Megmutatták a Leok "ideiglenes" sátrát bent volt 1db felmászhatunk rá,bent volt még 1db KMWs Wisent aztán átsétáltunk a PZH "ideiglenes" sátrába (8nap alatt építettek fel) bent volt 1új MAN szállitó ami a PZH-hoz jött, tovább vittek a garázsokhoz ,ki volt rakva minden ami van, beszállhatunk csak fényképezni nem lehetett(kivétel BTR
) megnéztük a logisztikát is, platorol lejött egy PTSZ(ez nagyon menő volt
),volt Rheinmetall feliratú Rába új rendszámmal!!kifele jövet ott sorakoztak akik mennek Koszovóba, kaja elmaradt, KB 30 emberből 3-an maradtak papírozni
érdekesség:
3x8 lesz a felállás a PZH-nál (csak azért irtam le mert olvastam régebben h ezen ment az agyalás) ütegenként 1 időjárás figyelő konténer lesz(konténeren 2021.05 gyártás volt ottani ember azt mondta kb 2 hetes, van hozzá lufi minden érdekes volt, jól ment nagyon a légkondi összesen 3 db lesz
volt valami olyan ötlet h Debrecenbe a Leokból és T-72ből csinálnak zászlóaljat, ezt csak a vicc kedvéért irtam le
a Leo2A4ek nem biztos h maradnak lehet vissza adjuk majd őket
ami új infó:
Gidrán 14db fog érkezni valamikor mostanság
, idén összesen 38db
6 db számoltam össze, a maradék 4 Debrecenbe van
ami fura volt:
BTRs katonának fingja nem volt arról h mi az a Hitron
ezek az infók mind katonáktól van, remélem nem árultam el nagy titkot ,ha igen törlöm nem kell ide TEK
ha valaki elmagyarázza hogyan kell felrakni képet akkor van az is, csak is olyan amit lehetett fényképezni
ja és azért eléggé levan pusztulva Tata