Ott csak forrásként jelöltek meg szerintem.Még esetleg fényképeket biztosítasz nekik.
De a svájvi sereg felszereléséről nem te írtál?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott csak forrásként jelöltek meg szerintem.Még esetleg fényképeket biztosítasz nekik.
De a svájvi sereg felszereléséről nem te írtál?
Lehet.Ott csak forrásként jelöltek meg szerintem.
Mert ott milyen van?Lehet.
Azért emlékszem rá, mert egyszer valaki berakta neked, hogy nézd meg ott milyen felszerelés van.
Napokkal késöbb is röhögtem rajta ha eszembejutott.
Nem tudom, hogy holt tartanak azzal a tervezettel amiről az @Ocses által emlegetett cikk szól, de ott van pénzük ilyesmire szóval valszeg jó.Ha raktáron mint itt...akkor nem tudom!
Erről van szóHa raktáron mint itt...akkor nem tudom!
Oh köszi! Valóban jók! Ha egyszer eljutnánk mi is fejben oda ahova más országok már nagyon régen, hogy a kényelem, ergonómia sokkal fontosabb mint az ár, hogy mi mennyibe kerül, akkor már fél siker!
Az új az durva...Mert ott milyen van?
Van de a kutya se hordja,mert misszióra osztják csak ki.@krisss még annyit kérdeznék erről tidsz e valamit? Van e ilyen nálunk rendszeresítve mert nem nagyon láttam, hogy lövészek hordanák!
Moskito Ballisztikai Védőszemüveg
combatgear.blog.hu
Igazából ha nincs homokvihar, vagy nem airsoftos épületharcászat kiképzés van tök fölösleges.@krisss még annyit kérdeznék erről tidsz e valamit? Van e ilyen nálunk rendszeresítve mert nem nagyon láttam, hogy lövészek hordanák!
Moskito Ballisztikai Védőszemüveg
combatgear.blog.hu
Az új cuccban van benne rendes ballisztikai lövész szemüveg cserélhető lencsével általános használatra.Van de a kutya se hordja,mert misszióra osztják csak ki.
Amit egységesen mindenki meg fog kapni!? Tegyük már rendbe mert nem értem! Van egy összeállított csomag amiben van sisak, szemüveg, kesztyű stb stb és így fogjátok ezt majd megkapni???Az új cuccban van benne rendes ballisztikai lövész szemüveg cserélhető lencsével általános használatra.
Ja ez a terv. Ez Digitális Katona program analóg része.Amit egységesen mindenki meg fog kapni!? Tegyük már rendbe mert nem értem! Van egy összeállított csomag amiben van sisak, szemüveg, kesztyű stb stb és így fogjátok ezt majd megkapni???
És az éjjellátó? Vagy az csak a Különlegeseknek van?Ja ez a terv. Ez Digitális Katona program analóg része.
Szintén benne van.És az éjjellátó? Vagy az csak a Különlegeseknek van?
És ezt a digitális katona analógot minden lövésznek jár vagy majd itt is csak kap 1-1 zlj?! Bocsi a sok kérdésért, csak érdekel!Szintén benne van.
A cél a teljes ellátás első körben a harcoló dandárok állományára koncentrálva.És ezt a digitális katona analógot minden lövésznek jár vagy majd itt is csak kap 1-1 zlj?! Bocsi a sok kérdésért, csak érdekel!
Az a baj, hogy hiszem ha látom! Az idén, de hát már június van! Na mindegy! Legyen igazad!!! A digitális katona kiterjesztett változata meg amikor jönnek a kis tabletek meg sisakkijelzők?!A cél a teljes ellátás első körben a harcoló dandárok állományára koncentrálva.
Csak Matolcsynak meg Vargának hajtani kell hozzá a GDP termelő hörcsögöket a mókuskerekükben, hogy a vasak ne egyék meg a pénzt.