4 tengelyes, igaz. De mintha rövidebb és tömzsibb lenne. Kérdezzünk meg egy vasutast, hogy milyen fajta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
4 tengelyes, igaz. De mintha rövidebb és tömzsibb lenne. Kérdezzünk meg egy vasutast, hogy milyen fajta.
DND-ről mit mondtak?9:49-től kezdődik SzBK tatai látogatásával foglakozó rész. 11:51-től van Sándor Zsolt. De említik pl. a DND-s dolgok kiskunfélegyházi gyártását is...
10 db Lynx érkezik idén.
(40:05-től a helikopteres tűzoltásról is van egy összefoglaló.)
ok - sokat segítették!páncéltörő + reaktív
Csak annyit hogy ezek is lesznek.ok - sokat segítették!
A DND csak ezekkel foglalkozik. Mi konkrétum amit mondtak?
Kisujjamat nyújtom és a karom kell! 11:27 től DND nézd meg csak a szokásosat mondjákok - sokat segítették!
A DND csak ezekkel foglalkozik. Mi konkrétum amit mondtak?
Strikeshield alá, nem tudom, hogy rakunk ERA-t...DND - ERA
Azt is emlitették, hogy akár használnánk mind a Leopardok, mind a Lynx védelmére.
SzBK is bemondta ma Tatán (1:00-nál), hogy ha megérkeznek az első PzH-k azzal is új képességet teremtenek...Gondolom mivel jön pár Lynx ezzel képességet teremtünk( de igazad volt @Terminator ) és a hozzájuk érkező pár Spike ismét képességet teremt.
Van ilyenre példa, hogy reaktiv páncélzat és aktív védelmi rendszer legyen ötvözve?? A PUMAn csak ERA van, oder?Strikeshield alá, nem tudom, hogy rakunk ERA-t...
StrikeShield elég egyedi, mert ERA-szerűen van elhelyezve végig a harcjármű körül. Pl. Trophy mellé jöhetne ERA, mert nem foglalja tőle a helyet annyira...Van ilyenre példa, hogy reaktiv páncélzat és aktív védelmi rendszer legyen ötvözve?? A PUMAn csak ERA van, oder?
Lehet a Leopardra gondoltak?
ERA helyett inkább APS kellene a harckocsikra is - pl. igény esetén rászabja a StrikeShiled rendszert szerintem a Leopardra is az RM...
Szóval nem látom hova kellene nekünk ERA egyelőre...nyugaton nem nagyon "divat" az ERA, pumán kívül talán az ABRAMS-en van még reaktív páncél, más nem remlik...
Anno 1 éve a Trophyt is emlegettr MG, mint amiről tárgyalnak.StrikeShield elég egyedi, mert ERA-szerűen van elhelyezve végig a harcjármű körül. Pl. Trophy mellé jöhetne ERA, mert nem foglalja tőle a helyet annyira...
ERA helyett inkább APS kellene a harckocsikra is - pl. igény esetén rászabja a StrikeShiled rendszert szerintem a Leopardra is az RM...
Szóval nem látom hova kellene nekünk ERA egyelőre...nyugaton nem nagyon "divat" az ERA, pumán kívül talán az ABRAMS-en van még reaktív páncél, más nem remlik...
Az ország megvédésének képessége volna a legfontosabb.
Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?Az ország megvédésének képessége volna a legfontosabb.
A haderőfejlesztés a haderőfejlesztésről szól, és nem kell mással szemetelni. Te pedig senkit ne utasítgass, hogy hova menjen, mert ehhez nincs jogod.Én szerintem aki a haderőfejlesztési topicba jár rendszeresen azokat nem nagyon zavarja hogy ha másról is esik szó hiszen lehet a beszélgetés arra terelődik!
Akit meg zavar menjen máshová!
A katonai gatyamadzagtól a leoig a pzhtól a gripenig, a lynxtől MG polójáig minden idetartozik...!
Nincs semmi bajom a pzh-val, sőtt, nagyon örülök neki.Mit gondolsz, miért rendelték az önjárókat?
Szlovén tűzoltó misszió7.50-től Romolusz a Kossuth rádión!