Bázisugrás 2022.01.19. - Vendég: Maróth Gáspár, Dr. Németh Gergely - Téma: NATO tagság hatása a Honvédségre
Az előző heti műsor folytatása volt.
Az előző heti műsor folytatása volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
majd az ötvenöcsikből álló harckocsi hadosztály felállítása után, az viszont késik mert nincs elég gombunkMikor állítják fel a hegyivadász dandárt?
Piorun, WB Electronics"Kétoldalú katonai együttműködési tervet írt alá Hajnik László ezredes, a Nemzetközi Együttműködési Főosztály főosztályvezetője, valamint Tomasz Trzciński ezredes, lengyel véderőattasé Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban."
A csonkahont körülölelő területek jó része hegyvidékMikor állítják fel a hegyivadász dandárt?
Azért kérdeztem.A csonkahont körülölelő területek jó része hegyvidék
Mindenki vágjon le egyet az ingjéről! Dobjuk össze!majd az ötvenöcsikből álló harckocsi hadosztály felállítása után, az viszont késik mert nincs elég gombunk
"Kétoldalú katonai együttműködési tervet írt alá Hajnik László ezredes, a Nemzetközi Együttműködési Főosztály főosztályvezetője, valamint Tomasz Trzciński ezredes, lengyel véderőattasé Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban."
pont linkelni akartam (ne a vágás minőségét nézzétek szerintem a háttér ami fontosabb.)Valaki szóljon már a pr osztálynak, hogy 2022-ben ez megengedhetetlenül gagyi.
Mi van a háttérrel?pont linkelni akartam (ne a vágás minőségét nézzétek szerintem a háttér ami fontosabb.)
Hegyek!!!!!!!!!!!Mi van a háttérrel?
Inkább dombok, mint hegyek... Ha csak a hátteret látnám, akkor inkább Amerika ugrana be...bár nem kizárt hogy Kártpát-medencében is vannak ekkora "hegyek".Hegyek!!!!!!!!!!!
Bakony szerintem. De a folyó tuti külföldi képről van. Igénytelen retek...Inkább dombok, mint hegyek. Ha csak a hátteret látnám, akkor inkább Amerika ugrana be...
bakonyba ilyen folyómedret nem találsz ahogy kopár sziklacsúcsot sem.Bakony szerintem. De a folyó tuti külföldi képről van. Igénytelen retek...
Ez tényleg röhejes..........Valaki szóljon már a pr osztálynak, hogy 2022-ben ez megengedhetetlenül gagyi.