A beszélgetőbe átvittem azokat, amikre reagálni szerettem volna. Ha valaki mást is érdekel a téma valóban ott kellene beszélgetni.Mi a jó istenért szennyezitek ezt a topikot? A biztpol topik tökéletesen megfelelne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A beszélgetőbe átvittem azokat, amikre reagálni szerettem volna. Ha valaki mást is érdekel a téma valóban ott kellene beszélgetni.Mi a jó istenért szennyezitek ezt a topikot? A biztpol topik tökéletesen megfelelne.
Egyetemi, akadémiai szinten lehet, hogy így van, de a közoktatásban nagyon nem. Lásd PISA eredmények...
hohó, a te gyereked is magyar iskolában tanul? azt hiszem nemErr, hagyjuk mar ezeket az empirikus peldakat.
A magyar matematika-oktatas meg 10 eve is fenyevekkel jart a vilag tulnyomo tobbsege, peldaul az amerikai elott is, ugy 120-150 eve. Az azsiaiak sem jobbak, csak szethajtjak a gyerekeket es a tesztekre koncentralnak. FYI a Hungarian approach konkretan egy fogalom a nemzetkozi matekoktatasban, lasd az American Mathematical Society pareves cikket arrol, hogyan lehetne atemelni ennek az alapelveit az amerikai kozoktatasba: https://blogs.ams.org/matheducation...w-it-fits-the-american-educational-landscape/
Köszi! Holnap be is adom az ajánlatom - mindig is szerettem barkácsolni.Ajánlati/részvételi felhívás
Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés:
Adásvételi szerződés „IFF MARK XII-A MODE 5 Level 1 képes elektronikus idegen-barát azonosító berendezések beszerzése MISTRAL MCP lokátor és vezetési ponthoz” tárgyban
Teljes mennyiség:
IFF Mode 5 rendszer 10 klt
Crypto Computer 10 db
Tartalék alkatrészek 5 klt
A megkötésre kerülő szerződés tárgyi képei az IFF Mode 5 rendszerek integrálása, műszaki érvényesítése és kiképzése megindítása is.
Árubeszerzések - 462509-2021 - TED Tenders Electronic Daily (europa.eu)
Felesleges. Úgy is a gyártó vagy a HM EI Zrt fog nyerni.Köszi! Holnap be is adom az ajánlatom - mindig is szerettem barkácsolni.
Francba! Egész délután forrasztgattam a NYÁK-okat...Felesleges. Úgy is a gyártó vagy a HM EI Zrt fog nyerni.
Na ennél a szónál, hogy nem szakadt a nyakába a stúdió nem is értemkiszámítható
Honnan tudod, hogy Xpert az nem a Mészárostiborcz Orbán?Felesleges. Úgy is a gyártó vagy a HM EI Zrt fog nyerni.
Ne buktassá' má' le!Honnan tudod, hogy Xpert az nem a Mészárostiborcz Orbán?
Teljesen kiszámítható, hogy nem lesz elég ember. Nem így értette?Na ennél a szónál, hogy nem szakadt a nyakába a stúdió nem is értem
Na a kép nagyon jól megmutatja, hogy mért a legfontosabb képessége egy JTAC-nek az, hogy szóban kepes "rábeszelni" a pilótát a célpontra.