Figyelünk!!Ami azt illeti már megvannak a helyőrségek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Figyelünk!!Ami azt illeti már megvannak a helyőrségek.
Előretolt helyőrség, vagy Csontbrigád?Figyelünk!!
Titkos. Természetesen.
Majd bejelentik előbb utóbb. Szerintem viszonylag rövid időn belül.Na, akkor hol vannak ezek a helyőrségek?
Csak tárgyalások és képességbemutatók maradtak el, szakértők és tesztcsoportok nem tudtak kiutazni vagy delegációk ideutazni etc.Édplz ne gyertek azzal,hogy a Covid mitt zárva volt a bolt.
Elsőre terrorcsoportokat olvastam....Csak tárgyalások és képességbemutatók maradtak el, szakértők és tesztcsoportok nem tudtak kiutazni vagy delegációk ideutazni etc.
Hát remélhetőleg azok se utaztakElsőre terrorcsoportokat olvastam....
Vereckei hágónál... „hol látják a legszívesebben a magyar katonákat”.
Ungvár, Munkács, Beregszász.Lehet tippelni. Eger. Zalaegerszeg - Kaposvár közt vhol?
Hát ez nekem teljesen nyilvánvaló volt.Ami azt illeti már megvannak a helyőrségek.
Lehet, hogy 180.000Ft-ért nem nagyon kapkodnának.Vereckei hágónál
Ungvár, Munkács, Beregszász.
Nagy munkanélküliség és nekik vonzó lehet ez a fizetés.
Csak át kell sétálni és kiosztani a breneket. Végülis Ruszin-ruszin Do your job!
Azért ki ne találd már hogy jobban élnek...s egyből lenne egy plusz nyelv, az már több lenne mint a minimum bér, s ha ne adj Isten még érettségi is, nem is sorolomLehet, hogy 180.000Ft-ért nem nagyon kapkodnának.
NEm írtam, hogy jobban élnek.Azért ki ne találd már hogy jobban élnek...s egyből lenne egy plusz nyelv, az már több lenne mint a minimum bér, s ha ne adj Isten még érettségi is, nem is sorolom
Diplomája is lenne egyből mindnek.Azért ki ne találd már hogy jobban élnek...s egyből lenne egy plusz nyelv, az már több lenne mint a minimum bér, s ha ne adj Isten még érettségi is, nem is sorolom
Azért remélem némi iróniát ki lehetett érezni a soraimból...NEm írtam, hogy jobban élnek.
Dél-dunántúlra is kéne.Hát ez nekem teljesen nyilvánvaló volt.
Mivel a szittya koncepció bővítést is jelent. Szóval a tervezésnek már jóval korábban meg kellett lennie.
Nálam a 90%-os jelölt mindenképpen Eger.
Ja, akkor mindegy is.Ez a teljes és részletes.
2020 előír 195,5Mrd
2020 mód 425,3
2020 teljesítés 104,9, vagyis a rendelkezésre álló fejlesztési pénzek mindössze 24,7%-át tudták telkölteni. Édplz ne gyertek azzal,hogy a Covid mitt zárva volt a bolt.