Rábából létezik 8*8 as ,vagy azok MAN-ok mind amit a honvédség használ?
8x8 MAN vanA videon látható egyik vontató a T-55 műszaki jármű volt. Akkor jól gondoltam, hogy a T-55 ezen verziója még rendszerben van.

Mert a Jak52 az húú de nagy katonai gép volt... Arra, hogy az újonc megtapasztalja a levegőben tartózkodást, alap manővereket, pár műszert, bőven elég a Zlin-szerű gép. Igazából az se lenne rossz, ha valamelyik civil céghez fizetnék be az újoncokat, alapképzésre
<blockquote rel="krisss">t-55 egy sem, max roncstelepeken, rendesen letárolva nincsenek már csak pár darab haditechnikai gyűjteményben, t-72 ha jól tudom 64 darab van összesen.
))</blockquote>
És iszunk (én legalábbis biztosan!) az emlékére, ha többet nem jelentkezne be némi akadályoztatás miatt...

<blockquote rel="aquarell"><blockquote rel="krisss">t-55 egy sem, max roncstelepeken, rendesen letárolva nincsenek már csak pár darab haditechnikai gyűjteményben, t-72 ha jól tudom 64 darab van összesen.
))</blockquote>
És iszunk (én legalábbis biztosan!) az emlékére, ha többet nem jelentkezne be némi akadályoztatás miatt...
)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..