Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Palkovics kiszáll a témából?Mrgvan a Honvédelmi tárca portfoliója. Lett egy új feladatkör az ITM-től átvéve, ahogy látom. És nem a sport, amit rebesgettek.
Honvédelmi Minisztérium (Szalay-Bobrovniczky Kristóf) honvédelem, hadigazdálkodás
Nem tudom, de az ITM-nél külön nincs felsorolva. Nekem logikus a hogy a HM-hez kerül. Úgy van értelme SZBK kinevezésének.Palkovics kiszáll a témából?
Most akkor magyar fordítva ez mit is jelent? Jó nem jó?!Nem tudom, de az ITM-nél külön nincs felsorolva. Nekem logikus a hogy a HM-hez kerül. Úgy van értelme SZBK kinevezésének.
hadigazdálkodásban sosem volt benne.Palkovics kiszáll a témából?
hadigazdálkodásban sosem volt benne.
Az iparfejlesztésben- aminek a része a hadiipar is - igen.
A hadigazdálkodás teljesen más tészta.
Ment a like, de én nem nagyon spekuláltam semmit sem az új miniszterrel.De akkor ezek szerint Palko’ viszi tovább a hadiipari fejlesztéseket; pedig úgy spekuláltatok, hogy az is SzBK-hoz kerül. Mondjuk ez még változhat.
Az M-zárolt cuccok, az inkurrencia meg a letárolt lőszerek, miegyéb viszont a hadigazdálkodásba tartozik; szóval ha a 152-es gránátok meg a hetvenkettesek mennének a német “kohóba”, akkor az már csak a Krizsire tartozik, ha jól tévedek.
Ööö.Ez most egy kicsit off, de ha Benkő Tibor bácsi olvassa a fórumot, akkor legyen azzal tisztában, hogy hiányozni fog nekünk.
Jelzem, hogy a sok másik fórumozó mellett magam is sajnálom, hogy nem viszi tovább a minisztériumot és remélem, hogy kiélvezi majd a jól megérdemelt pihenését.
Bocsi.Ment a like, de én nem nagyon spekuláltam semmit sem az új miniszterrel.
Bocsi.Ööö.
Lègyszíves máskor csak a magad nevèben.
Köszi.
Semmi gondBocsi.
Bocsi.
Palkovics kiszáll a témából?
Mert sokkal jobb leszCsak ismételni tudom, amit korábban írtam. Szittyának igaza volt, ez már nem a régi Zrínyi lesz a továbbiakban.
Folyamatosan frissül!Elmondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf, mit tervez a Magyar Honvédséggel - Itt van az 5 legfontosabb tudnivaló
Ma 12 órakor folytatódott a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülése a Parlamentben. Az eseményen Pintér Sándor belügyminiszteri meghallgatása után Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterjelöltet hallgatják meg kinevezés előtt.A legfontosabb információk:1. A Honvédelmi Minisztérium...www.portfolio.hu
Átkerül a Miniszterelnökség alól a HM-be akkor."Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a haderőfejlesztési tevékenységet a honvédelmi tárca keretein belül fogja végezni - jelentette be a miniszterjelölt."
Reméljük.De a lényeg hogy marad. Kérdés hogy Szalay-Bobrovniczky elviseli e hogy nála értelmesebb és hozzáértőbb ember intézi a fejlesztéseket és nem próbál gáncsoskodni