Úgy gondolom akkor augusztus 20-ra ledöbbentik, elvarázsolják a jó népet itthon??Az vigasztal, hogy már csak egykét hét és végre abbahagyjátok az ajvékolást egy időre aztán lesz min rágódnotok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy gondolom akkor augusztus 20-ra ledöbbentik, elvarázsolják a jó népet itthon??Az vigasztal, hogy már csak egykét hét és végre abbahagyjátok az ajvékolást egy időre aztán lesz min rágódnotok.
Régebben ez már volt berakva, nekem bejön a zene, rendezés :Nem mondtam hogy jo. Esetleg a semminel jobb.
Na, beleneztem a videoba: esetleg ha 10-12 eveseket celzol meg, akkor eleg az a minoseg is, ha nincs mas. Tudsz linkelni profit? Megneznem. Marmint Magyart.
És a T-72-ket még senki sem akarta pimpelni.Tegnap a festés, ma Harckocsi1988 videó...
Kell az a bejelentés államtitkár úr
Megértem, hogy van egy kis rossz érzésed.De szerinted mennyire jó propanganda az amin más katonàit mutogatod meg a típusok se stimmelnek.
Mi köze a Gidránnak a PZH-hoz???Gondolom ezek a a pzh-kal együtt jönnek.
Radar cipelőMi köze a Gidránnak a PZH-hoz???
Radír cipellő?Radar cipelő
Szerintem inkább ilyeneket nézzünk, ha már unatkozunk...Ide rakom.... Többet ér mint a HM minden jól fizetett filmesének alkotása.
Már pedig lesz ilyen beszerzés, mert már szavazni is lehet Harckocsi oldalán róla, hogy a "big-windy" CH47F vagy CH53E vagy CH53K esetleg AW101...és a Tibi is megírta (fogalmam sincs ki az) Harckocsival megtémázták ketten, hogy CH47F lesz és kész meg amúgy is a BW is azt vett 60 darabot CH47F-t.A Harckocsi1988 most osztott meg egy posztot (én eskü, hogy csak romulán-vadászatra vetődtem arra), amin tippelni lehet, hogy a felsorolt típusok közül mely típusú helikopter lesz beszerezve, mert információi szerint lesz nehéz szállítóhelikopter beszerzés.
Bár korábban azt is állította, hogy 3x annyi Leo lesz mint a hivatalos.
Ez magyar munka:Nem mondtam hogy jo. Esetleg a semminel jobb.
Na, beleneztem a videoba: esetleg ha 10-12 eveseket celzol meg, akkor eleg az a minoseg is, ha nincs mas. Tudsz linkelni profit? Megneznem. Marmint Magyart.
Aztán festeni.És a T-72-ket még senki sem akarta pimpelni.
Szentigaz.Egy pici adalék azért vannak a seregnek jó dolgai.
Nemrég voltam Balatonkenesèn strandon egy katonarokon álltak.
Nekünk így 1000Ft volt fejenként.
De a katonáknak ingyenes! Gyereknek is ingyen volt.(a tartalékosokat nem tudom,ott vita volt a katonák között a tartalékosok bejohetnek e ingyen. @Szittya vagy valaki a rendszerben tudja esetleg?).
Belső parkoló.
Iszonyat nagy füves platz.
Így bár nagyon sokan voltunk mégsem volt tömegnyomor. Sőt.
Rekortán futópálya, kinti erősítő, edzőterem.
Gyerekeseknek mondom 14!! darab ugrálóvárat számoltam.
De nem jártam körbe az egészet.
Ebből az egyik egy 100m hosszú akadálypálya.
Párhuzamosan 2, így versenyre is alkalmas.
Az inkább kamasz, esetleg alkoholos befolyásultságú felnőtteknek. A mèretèből adódóan.l
Több trambulin.
Pingpong asztal.
Strandröplabda pálya.
Nemtudom mi a neve,mint egy pinpongasztal,csak hajlított a felülete.
Röplabdával,meg focival is nyomták rajta.
Több játszótér, homokozó.
Csúszda a Balatonba, talán az 1 negatívum, csak 1db így várakozás.
Felfúlyhatos akadajpálya a vízen.
Vízi röpipalya.
Ezek mind ingyenesek!
Talán a vízi bicikli amièrt kell fizetni,500 vagy 1000Ft fel óra.
Az árakról csak annyit 350Ft egy sima lángos!
Girosztál 1000Ft!
Egy magnumert/heinekkenert/2 duplakaveert 1500Ft-t fizetett rokon.
Ehhez mèrten hosszú sorok a pultoknal.
Készpénz nincs,kártyát kell kérni,arra rárakni.
Motorcsónakok, meg az ott lèvő AN2 hajó is igénybe vehető.
A hajóhoz adnak kapitányt, a motorcsónakhoz is, de ha van vizijartassagid tudtommal azokat el is viheti az ember.
Horgászplatz is van. Bár rögtön a strand mellett. A kikötő stègje talán ideálisabb.
Győrtöl budapestig. Pápától tataig napi programnak is jó aki ott szolgál.
Aki távolabb, van hotel/ètterem.
Régebben ezt igénybe lehetett venni külszolgálat után, regeneráló üdülésre.
Szóval több napora a távolabbi helyörsègekből is tudnak jönni.
Az árakból kiindulva nem hiszem, hogy megterhelő.
Bár 15 ève nem volt valami színvonalas, de a strandot nézve lehet ez is változott.
Akkor volt olyan ismerős aki idő előtt hazament. De azt mondta a strand sem ilyen volt.
Egy drónnal biztos vègigrepülnèk felette, ès reklámban vagy toborzó sátorban,irodán ezt is megmutatnám.
Ha nem is ez az elsőszámú ha munkahelyet választ az ember, nem is utolsó szempont, hogy ez ugrálóvárèrt 10 percre nem kell a gyereknek egy ezrest befizetni.
Rettenet amator.Nincs. Jó propagandavideó viszont.
1. Ez most egy jó türelemjáték lesz a nép vs. kormányzat viszonyban. Ha elegen lépnek be idén az emelés miatt, akkor a januári valamilyen okkal elmarad majd, hiszen úgysem szerelhetnek le aztán a vészhelyzet miatt. Szóval 2024-től várható a katona pénzzel megmotiváltan, addig a buták, meg az elhivatottak fognak menni. Jól el is cseszte a versenyképes kereset szó kiejtésével, ez egy riasztó a fejekben munkaerőpiaci tapasztalatokkal bírók számára. Főleg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 2024-ben ez versenyképes kereset lesz.Nem tudom, ez volt már ?
Haza csak addig van, amíg van, aki megvédje! - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
És: DrNemMaróth prezentációjából kiragadott, szövegkörnyezet nélküli képen elmosódott ábrán elemezni a t-72 fejlesztését és festését három napig. Türelmetlenül nem kivárva még pár hetet, esetleg hónapot a valós információkig. Valahogy így:Aztán festeni.
Győr. Ott lesz. Új T-72-eseket fogunk gyártani.És: DrNemMaróth prezentációjából kiragadott, szövegkörnyezet nélküli képen elmosódott ábrán elemezni a t-72 fejlesztését és festését három napig. Türelmetlenül nem kivárva még pár hetet, esetleg hónapot a valós információkig. Valahogy így:
Dobsz egy linket pls?A Harckocsi1988 most osztott meg egy posztot (én eskü, hogy csak romulán-vadászatra vetődtem arra), amin tippelni lehet, hogy a felsorolt típusok közül mely típusú helikopter lesz beszerezve, mert információi szerint lesz nehéz szállítóhelikopter beszerzés.
Bár korábban azt is állította, hogy 3x annyi Leo lesz mint a hivatalos.
ott lesz lejjebb a szavazásDobsz egy linket pls?
Mi az a Hitron?Megmutatták a Leok "ideiglenes" sátrát bent volt 1db felmászhatunk rá,bent volt még 1db KMWs Wisent aztán átsétáltunk a PZH "ideiglenes" sátrába (8nap alatt építettek fel) bent volt 1új MAN szállitó ami a PZH-hoz jött, tovább vittek a garázsokhoz ,ki volt rakva minden ami van, beszállhatunk csak fényképezni nem lehetett(kivétel BTR ) megnéztük a logisztikát is, platorol lejött egy PTSZ(ez nagyon menő volt),volt Rheinmetall feliratú Rába új rendszámmal!!kifele jövet ott sorakoztak akik mennek Koszovóba, kaja elmaradt, KB 30 emberből 3-an maradtak papírozni
érdekesség:
3x8 lesz a felállás a PZH-nál (csak azért irtam le mert olvastam régebben h ezen ment az agyalás) ütegenként 1 időjárás figyelő konténer lesz(konténeren 2021.05 gyártás volt ottani ember azt mondta kb 2 hetes, van hozzá lufi minden érdekes volt, jól ment nagyon a légkondi összesen 3 db lesz
volt valami olyan ötlet h Debrecenbe a Leokból és T-72ből csinálnak zászlóaljat, ezt csak a vicc kedvéért irtam le
a Leo2A4ek nem biztos h maradnak lehet vissza adjuk majd őket
ami új infó:
Gidrán 14db fog érkezni valamikor mostanság , idén összesen 38db
6 db számoltam össze, a maradék 4 Debrecenbe van
ami fura volt:
BTRs katonának fingja nem volt arról h mi az a Hitron
ezek az infók mind katonáktól van, remélem nem árultam el nagy titkot ,ha igen törlöm nem kell ide TEK
ha valaki elmagyarázza hogyan kell felrakni képet akkor van az is, csak is olyan amit lehetett fényképezni
ja és azért eléggé levan pusztulva Tata
Feltöltöd egy oldalra és onnan megosztod a fórumonha valaki elmagyarázza hogyan kell felrakni képet akkor van az is, csak is olyan amit lehetett fényképezni