Beiktatják az USA elnökének is?Nem erről lesz szó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Beiktatják az USA elnökének is?Nem erről lesz szó.
Orbánról simán elhiszem, hogy "dobná" a magyar miniszterelnökséget, ha az USA elnöke lehetne helyett...Beiktatják az USA elnökének is?
Halitennek.Én még arra mondtam anno amikor elkezdtük a HIMARS-ot nézegetni hogy többen nem fogtok neki örülni.
De még azt se vettük meg.
RSZR.-nek a fia is katona, vagy csak a Ruszinok ilyen katonannép?Dandársorakozót tartott augusztus 1-jén Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnoka, amelynek keretében köszöntötte a tatai dandárhoz újonnan érkező, pályakezdő altiszteket, akik a július 16-i altisztavatáson tettek esküt a haza szolgálatáért. Ezáltal nem csak az alakulatnál szolgáló hivatásos altisztek létszáma bővült, hanem a fegyvernemi képességek is erősödtek, hiszen a dandárnál első altiszti beosztásukat megkezdő katonák nagy része lövész, harckocsizó, tüzér, valamint híradó és logisztikus képzést követően került az alakulathoz.
Mint minden alkalommal, most is számos katonánk került előléptetésre, valamint részesült elismerésben.
MH Klapka György 1. Páncélosdandár
Dandársorakozót tartott augusztus 1-jén Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnoka, amelynek keretében köszöntötte a tatai dandárhoz újonnan érkező, pályakezdő altiszteket, akik a július...www.facebook.com
Fogják használni de a sofőröket már kiképezték rá.RSZR.-nek a fia is katona, vagy csak a Ruszinok ilyen katonannép?
A tüzéreknél használják a Gidránt? (felvarró miatt kérdem)
Visszatérünk a hagyományokhoz.Minden katona kap a főispántól pár rőf posztót, a vármegyében, úgy mint 500 éve és szabathat magának gatyát belőle.Balkobázzunk!
Mivel a Klissz azt mondta, hogy többen nem fognak neki ölülni.
Szelintem nem a gliffmadalak vagy lakéta solozatvetők lesznek, melt azoknak végül is mindenki ölülne.
Na de ennek a listának:
1. Mbombo
2. T-72 felújítás
3. Leglatyibb A4-A5 vásállása és balkácsolása
4. M777
5. Maldel
6. Pkm felújítás
7. Újabb MBT típus (Leclelc vagy Melkava, stb)
8. Pálduc bejelentése
9. 12 db Alca
10. további Mi-24 felújítás
Hát ezeknek itt többen nem ölülnének különböző okokból, de én 4, 6, 7, 8 ölülnék!
...amilyen neki tetszik!Visszatérünk a hagyományokhoz.Minden katona kap a főispántól pár rőf posztót, a vármegyében, úgy mint 500 éve és szabathat magának gatyát belőle.
De nem lehet....Orbánról simán elhiszem, hogy "dobná" a magyar miniszterelnökséget, ha az USA elnöke lehetne helyett...
Naja, pont ezt szurtam ki, hogy ennel egyetlen, barmely (honved vagy hataror) laktanyaban sokkal tobb ember volt akar 25 eve is, ez kizart, hogy akarcsak egy zlt kiadjanak... apropo, ki az a kisgyerek az elso kep jobbszelen?Nem látok a képek között még olyat sem, amin egy zászlóaljnak megfelelő ember van. Nem hogy dandár. :-(
a Dandár köztudottan a legproblémásabb feltőltöttséggel rendelkező az országba. de a képen lévő állomány ettől fügetlenül töredéke a teljes létszámnak...Naja, pont ezt szurtam ki, hogy ennel egyetlen, barmely (honved vagy hataror) laktanyaban sokkal tobb ember volt akar 25 eve is, ez kizart, hogy akarcsak egy zlt kiadjanak... apropo, ki az a kisgyerek az elso kep jobbszelen?
Nem látok a képek között még olyat sem, amin egy zászlóaljnak megfelelő ember van. Nem hogy dandár. :-(
Naja, pont ezt szurtam ki, hogy ennel egyetlen, barmely (honved vagy hataror) laktanyaban sokkal tobb ember volt akar 25 eve is, ez kizart, hogy akarcsak egy zlt kiadjanak... apropo, ki az a kisgyerek az elso kep jobbszelen?
1000 embert a bocskai se tudna összerakni a mai helyzetbe dandársorakozóra.Múltkor @kamm azért kèrdeztem szerinted mennyi harcoló van a magyar honvèdsègben.
Amúgy Tata ha 1000 embert össze tudna rakni egy sorakozóra akkor örülne.
Na ebből kell nehèzdandárt faragni.
Szóval max ha nem 1 helyőrség lessz.
Akkor se ha mindenki a laktanyába lenne..
1000 embert a bocskai se tudna összerakni a mai helyzetbe dandársorakozóra.
Persze, hogy nem. Eleve a minimum 4-5 zl plusz az osszes tamogato egyseg; egy dd idekint 2-3 ezer embernel indul alaphangon.Akkor se ha mindenki a laktanyába lenne.
Nem melófüggő.
hogyne lenne melofüggő. számold már ki csak a késszenléti szolgálatok azon létszámát akik egész egyszerűen nem vehetnek részt a dandársorakozón... és ez csak a torta apró szelete.Akkor se ha mindenki a laktanyába lenne.
Nem melófüggő.
Meg ne magyarazd mar, hogy 1000-2000 ember van csak Tatarol a hataron...?hogyne lenne melofüggő. számold már ki csak a késszenléti szolgálatok azon létszámát akik egész egyszerűen nem vehetnek részt a dandársorakozón... és ez csak a torta apró szelete.