Mivel állami pénz nincs rá, esetleg a közösségi finanszírozás segíthetne..Mikor ott vannak a MiG-ek is, amiket modernizálhatnánk. Saját erőből.
[irónia]
A vita, az ötletelés, vagy a gyűjtés legyen először?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mivel állami pénz nincs rá, esetleg a közösségi finanszírozás segíthetne..Mikor ott vannak a MiG-ek is, amiket modernizálhatnánk. Saját erőből.
[irónia]
Vita.Mivel állami pénz nincs rá, esetleg a közösségi finanszírozás segíthetne..
Indíts el egy Mig-29 startupot amilyen idióta dolgokat képesek finanszírozni a világban az emberek még lehet,hogy össze tudnád kalapozni a szükséges pénztMivel állami pénz nincs rá, esetleg a közösségi finanszírozás segíthetne..
Az ukránoknál működött nem? Emelt díjas sms- aztán mehet a buli.Mivel állami pénz nincs rá, esetleg a közösségi finanszírozás segíthetne..
Vita? Azt hittem már meg is nyitottad a Felújítás gombokért topikot LMzek 2.0 globális moderátorral a "főszerepben"...
Nézd, ahányszor engem repülős témákban megszólalni láthattatok, sejthető, hogy majd ott lépek be a dologba, amikor már felmerül, hogy kerüljön rá lánctalp, a hajtómű helyére pedig átmérőazonos ágyú...Vita? Azt hittem már meg is nyitottad a Felújítás gombokért topikot LMzek 2.0 globális moderátorral a "főszerepben"...
Nézd, ahányszor engem repülős témákban megszólalni láthattatok, sejthető, hogy majd ott lépek be a dologba, amikor már felmerül, hogy kerüljön rá lánctalp, a hajtómű helyére pedig átmérőazonos ágyú...
Nézd, ahányszor engem repülős témákban megszólalni láthattatok, sejthető, hogy majd ott lépek be a dologba, amikor már felmerül, hogy kerüljön rá lánctalp, a hajtómű helyére pedig átmérőazonos ágyú...
Ott voltam.
A páncéltörő tüzérség az pct tüzérek specializált technikáit jelenti majd ha lesznek.Ott voltam.
Ami feltűnt, hogy külön pontban volt a slide-on a PzH-2000 önjáró löveg és a "tábori és páncéltörő tüzérség", bármit jelentsen is ez.
FeltételeztemA páncéltörő tüzérség az pct tüzérek specializált technikáit jelenti majd ha lesznek.
Remélem, hogy nem.Feltételeztem
De a táborit nem tudom hova tenni (nem azért, mert ne tudnám, hogy mit jelentene, hanem azért, mert tényleg komolyan gondolják, hogy visszahozzák a vontatott lövegeket? )
Akkor élménybeszámolót kérünk... 1 órás volt? Lehetett kérdezni? Válaszolt is? Sokan voltak? Stb.Ott voltam.
Ami feltűnt, hogy külön pontban volt a slide-on a PzH-2000 önjáró löveg és a "tábori és páncéltörő tüzérség", bármit jelentsen is ez.
Igen, lehetett kérdezni, kb. 6-7 kérdező voltAkkor élménybeszámolót kérünk... 1 órás volt? Lehetett kérdezni? Válaszolt is? Sokan voltak? Stb.
Eszmét is cseréltek?A Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke fogadta a cseh katonai attasét...
A megbeszélésen a felek áttekintették az aktuális katonadiplomáciai folyamatokat és feladatokat, valamint megerősítették, hogy kiemelten kezelik a jövőbeli kétoldalú együttműködési lehetőségeket, illetve folyamatos konzultálnak a katonai kapcsolatok lehetséges bővítési területeiről.
Magyarország katonadiplomáciai tevékenységének erősítése jegyében 2017 augusztusában nyitotta újra Prágában a katonai attaséhivatalát. Csehország a kétoldalú katonai és hadiipari, illetve a visegrádi együttműködés szempontjából is fontosnak tartja prágai magyar katonadiplomáciai jelenlétet.
Pont ezt akartam tippelni, esetleg a kerekes SPH valami fura magyaritasa...?Remélem, hogy nem.
Lehetséges, hogy a teherautós önjáróra aggatnák rá a tábori tüzérség nevét, hogy elválasszák a láncosokat?
Az egyelore nem a Spike plusz speci loszerek lesznek a PzHhoz...?A páncéltörő tüzérség az pct tüzérek specializált technikáit jelenti majd ha lesznek.
Igen, lehetett kérdezni, kb. 6-7 kérdező volt
Válaszolt is, de mind a kérdések, mind a válaszok megmaradtak az általánosságok szintjén.
Én nem kérdeztem, mert nem akartam kellemetlen kérdéseket feltenni, ez nem arról szólt.
A tábori tüzérség klasszikusan a közvetlen irányzású ágyukat jelöli - pl. első világháborúban a francia 75-ösök vagy német 77mm Feldkanone. Mai értelemben nem tudom mit jelenthet - 105-ösök?Remélem, hogy nem.
Lehetséges, hogy a teherautós önjáróra aggatnák rá a tábori tüzérség nevét, hogy elválasszák a láncosokat?
Kerekedtek volna a szemek, ha itt is elmondja ugyanazt a beszédet mint a hétfőn a másik rendezvényen, hogy minden közös dolog hülyeség, a pápai C-17eseknek nincs értelme, a Smart defence és pooling & sharing elképzelés is hülyeség, a NATO nem tenne értünk semmit mert Amerika érdekeit szolgálja, Amerika pedig keresztbe tesz a szövetségeseinek, ez a szervezet is egy NGO ami az atlantista érdekeket képviseli stb...Mivel ezt az Magyar Atlanti Tanács szervezte, ezért enyhe atlantista hangulatú volt az előadás, de mi más is lehetett volna, már csak hivatalból is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..