Ezen lehet agyalni, hogy tank, harckocsi, vagy páncélos. Mindegyik ugyanazt jelenti. Egyébként igazad van, hogy egy cikben ne használjunk többféle megnevezést.Leó: harckocsi
T-72: tank
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezen lehet agyalni, hogy tank, harckocsi, vagy páncélos. Mindegyik ugyanazt jelenti. Egyébként igazad van, hogy egy cikben ne használjunk többféle megnevezést.Leó: harckocsi
T-72: tank
Ha elolvasod a cikket akkor abban már összefoglalták mit mondott.De már én is összefoglaltam korábban.Majd valaki foglalja össze légyszí, ha mondott újat! Sokat ismétel a bácsi, ezért nem mindig nézem meg.
Csak Maróthtól lehet érdekes dolgokat hallani többnyire...
Vajh mit jelentheta megnövelt kötelék?Majd valaki foglalja össze légyszí, ha mondott újat! Sokat ismétel a bácsi, ezért nem mindig nézem meg.
Csak Maróthtól lehet érdekes dolgokat hallani többnyire...
Ó, Te szorgos méh.egyre inkább lépben vagyok
Ez amolyan szójáték lehet, hogy minden harckocsi páncélos, de nem minden páncélos harckocsi?páncélos
Ahogy mondta, nem is merik nagyon egyedül elengedni nyilatkozni.Csak Maróthtól lehet érdekes dolgokat hallani többnyire...
Ez nyelvtől függ, ki-hogy nevezi.Ez amolyan szójáték lehet, hogy minden harckocsi páncélos, de nem minden páncélos harckocsi?
Érdekes, mert a "civil" újságírásnak.meg az egyik alapja, higy kerüljük a szoistmetlest, a valasztekossag az igényesség jele meg a jo stílus alapja.Ezen lehet agyalni, hogy tank, harckocsi, vagy páncélos. Mindegyik ugyanazt jelenti. Egyébként igazad van, hogy egy cikben ne használjunk többféle megnevezést.
Amúgy ez a bölényroham jó, 18-ban is ez volt a neve, meg ha nem tévedek a 11.hk zla kabalaállatja, a T-72 infravetőjére rá van festve némelyiken.Bölényroham 2021,Azt hittem inkább turbó magyaros elnevezezéseket használnak inkább mostanság,minimum egy Sámán táncra vagy egy Árpád vérére számítottam
MH-nak képesnek kell lennie az "elszakított nemzetrészek védelmére?" -> na ez a román Nagy Románia párt hazai megfelelője?Itt egy hosszabb elemzés, hogy mit kezdene a haderőfejlesztéssel a Mi Hazánk Mozgalom, ha beleszólhatnának.
Papp Tamás és Babos László a szervezet Honvédelmi Kabinetjének tagjai írták.
Kuruc.info - A Mi Hazánk Mozgalom honvédelmi koncepciójáról és a Zrínyi 2026-ról
Ha ismét ránk támadnak szomszédjaink, 2-3 haderővel számolhatunk.kuruc.info
Ez az SZJA mentesség jó ötlet. De ha a katonai szolgálat után adod 3 evig, akkor leszerelésre iranyítod a katonákat. Én x év (mondjuk 3??) szolgálati idő után vezetném be a Honvédségnél, rendőrségnél. Ezt be lehetne illeszteni. A katonai életpályamodellbe. Vagy lehet fokozatosan Nem béremelés helyett, a mellett bérfelzárkóztatás céljából. Persze figyelni kell, hogy akkor a családi adókedvezmények se vesszenek el, le lehessen írni más járulékokból vagy akár önkéntes nyugdíjpénztári befizetéssel lehetne kompenzálni. Át kell gondolni, de nem rosssz ötlet.MH-nak képesnek kell lennie az "elszakított nemzetrészek védelmére?" -> na ez a román Nagy Románia párt hazai megfelelője?
Amúgy hiányolom belőle a horvát kikötőkből üzemeltetett tengeralattjárókat, illetve legalább egy repülőgéphordozót. haha
Komolyra fordítva a szót én az egyéni védőeszközök spektrumának szélesítését hiányolom Ratnik/Future Force Warrior, vagy valami hasonló már létező és egy fejlesztési programhoz csatlakozás, mivel én realisztikusan azt látom, hogy nem számokkal fogunk tudni fölényt kialakítani bárhol, hanem max minőséggel.
Egyébként meg én nem hiányolom a sorkatonaságot, hogy a drága felszerelést leamortizálják azok, akik nem akarnak ott lenni, hanem inkább promózni éne valahogy az alapkiképzést, egyéb előnyöket adni hozzá aki végigcsinálja, mittomén 3 év szja mentesség... Amminek viszont értelmét látnám az a (hangsúlyozom) német típusú munkaszolgálat bevezetése (aki csak a magyar munkaszolgálatot ismeri az előbb kezdjen olvasni). Persze ehhez előre kellenének projektek amikre ez a fajta munkaerő alkalmas, de szerintem a klímaváltozás miatt szükséges vízügyi munkák lazán felszívnák ezt a munkaerőt. (The elephant in the room, amiről mindenki tud de senki nem beszél, és még csak a kampánynak sem témája egyik oldalon sem, pedig tudjuk, hogy jön, ha nem teszünk semmit, aki nem tdja miről van szó az olvassa el az MTA klímaváltozás reportját)
Levezetnéd a hasonlatosságokat? Meg, hogy miért ez szűrődött le az elszakított nemzetrészek védelméből?MH-nak képesnek kell lennie az "elszakított nemzetrészek védelmére?" -> na ez a román Nagy Románia párt hazai megfelelője?
Ilyesmiket öltönyös ifjútitánokból álló bullshit generátor tanácsadó cégek szoktak mantrázni (jó sok pénzért).Milyen béremelés? Megmondták, hogy az illetmények rendben vannak, szívvel lehet megtartani a katonát...
Februárban egyszeri évi 50%-os kifizetés.Milyen béremelés? Megmondták, hogy az illetmények rendben vannak, szívvel lehet megtartani a katonát...
Semennyit, leszolgált 3 év kell, szóval pl a legénység jelentős és az altisztek egy részét ez nem érinti.Februárban egyszeri évi 50%-os kifizetés.
Hány évet kell hozzá aláírni?
Bölényroham 2021,Azt hittem inkább turbó magyaros elnevezezéseket használnak inkább mostanság,minimum egy Sámán táncra vagy egy Árpád vérére számítottam
bölény a jelképe a 11 hkz nak (totem állata ha így jobban tetszik ) bölény egy ék felségjelzésen pontosabban.Bölényroham 2021,Azt hittem inkább turbó magyaros elnevezezéseket használnak inkább mostanság,minimum egy Sámán táncra vagy egy Árpád vérére számítottam
Gondoltam rá, hogy megemlítem de nem vállaltam fel a kockázatát annak a lehetőségnek, hogy ennek hatására oldalakon keresztül elkeseredett kommentháború alakuljon ki a topikban Erdély visszafoglalásáról.Itt senki nem gondolt arra, hogy egy magyar harckocsi éves gyakorlatnak miért "Bölényroham 2021" a neve? Esetleg, hogy adott esetben mi ellen lehetne hasznos a gyakorlatozás?
Akkor csak így mellékesen. A TR-85 harckocsi Bison neve az magyarul bölényt jelent ...