K
kamm
Guest
Bezony, en folyamatosan mondogatom, hogy Pecs-Siklos kornyekere kellene minimum egy zaszloajnyi kozepes ero, nem betonbiztos az a beke a Balkanon...Dél-dunántúlra is kéne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bezony, en folyamatosan mondogatom, hogy Pecs-Siklos kornyekere kellene minimum egy zaszloajnyi kozepes ero, nem betonbiztos az a beke a Balkanon...Dél-dunántúlra is kéne.
Hát ez nekem teljesen nyilvánvaló volt.
Mivel a szittya koncepció bővítést is jelent. Szóval a tervezésnek már jóval korábban meg kellett lennie.
Nálam a 90%-os jelölt mindenképpen Eger.
7 védelmi régió, na melyek azok? S merre vannak most laktanyák? Ebből a kettőből kis szerencsével ki lehet sakkozni hol lesz újra laktanya...Avagy alakulat...
asszem tavaly jártam arra eléggé le volt rongyolódva és semmi munkálat nem látszódott, szal szerintem nem ott elszNagyorosziba Nasams, lécci lécci Esetleg Rétság, bár az már nagyon "civilizálódott"
A 7 védelmi régió megegyezik az EU-s régiókkal.7 védelmi régió, na melyek azok? S merre vannak most laktanyák? Ebből a kettőből kis szerencsével ki lehet sakkozni hol lesz újra laktanya...Avagy alakulat...
7 védelmi régió, na melyek azok? S merre vannak most laktanyák? Ebből a kettőből kis szerencsével ki lehet sakkozni hol lesz újra laktanya...Avagy alakulat...
A 7 védelmi régió megegyezik az EU-s régiókkal.
@Vlad ezeket intézd pls, testvér meg valamit amiről lehet ilyenekkel dobálózni
szerintem hajdú bihar össze lett keverve szabolcsal......
- 1. Terülvetvédelmi Körzet
-- MH 30. pesti területvédelmi zászlóalj (Szepesi András)
-- MH 1. budapesti területvédelmi zászlóalj (Nemesvidi Horváth János)
-- MH 29. budapesti területvédelmi zászlóalj (Jónás István)
- 2. Területvédelmi Körzet
MH 2. vitéz Vattay Antal területvédelmi ezred:
-- MH 3. hajdú-bihari területvédelmi zászlóalj (Oláh Sándor)
-- MH 5. szabolcs-szatmár-beregi területvédelmi zászlóalj (Farkas Gyula)
-- MH 10. borsod-abaúj-zempléni területvédelmi zászlóalj (Majthényi Károly)
- 3. Területvédelmi Körzet
-- MH 25. nógrádi területvédelmi zászlóalj (Keresztényszigethy Sándor)
-- MH 60. hevesi területvédelmi zászlóalj (Mike József)
-- MH 68. jász-nagykun-szolnoki területvédelmi zászlóalj (Horgos Dezső)
- 4. Területvédelmi Körzet
-- MH 38. bács-kiskuni területvédelmi zászlóalj (Merász Mihály)
-- MH 46. csongrádi területvédelmi zászlóalj (Heim Géza)
-- MH 101. békési területvédelmi zászlóalj (Fekete Imre)
- 5. Területvédelmi Körzet
-- MH 44. somogyi területvédelmi zászlóalj (Adorján József)
-- MH 48. zalai területvédelmi zászlóalj (Nagy Sándor)
-- MH 52. baranyai területvédelmi zászlóalj (Oszlányi Kornél)
- 6. Területvédelmi Körzet
MH 6. Sipos Gyula területvédelmi ezred:
-- MH 12. komárom-esztergomi területvédelmi zászlóalj (Dula Nándor)
-- MH 17. fejéri területvédelmi zászlóalj (Pour Gyula)
-- MH 69. tolnai területvédelmi zászlóalj (Horváth József)
- 7. Területvédelmi Körzet
-- MH 19. győr-moson-soproni területvédelmi zászlóalj (Szalontai Ferenc)
-- MH 31. veszprémi területvédelmi zászlóalj (Draganits Ferenc)
-- MH 83. vasi területvédelmi zászlóalj (Poppr Emil)
A körzetek végül mind ezredek lesznek, de ideiglenesen a Duna a választóvonal a két ezred között, az első körzet a Dunántúlhoz tartozik.
Majdnem sikerült megtéveszteni az ellenséget, de a te túlbuzgósádog dugába döntötte a tervet!szerintem hajdú bihar össze lett keverve szabolcsal......
A magyar honvédség meliyk gép karabélyt használja ? látok valami újat ! Le vagyok maradva
Ezt is értem, de én korábban azt olvastam, hogy a magyarországi régiók alapján lesznek felosztva a védelmi régiók is.
- 1. Terülvetvédelmi Körzet
-- MH 30. pesti területvédelmi zászlóalj (Szepesi András)
-- MH 1. budapesti területvédelmi zászlóalj (Nemesvidi Horváth János)
-- MH 29. budapesti területvédelmi zászlóalj (Jónás István)
- 2. Területvédelmi Körzet
MH 2. vitéz Vattay Antal területvédelmi ezred:
-- MH 3. hajdú-bihari területvédelmi zászlóalj (Oláh Sándor)
-- MH 5. szabolcs-szatmár-beregi területvédelmi zászlóalj (Farkas Gyula)
-- MH 10. borsod-abaúj-zempléni területvédelmi zászlóalj (Majthényi Károly)
- 3. Területvédelmi Körzet
-- MH 25. nógrádi területvédelmi zászlóalj (Keresztényszigethy Sándor)
-- MH 60. hevesi területvédelmi zászlóalj (Mike József)
-- MH 68. jász-nagykun-szolnoki területvédelmi zászlóalj (Horgos Dezső)
- 4. Területvédelmi Körzet
-- MH 38. bács-kiskuni területvédelmi zászlóalj (Merász Mihály)
-- MH 46. csongrádi területvédelmi zászlóalj (Heim Géza)
-- MH 101. békési területvédelmi zászlóalj (Fekete Imre)
- 5. Területvédelmi Körzet
-- MH 44. somogyi területvédelmi zászlóalj (Adorján József)
-- MH 48. zalai területvédelmi zászlóalj (Nagy Sándor)
-- MH 52. baranyai területvédelmi zászlóalj (Oszlányi Kornél)
- 6. Területvédelmi Körzet
MH 6. Sipos Gyula területvédelmi ezred:
-- MH 12. komárom-esztergomi területvédelmi zászlóalj (Dula Nándor)
-- MH 17. fejéri területvédelmi zászlóalj (Pour Gyula)
-- MH 69. tolnai területvédelmi zászlóalj (Horváth József)
- 7. Területvédelmi Körzet
-- MH 19. győr-moson-soproni területvédelmi zászlóalj (Szalontai Ferenc)
-- MH 31. veszprémi területvédelmi zászlóalj (Draganits Ferenc)
-- MH 83. vasi területvédelmi zászlóalj (Poppr Emil)
A körzetek végül mind ezredek lesznek, de ideiglenesen a Duna a választóvonal a két ezred között, az első körzet a Dunántúlhoz tartozik.
Elnézést nem tudtam hogy a megyék nevei is titkosa. De ha jól látom már meg is érkezett hozzám a földrajztanárok szabad szakszervezete egy fekete autón. Megyek ajtót nyitni...Majdnem sikerült megtéveszteni az ellenséget, de a te túlbuzgósádog dugába döntötte a tervet!
Majd remélem valaki kiokosít minket, hacsak nem titkos a dolog (helló @krisss )Ezt is értem, de én korábban azt olvastam, hogy a magyarországi régiók alapján lesznek felosztva a védelmi régiók is.
Másrészt a MH TTP már régen nem így szerveződik.
Egyelőre így van. Annak meg kicsi a valószínűsége, hogy ne ez a hét körzet legyen a védelmi régiók alapja, ha már egyszer megszervezték.Ezt is értem, de én korábban azt olvastam, hogy a magyarországi régiók alapján lesznek felosztva a védelmi régiók is.
Másrészt a MH TTP már régen nem így szerveződik.
Békés is Bács-Kiskunnalszerintem hajdú bihar össze lett keverve szabolcsal......