Vége a Putyin-OV találkozónak, sehol nincs szó új helikről, az oroszfanok is csendben vannak...![]()
<blockquote rel="ms07">Vége a Putyin-OV találkozónak, sehol nincs szó új helikről, az oroszfanok is csendben vannak...![]()
A nagyjavitott gep addig repul, amig tonkre nem megy benne valami.
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="ms07">Vége a Putyin-OV találkozónak, sehol nincs szó új helikről, az oroszfanok is csendben vannak...![]()
<blockquote rel="eSeM"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="ms07">Vége a Putyin-OV találkozónak, sehol nincs szó új helikről, az oroszfanok is csendben vannak...![]()
mondjuk nem értem hosszú távon miért lenne jobb orosz teknyika mint nato/eu/stb kompatibilis vagy ilyesmi
mondjuk nem értem hosszú távon miért lenne jobb orosz teknyika mint nato/eu/stb kompatibilis vagy ilyesmi
Magànvéleményem: Hogy mi a fenének kell majmolni azt az idióta svàjcisapkàs egyenruhadivatot, nem tudom. Hasznàltan vették?https://www.youtube.com/watch?v=_u1vl-ZeOFI
<blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="eSeM"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="ms07">Vége a Putyin-OV találkozónak, sehol nincs szó új helikről, az oroszfanok is csendben vannak...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..