Bocskornál volt bent interjún, 3 oldallal visszább berakták.De honnan van a sok kép amúgy? Videó is van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bocskornál volt bent interjún, 3 oldallal visszább berakták.De honnan van a sok kép amúgy? Videó is van?
Bejelentsek valamit?Igazad van, viszont a számok nem magyarázzák, miért maradot ki a HTKA-as "tizenegybol" @Fennek , ahoz azert túl nagy a számkulombség @antigonosz -hoz képest. és @jurgenbauer se fért rá.
csak a vicc kedvéért:
Konteó n. 1 - mindkét kihagyot profilképében egy no van (de igazából lehet, hogy @Fennek az idézetek miatt volt kihagyva az egyik a listából)
Konteó n. 2 - @vasszekely az igazi Maróth
Nyugi tudjuk nem te vagy, ahhoz túl sokat ülsz az oldalonBejelentsek valamit?
A beszélgetés csak Kecskeméti promó. Mondjuk annyira nem figyeltem, mert próbáltam az idézeteket elolvasni...De honnan van a sok kép amúgy? Videó is van?
Mondjuk fura, hogy a pólón pont egy harci helikopter sziluettje látható amink elvileg egyelőre nem lesz.... vagy mégiiis?
...a végén "és a többiek"
Az eredeti HTKA-s logóból van 'kiemelve'...Mondjuk fura, hogy a pólón pont egy harci helikopter sziluettje látható amink elvileg egyelőre nem lesz.... vagy mégiiis?
De rajta van Ő is, csak feketével írták a feketére.Szegény zsolti nem került fel még ide se… aztán meg csodálkoztok, hogy be van depizve…
Pont ez a trükköm, itt szerzem a tippeket, a beosztottak meg letárgyaljákNyugi tudjuk nem te vagy, ahhoz túl sokat ülsz az oldalon
Szerintem a blogodat ismeri...Mindig szokott bejelentésért imádkozni
Amúgy megtisztelő, hogy ennyire tetszik nektek az itteni ténykedésem.
Nem az enyém a blog Max besegítek közbenSzerintem a blogodat ismeri...
Július 23.-i a második a SilvioD idézete. Ha minden igaz, hogy az van alul. Szerintem annyit nem változott azóta a sorrend.Gondolom amikor a póló készült máshogy voltak a számok. Annak, hogy mikori a póló a szerkesztőség a megmondhatója
Inkább, mint a Szájerén.Az az igazság én ezzel is megelégszem.
Nincsennek illúzióim! Elég nagy handicap-pel indulok abba a versenyben, hogy egy kormánybiztos fun/fan pólójára felkerüljek.
Ezzel a nick-kel?!?!?
Én arra hajtok, hogy Benkő papa pólóján fenn legyek!
De honnan van a sok kép amúgy? Videó is van?
Nem túlzás ez egy kicsit?Van videó is, hétvége elő-elő promója, holnap meg a pojáca Bochkort megint megreptetik....
Nézd meg a videót, annyi screenshotot csinálsz, amennyit akarsz, ott vagy a hátán. Téged szeret a legjobban. ;-)Kihagyott.....
Nem szeret...
Megbocsájtom, ha az idézetről látok fotót. Nem találok.
Téged a háta közepére kívánt.Kihagyott.....
Nem szeret...
Megbocsájtom, ha az idézetről látok fotót. Nem találok.