Nem az Infineon félvezető gyárra gondoltál?meg háztartási kiselektronikába. már párszór elővettem a forumon a céget egyébként nem könnyű rájuktalálni mert weben nemigen reklámozzák magukat spec feladatkör miatt gondolom nemigen van rá szükség.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem az Infineon félvezető gyárra gondoltál?meg háztartási kiselektronikába. már párszór elővettem a forumon a céget egyébként nem könnyű rájuktalálni mert weben nemigen reklámozzák magukat spec feladatkör miatt gondolom nemigen van rá szükség.
Cegléden van...!Nem az Infineon félvezető gyárra gondoltál?
nem de ők is jelen vannak ha jól tudom meg számos kisebb magyar vállalalt is van ami probálkozik.Nem az Infineon félvezető gyárra gondoltál?
Texas Instruments aki Pesten van, de úgy tudom, hogy ők csak helyi képviselet, nagyker, stb.. Ha már gyártás is van, az király.nem de ők is jelen vannak ha jól tudom meg számos kisebb magyar vállalalt is van ami probálkozik.
nokia idejében több probálkozás is vólt főleg a leégett mikroelektronikai vállalat szakembereire építve. (ahol ugye anno folyt chip gyártás a maga korának megfelelő közepes szinvonalon)
szeptember 30 án vólt utoljára téma nyugat europa topik - @fitom igen az infenion t akkor hoztam fel pl nek. azthiszem meg is lett kapargatva a felszint...Magyarországon van az infineon európa legnagyobb félvezető gyártója. benne van a világ legnagyobbjai között... Cegléden van üzem folyamatosan bővítik...
álmodik a nyomor.... ha nagyon nagy gond lenne a készlettel akkor az amik 1 hónap alatt annyi cuccot hoznak ide hogy sose fogy el (persze nem ingyen)Biztos felmérte Maroth milyen a nato országok rakéta készlete ... Tuti szar , ergo gyorsan kéne után pótlást ... Szóval csinálunk egy nem manufaktúrális, hanem gyártósoros rakéta gyárat és olcsón egyből exportra gyártunk , ahoz meg sok chip fog kelleni
Ja, tervezett 1000 km-es lőtávval. Szerintem nekünk túl drága és nem is tudnánk kihasználni, ráadásul még folyik a fejlesztés, mire megkapnánk az jópár év. Csak azért írtam, mert valamit még veszünk állítólag a Lockheed-től 1 milliárdért, meg Maróth mondta, hogy MLRS témában a technikai ugrásra várunk.PrSM csak egy új rakéta a Himars-hoz!Nem?
Csak nehogy a románok vegyenek a himarsukhoz...!Ja, tervezett 1000 km-es lőtávval. Szerintem nekünk túl drága és nem is tudnánk kihasználni, ráadásul még folyik a fejlesztés, mire megkapnánk az jópár év. Csak azért írtam, mert valamit még veszünk állítólag a Lockheed-től 1 milliárdért, meg Maróth mondta, hogy MLRS témában a technikai ugrásra várunk.
PULS vagy még LORA indítók célszerűbbek lennének.
Nekik van ATACMS ha jól tudom: azzal bármit elérnek nálunk...Csak nehogy a románok vegyenek a himarsukhoz...!
Miért is gondoljátok hogy veszünk bármit is?Na de akkor ha veszünk mit veszünk?!
Akkor ez a 2 jó lélek mit keres kint? Bezsebelik a dicséreteket a Zrínyi miatt, kapnak egy két vállveregetést oszt ennyi!? És Gazsink mit keres kint?Miért is gondoljátok hogy veszünk bármit is?
A Cornstein-féle 1mrd-os szöveg ezért nem tegnap volt...
Azért nem kell mindenbe belelátni hatalmas beszerzéseket.Akkor ez a 2 jó lélek mit keres kint? Bezsebelik a dicséreteket a Zrínyi miatt, kapnak egy két vállveregetést oszt ennyi!? És Gazsink mit keres kint?
Tehát akkor atombombát veszünk! Jól van meg is nyugodtam! Nem jönnek haza üres kézzel!Azért nem kell mindenbe belelátni hatalmas beszerzéseket.
Ez már kezd a kremlinológiára emlékeztetni: Brezsnyev kihagyta az aznapi sétát, akkor amerikában azt találgatták lesz e másnap atomtámáds...
Igazából számunkra már nem osztana vagy szorozna az ATACMS mellett.Csak nehogy a románok vegyenek a himarsukhoz...!
Népszava | Így csalogatták Orbánék Budapestre az amerikai külügyminisztert: fegyvert vehetünk az Egyesült Államoktól (nepszava.hu)Miért is gondoljátok hogy veszünk bármit is?
A Cornstein-féle 1mrd-os szöveg ezért nem tegnap volt...
Ebből minimum annyit le lehet szűrni, mennyire vágy-vezérelt a Népszava újságírója és mennyire megbízhatatlanok a forrásaik!
2019 februári cikk - már tudnánk szerintem róla ha ebből lett volna valami.
Azért valószínű több mindenről volt szó akkoriban hiszen nekünk minden is kellett még akkor...!Ebből minimum annyit le lehet szűrni, mennyire vágy-vezérelt a Népszava újságírója és mennyire megbízhatatlanok a forrásaik!
BTR cseréről is ír cikk (Strykerre gondolhattak?)- azóta tudjuk hogy az RM 8x8 lesz.Azért valószínű több mindenről volt szó akkoriban hiszen nekünk minden is kellett még akkor...!