Ooo... a kamu es felretajekoztatas az a pontos definicioja a propaganda-nak...A faszt jó... kamu és félretájékoztatás tömkelege .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ooo... a kamu es felretajekoztatas az a pontos definicioja a propaganda-nak...A faszt jó... kamu és félretájékoztatás tömkelege .
De szerinted mennyire jó propanganda az amin más katonàit mutogatod meg a típusok se stimmelnek.Ooo... a kamu es felretajekoztatas az a pontos definicioja a propaganda-nak...
Nem mondtam hogy jo. Esetleg a semminel jobb.De szerinted mennyire jó propanganda az amin más katonàit mutogatod meg a típusok se stimmelnek.
Ha nem írtál alá titoktartásit, akkor kaphatunk tőled egy rövid élménybeszámolót az orientációs napról?Én ma voltam Tatán, és ott KMWs szakemberek voltak, és tanítják be a magyarokat, már a PZH nagy ideiglenes sátra is ott van, és ott is KMWs szerelők voltak
Nincs. Jó propagandavideó viszont.
A faszt jó... kamu és félretájékoztatás tömkelege .
Szerintem ez kimondottan jó volt.Nem mondtam hogy jo. Esetleg a semminel jobb.
Na, beleneztem a videoba: esetleg ha 10-12 eveseket celzol meg, akkor eleg az a minoseg is, ha nincs mas. Tudsz linkelni profit? Megneznem. Marmint Magyart.
Szerinted rajtunk itt és a katonákon kívül ezt ki tudja ? Elég ránézni a facebook haditechnikával foglalkozó oldalaira. Elvileg pedig, ott olyanoknak kellene írni, kommentelni, akit érdekel a téma. Lehet érdekli őket, de a nagy átlag ott is teljesen tájékozatlan, bár azt hiszi magáról hogy ért hozzá.
Na lehet vitatkozni a festésen
Tegnap a festés, ma Harckocsi1988 videó...
Kell az a bejelentés államtitkár úr
Érdemes megnézni, hogy a meglévő klaszterek ismert helyszínei rendre a sokszögek csúcsain találhatóak.
Ez arra enged következtetni, hogy a többi klaszter nem ismert csúcsai is a helyükre kerültek.
Mindkét esetben, ha a most ismert városokat akarták volna csak jelezni, akkor sokkal kisebb jelölés is elég lett volna, ráadásul nem kellett volna négyszög.
Szerintem ez a @Nem Dr Maróth Gáspár mögötti képrejtvény fejtegetése elég jó kis szórakozás - még talán konstruktív is. Meg talán nem is ártunk vele senkinek...Az vigasztal, hogy már csak egykét hét és végre abbahagyjátok az ajvékolást egy időre aztán lesz min rágódnotok.
Ez még szerencsésebb időtöltésSzerintem ez a @Nem Dr Maróth Gáspár mögötti képrejtvény fejtegetése elég jó kis szórakozás - még talán konstruktív is. Meg talán nem is ártunk vele senkinek...
Vagy vegyük elő megint a "szinét"?
FúújSzerintem ez a @Nem Dr Maróth Gáspár mögötti képrejtvény fejtegetése elég jó kis szórakozás - még talán konstruktív is. Meg talán nem is ártunk vele senkinek...
Elő ne vedd mert a végén még lesz itt puszi a hasadra is...!Szerintem ez a @Nem Dr Maróth Gáspár mögötti képrejtvény fejtegetése elég jó kis szórakozás - még talán konstruktív is. Meg talán nem is ártunk vele senkinek...
az a baj h nem tudom aláírattak-e ,de ha valamelyik katona megmondja h szabad akkor perszeHa nem írtál alá titoktartásit, akkor kaphatunk tőled egy rövid élménybeszámolót az orientációs napról?
Szerintem mondhatsz bármit.az a baj h nem tudom aláírattak-e ,de ha valamelyik katona megmondja h szabad akkor persze
arra figyeltem oda nagyon nehogy szerződést rakjanak elém
ha nem tudod hogy aláírtad e akkor nem. ha aláírsz arra figyelmeztetnek hogy miről nem szabad beszélni és hogy milyen besorolásba esik. szt t b ktaz a baj h nem tudom aláírattak-e ,de ha valamelyik katona megmondja h szabad akkor persze
arra figyeltem oda nagyon nehogy szerződést rakjanak elém