K
kamm
Guest
Szamonkerem majd ot is...tőle hallottam ezt az infót és többnyire hiteles híreket hoz. Nem mutogatok, hivatkozok az itteni tudás bázisra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szamonkerem majd ot is...tőle hallottam ezt az infót és többnyire hiteles híreket hoz. Nem mutogatok, hivatkozok az itteni tudás bázisra.
Első idézett mondat: Az rendben, hogy itt a MÁV, de magának a MÁV-nak nincs elegendő számú megfelelő 6 tengelyes pőrekocsija. Valahol láttam a számot, tizenvalahány van összesen.
Második idézett mondat: az ukrajnai háború kapcsán láttam páncélozott és felfegyverzett orosz katonavonatot. Szerintem békeidőben nem közlekedik menetrend szerint. A Bundeswehr-nek pedig saját vasúti kocsijai vannak.
Egy szó mint száz, visszatérve a nyitó hozzászólásomhoz, csak egyetlen teendő van itthon. Átnézni a vasúti szállítókapacitás lehetőségeit, és ha szükséges, venni kell a MÁV-nak nagy teherbírású 6 tengelyes kocsikat. Amit békeidőben használhatnak bármilyen egyéb szállításra. Ennyi az egész. Így lesz elég kocsi, és nem a Honvédségé, de szükséghelyzetben a Honvédség használja.
Elvileg az első kanyar idén, de több évre elosztva.A radarok is mostanában jönnek nem?
Érdekes ősz elé nézünk....Elvileg az első kanyar idén, de több évre elosztva.
Pláne amikor megérkeznek az első gázszámlák!Érdekes ősz elé nézünk....
1 cseh oldalon olvastam. T-72 - Leopard csere kapcsán. A német kormány és a KMW mondta nekik a dátumot.Szamonkerem majd ot is...
WTF?Pláne amikor megérkeznek az első gázszámlák!
Talán benne leszek , a kicsibe ...Pláne amikor megérkeznek az első gázszámlák!
Hat, az elejen a KMW, illetve az elodjei pont semmiben nem voltak benne, csak kesobb a gyartasban, a tervezes a Porsche, Maschinenbau Kiel, Rheinmetall stb altal tortent (talan a Wegman benne volt.) Aztan a gyartas el lett osztva tobbuk kozott - sokk kellett gyorsan -, majd vegul az idiota RM eladta az o rszet a KMWnek 20+ eve (azota is banjak.) Nem veletlenul allt elo a KF-51-gyel a RM, ha tenyleg forrova valna a piac, nem lepodnek meg, ha beesne nekik alar arra is rendeles, mondjuk olyan orszagtol, ahol valami non-Leo regi cuccot valtananak...1 cseh oldalon olvastam. T-72 - Leopard csere kapcsán. A német kormány és a KMW mondta nekik a dátumot.
Már ha nem állnak vissza a hidegháborús 2 telephelyes tankgyártásra. Azért ez is benne van a pakliban.
Ez egy sulytalan oldal szerintem. Hireket forditgat, semmi tobb. Amugy egy marek roman miniszter, sot, volt PM (L. Orban) is ott volt.Ezen a román oldalon ma magyar nap volt. 4vcikket is velünk adtak el.
Magyarország felgyorsítja fegyveres erőinek modernizációját: jövőre megkapják az első Leopard 2A7-es harckocsikat
Magyarország és Nagy-Britannia török drónokat szerezhet be. Törökország katonai exportja idén elérte a 2 milliárd dolláros rekordot
Meg még 2 cikkben izgulnak a Főnök miatt, de azokat nem linkelem.
Pláne amikor megérkeznek az első gázszámlák!
Milyen drónok?Ezen a román oldalon ma magyar nap volt. 4vcikket is velünk adtak el.
Magyarország felgyorsítja fegyveres erőinek modernizációját: jövőre megkapják az első Leopard 2A7-es harckocsikat
Magyarország és Nagy-Britannia török drónokat szerezhet be. Törökország katonai exportja idén elérte a 2 milliárd dolláros rekordot
Meg még 2 cikkben izgulnak a Főnök miatt, de azokat nem linkelem.
Ha minden igaz, akkor a Karayel az esélyes nálunk...Milyen drónok?
Nana a képen kardigán egy aknici-t ír alá...!Ha minden igaz, akkor a Karayel az esélyes nálunk...
Az remek lenne, de ketlem.Nana a képen kardigán egy aknici-t ír alá...!
az is jöhet!Nana a képen kardigán egy aknici-t ír alá...!
Tegnapra
Nemmmá. A topik címéből kiindulva egy tized másodpercre azt hittem, hogy ezek már a mieink