Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?Az ország megvédésének képessége volna a legfontosabb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?Az ország megvédésének képessége volna a legfontosabb.
A haderőfejlesztés a haderőfejlesztésről szól, és nem kell mással szemetelni. Te pedig senkit ne utasítgass, hogy hova menjen, mert ehhez nincs jogod.Én szerintem aki a haderőfejlesztési topicba jár rendszeresen azokat nem nagyon zavarja hogy ha másról is esik szó hiszen lehet a beszélgetés arra terelődik!
Akit meg zavar menjen máshová!
A katonai gatyamadzagtól a leoig a pzhtól a gripenig, a lynxtől MG polójáig minden idetartozik...!
Nincs semmi bajom a pzh-val, sőtt, nagyon örülök neki.Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?
Szlovén tűzoltó misszió7.50-től Romolusz a Kossuth rádión!
Az ország megvédésének képessége volna a legfontosabb.
Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?
...a "bajorok juttaták hatalomra"?...azigen.Azért, hogy Viktor lerója háláját az ót hatalomra juttató Dél-Német(Bajor, ...) politikai köröknek
20+16 heli is pl. elég arányos példányszámTalán a légvédelmi radarok közelítik meg szükséges mennyiség szintjék, minden m,ás jelképes, gyakorlatilag önállóan nem használhatő haderőt hoz létre.
Még + 5 év és beérkeznek amit 2018-ban rendeltünk!Szalay-Bobrovniczky Kristóf: egyelőre nem látszik az orosz–ukrán háború vége
A haderőfejlesztés felgyorsításáról beszélt hétfőn Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájában a honvédelmi miniszter.www.portfolio.hu
Gyorsítunk...(?)
Itt lehet visszahallgatni a műsort.7.50-től Romolusz a Kossuth rádión!
RSzR: az eszközök beérkezését nem tudjuk felgyorsítani. Csak a rendszerbeállítást tudjuk felgyorsítani azzal hogy már folyamatban vannak a kiképzések az eszközök beérkezése előtt.
Kit utasítottam béla?? Az ugye megvan hogy pont te próbálsz utasítgatni engem?? Okoska!A haderőfejlesztés a haderőfejlesztésről szól, és nem kell mással szemetelni. Te pedig senkit ne utasítgass, hogy hova menjen, mert ehhez nincs jogod.
Gidránosban voltMost ne akard nekem bemagyarazni hogy az a 4 oldali beszelgetés a hálózsákokról a phz2000 topikba nem jó helyen volt ?!
Ukrajnai kirándulásáról mit mondott?RSzR: az eszközök beérkezését nem tudjuk felgyorsítani. Csak a rendszerbeállítást tudjuk felgyorsítani azzal hogy már folyamatban vannak a kiképzések az eszközök beérkezése előtt.
Na ezt mind...!Ukrajnai kirándulásáról mit mondott?
Ukrajnai kirándulásáról mit mondott?
nekem nem játsza le valamiért...Olvass.. ööö... hallgasd vissza
Ez honnan van?Ezt a műsort már hallgattátok???