Beengedték hisztiséket is végül....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Döntsük el, hogy professzionális haderőt szervezünk vagy népfelkelőket és legalább a katonai terminlógiát tartsuk meg. Ha valaki külföldről megkérdezi, hogy ez milyen alegység mit mondasz neki? Scitian Infantry? ..."Győz a szittya förgeteg a rohanó sereg" -Erdélyi induló
Még mindig jobb, mint ha Zalka Máté lenne.
Persze vissza lehetne hozni a könnyű lövészt és helyreállítani annaka renoméját. Szerintem egyre kevesebben emlékeznek a negatív felhangra.
Nem hangzik rosszul.Döntsük el, hogy professzionális haderőt szervezünk vagy népfelkelőket és legalább a katonai terminlógiát tartsuk meg. Ha valaki külföldről megkérdezi, hogy ez milyen alegység mit mondasz neki? Scitian Infantry? ...
A faszt nem. A fintort láttad volna az állomány arcán amikor meghallották...Nem hangzik rosszul.
Ebben a sorrendben!Ezekből lehet csemegézni, mi jöhet belőle hozzánk.
Kiállítók standjai, a kecskeméti repülőnapon
A 2021-es kecskeméti repülőnap szakmai szemmel nemcsak a levegőben hozott újdonságot és érdekességet, de bőven tartogatott látnivalót a Gripen hangárokban is, ahol igen ismert hadiipari cégek kiállításait lehetett megnézni. Sok olyan cég volt itt amelyeknek portfóliója már ismert itthon, mert a…combatant.blog.hu
Na jó, a Scitian Cavalry jobb.A faszt nem. A fintort láttad volna az állomány arcán amikor meghallották...
Ugyan az a kettő, csak eltérőek voltak a fényviszonyok, és a kamerák eltérően alkalmazkodtak hozzá.Melyik színváltozat?
Lehet, hogy nem értem, most ez a Szittya a "kategória", vagy az egység neve?Döntsük el, hogy professzionális haderőt szervezünk vagy népfelkelőket és legalább a katonai terminlógiát tartsuk meg. Ha valaki külföldről megkérdezi, hogy ez milyen alegység mit mondasz neki? Scitian Infantry? ...
Mert a szkíták is lóhátról harcoltak, felpimpelt Toyota kéne alájukA faszt nem. A fintort láttad volna az állomány arcán amikor meghallották...
Kategória.Lehet, hogy nem értem, most ez a Szittya a "kategória", vagy az egység neve?
Inkább az egység nevének kellene lennie, azt elfogadnák szerintem.Kategória.
De nem az, ezért mondom, hogy szakmaiatlan és kurvára erőltetett....Inkább az egység nevének kellene lennie, azt elfogadnák szerintem.
Ott áll a képen egymás mellett két katona és nem látod a különbséget?Ugyan az a kettő, csak eltérőek voltak a fényviszonyok, és a kamerák eltérően alkalmazkodtak hozzá.
A Gidrán az smafu?? Még ló is!!Mert a szkíták is lóhátról harcoltak, felpimpelt Toyota kéne alájuk
Mosás és használatból eredő fakulás.Ott áll a képen egymás mellett két katona és nem látod a különbséget?
De még a minta sem teljesen egyforma...Mosás és használatból eredő fakulás.
Ebben a sorrendben!Ebben a sorrendben!
Ha megfigyeled, akkor ez egy igen komoly spektrum. Gyakorlatilag átfedések nélkül.
Ennél több kiállított cucc is, volt, de szerintem így is a legesélyesebbek kerültek az összeállításba. Biztosan az Aselsan is elhozott olyan dolgokat, amiket még csak akarnak eladni, vagy mivel úgy is ilyenkor nyáron a prezentáló csapat egyik helyről a másikra vándorol, így olyanok is maradtak a csomagba, amire nekünk nem nagyon van szükségünk. Pl. a harctéri felderítő radar, amit itthon fejlesztenek izraeli alapokra.
Jó jó ló ló de olyat vegyünk már végre ami belátható időn belül megérkezik, mert tényleg kezd győri program utánérzése lenni az embernek.A Gidrán az smafu?? Még ló is!!
Sztem Gidrán még pár Nomáddal idén beesik.Jó jó ló ló de olyat vegyünk már végre ami belátható időn belül megérkezik, mert tényleg kezd győri program utánérzése lenni az embernek.