Azt hittem kapunk egy kis meglepit! Pár db valami kis extrát! Fájdalomdíj gyanánt!Gyakorlatilag is. Illetve a csúszás miatt az RM még egy kis kötbért visszafizet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hittem kapunk egy kis meglepit! Pár db valami kis extrát! Fájdalomdíj gyanánt!Gyakorlatilag is. Illetve a csúszás miatt az RM még egy kis kötbért visszafizet...
Meglepiként maradt pénzünk üzemanyagra mivel a Honvédség teljes áron veszi a naftátAzt hittem kapunk egy kis meglepit! Pár db valami kis extrát! Fájdalomdíj gyanánt!
Oroszt szerintem nem is akarjuk, full helyesen. Nem ellenségesek velünk, sőt! Nagyobb demográfiai bajban is voltunk már párszor mégis élünk és virulunk.Ki ellen? Ez a fő kérdés! Szlovén támadást már most is el tudnánk hárítani, egy oroszt meg esélytelen - akár hogy fejlesztünk!
Lózungok, néphülyítés...
Ilyen demográfiával örüljünk, ha térképen leszünk még 80-100 év múlva.
Az sem hátrány valljuk be őszintén!Meglepiként maradt pénzünk üzemanyagra mivel a Honvédség teljes áron veszi a naftát
Olyan aladeen vagy!Nem tudom megszokni ezt az @Aladeen -t! Mintha az ezeregyéjszaka meséiből léptél volna ki! Bár leszögezem néha írsz olysn hajmeresztőket simán elmennél oda!
Akkor most lehet ezzel lekommunikálni politikai sikernek a késést, @LMzek 2.0 után szabadon(pedig idegrángásom van ettől a mondattól már) a kanyarban előzünk ezzel. Kemény munka volt elérni ezt a késést, ami tökre időben van azáltal, hogy gyorsítunk, de sikerült és ezzel a magyarok pénzt takarítottak meg.Meglepiként maradt pénzünk üzemanyagra mivel a Honvédség teljes áron veszi a naftát
Én sem szeretek olvasni így elő nem keresem! De néha azért vannak sci-fi ötletek!Olyan aladeen vagy!
Milyen hajmeresztő problémád van például?
Mint a térség elrettentő hadereje? Az nem azén ötletem...Én sem szeretek olvasni így elő nem keresem! De néha azért vannak sci-fi ötletek!
Annyit mondtak "gyorsítanak" hogy min azt nem részletezték' lehet a gatya beszerzést gyorsítják! @krisss mostanában csendben van!Akkor most lehet ezzel lekommunikálni politikai sikernek a késést, @LMzek 2.0 után szabadon(pedig idegrángásom van ettől a mondattól már) a kanyarban előzünk ezzel. Kemény munka volt elérni ezt a késést, ami tökre időben van azáltal, hogy gyorsítunk, de sikerült és ezzel a magyarok pénzt takarítottak meg.
Nem feltétlen erre gondoltam! Az Benkő papa viziója volt ami egy szellemként itt kísért azóta is a fórumon!Mint a térség elrettentő hadereje? Az nem azén ötletem...
Mostantól az lesz az ukáz, hogy minden késésért misézni kell, mert abbó van a pénz. Amúgy ráérünk mert gyorsítva sem lesz gyorsítva semmi, de ha késik azzal pénzt keresünk, úgyhogy hajrá magyarok.Annyit mondtak "gyorsítanak" hogy min azt nem részletezték' lehet a gatya beszerzést gyorsítják! @krisss mostanában csendben van!
A ködbérek beszedése mint extraprofit adó! Hát zseniális! Lesz gatyaadó is!Mostantól az lesz az ukáz, hogy minden késésért misézni kell, mert abbó van a pénz. Amúgy ráérünk mert gyorsítva sem lesz gyorsítva semmi, de ha késik azzal pénzt keresünk, úgyhogy hajrá magyarok.
remélem jó nagy kötbér - pl. minden hónapért +1 jámrű ingyé és akkor késhetnek jó sokat!Mostantól az lesz az ukáz, hogy minden késésért misézni kell, mert abbó van a pénz. Amúgy ráérünk mert gyorsítva sem lesz gyorsítva semmi, de ha késik azzal pénzt keresünk, úgyhogy hajrá magyarok.
Erre gondoltam én is! Összekukázhatnánk belőle a következő mennyiséget! 44,24,218!remélem jó nagy kötbér - pl. minden hónapért +1 jámrű ingyé és akkor késhetnek jó sokat!
Mikorra kellett volna konkrétan leszállítsák az első példányt a szerződés szerint? Mihez képest késnek?Gyakorlatilag is. Illetve a csúszás miatt az RM még egy kis kötbért visszafizet...
Azért a böszmeségbe ne menjünk bele légyszíves. Ez még bőven a "gyorsítunk" előtt volt.Mostantól az lesz az ukáz, hogy minden késésért misézni kell, mert abbó van a pénz. Amúgy ráérünk mert gyorsítva sem lesz gyorsítva semmi, de ha késik azzal pénzt keresünk, úgyhogy hajrá magyarok.
Ha jól emlékszem valahol tavasz volt írva!Mikorra kellett volna konkrétan leszállítsák az első példányt a szerződés szerint? Mihez képest késnek?
Elmondták. A beszerzésen nem tudnak csak a kiképzésen.Annyit mondtak "gyorsítanak" hogy min azt nem részletezték' lehet a gatya beszerzést gyorsítják! @krisss mostanában csendben van!
A kiképzéshez is kell háttér! Vagy ezt Word of Tankal szeretnék kivitelezni!?Elmondták. A beszerzésen nem tudnak csak a kiképzésen.
Eddog sem azzal csinálták.A kiképzéshez is kell háttér! Vagy ezt Word of Tankal szeretnék kivitelezni!?