Hát te sem jártál arra az elmúlt időben, maximum csukott szemmel..
Nem tudom a mostani rendezgetésekkel, hogy van de kb 2 éve, mindenki .. .a rendőr,mentő,tűzoltó, katona többet keresett, mint a magyar. Igen vannak hulladék felszerelésük, miért nálunk nincs? A BTR-eken kívűl nálunk mivel is tudsz nagyobb erőt megmozgatni? .. Nálunk a tüzérség, rakéta tüzérség? Légiszállítási képesség? Harckocsik? IFV-k? Létszám? Háttérország (javítás, karbantartás, gyártás.. stb). A műszaki eszközökkel, meg most kezdjük utolérni őket.. darabszámban talán, de legalább modernebb cuccokkal. Azért javíts ki ha tévedek, de az az F-16osok képesek a földi radarok jelét is venni.. vagy legalább infót kapni róla, ráadásul ők a földről is könnyebben indítanak a mieinkre. Ez a jelenlegi helyzet még.. nyilván majd változik ha érkezik a technika. Nem szeretem őket .. de azért nem is nagyon akarnék összeugrani velük a jelen helyzetben, mert abban sokan meghalnának értelme pedig nem sok volna.
Persze biztos minden iskolában az udvaron nyomják a csigát.
Sőt útjaik sincsenek.. aha.. háát jó.. mondjuk menj majd végig Nógrád megyében vagy Kelet-Magyarországon.. meg mondjuk Románia közepén.. csak meg ne lepődj.. A CFR valóban nagyon gáz, illetve a pálya is. Igen, gondolom nagyon rossz egyetemeik lehetnek, csak hogy szakmából mondjak.. a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem is nagyon gáz... ezért járnak oda sokan. Még szerencse, hogy a mi egyetemeinken makulátlanok és jók, ráadásul botránymentesek.
Szerencse, hogy itthon minden fasza.
Meg milyen jó, hogy csak kevés olyan ember van, aki az eredetileg tanult szakmában helyezkedik el ... ja opsz.