Akkor Pogány már nézegetheti is a ráncfelvarrás módjait Al-Khalidra.
Vajon van-e ehhez köze Khalid Artúrnak?
Igen, biztos...Lehet hogy veszünk tőlük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor Pogány már nézegetheti is a ráncfelvarrás módjait Al-Khalidra.
Igen, biztos...Lehet hogy veszünk tőlük?
A szőnyeg valószínűleg a stratégiai nehézbombázót szimbolizálja a szőnyegbombázás képességével, míg a tank a páncél megjelenítése, ezen az eszközön. Így esélyesen páncélozott bombázókat fogunk venni.Szőnyeg. Ilyen 'képességgel' még nem rendelkezünk.
Szerinted mit csinálok?Akkor Pogány már nézegetheti is a ráncfelvarrás módjait Al-Khalidra.
Nem egyet kell venni pontosan ötöt.Egy bombát kell venni smi megoldja sz egész haderőfejlesztési problémákat valóban! Mekkora ötlet! Igen így elég lenne a 44 tank! Kell itt bakker milliárdokat elkölteni!
A kép alapján egyértelmű, hogy Al-Khalid MBT-t veszünk, vagy legalábbis arra a szintre modernizáljuk a meglévő T-72-inket
Az egyik legfurcsább kép eddig a htka.hu.-n. A kép baloldalán lévő magyar katona az mit csinál, tiszteleg? Minek kell ahhoz meghajolni 20 fokos szögben? Tiszta Vanek úr a Rejtő regényből. Mit nézi ezt a két paki? Foghíjas székek.. Ott egy játék tank. Lehet a legszebben ülő fogja meg kapni ajándékba mint az oviban?
A kép alapján egyértelmű, hogy Al-Khalid MBT-t veszünk, vagy legalábbis arra a szintre modernizáljuk a meglévő T-72-inket
0:37 másodperc: "az állomány modern munkakörülményeit is megteremtik" Mindezt egy olyan képsor alá, ahol a háttérben putri állapotú épületek vannak, és az előtérben a tárolóhangárok teteje olyan lyukas mint az ementáli sajt. Zseniális.
Az egyik legfurcsább kép eddig a htka.hu.-n. A kép baloldalán lévő magyar katona az mit csinál, tiszteleg? Minek kell ahhoz meghajolni 20 fokos szögben? Tiszta Vanek úr a Rejtő regényből. Mit nézi ezt a két paki? Foghíjas székek.. Ott egy játék tank. Lehet a legszebben ülő fogja meg kapni ajándékba mint az oviban?
Furi..
Így már értem! Az RC modelltől van ez a zavarodottság!Nem játék tank. Lehet egy makett, de lehet RC modell, 1: 6 méretben. Mindennek oka van. Annak is hogy pont egy ilyen harckocsit raktak oda a szőnyegre és nem egy saját gyártású atombomba, vagy vadászgép makettet. Persze lehet ajándék a PK-nak, egy kedveskedés csak, ha RC modell, pláne.
Ilyesmit írtam. Ment is át a humor topicbaPakisztán teszteli a hazai fejlesztésű irányított rakétavető rendszert, a Fatah-1-et
A tesztet követően közzétett közlemény szerint úgy tervezték, hogy akár 140 kilométeres távolságig is elviszi a hagyományos, robbanófejet.Pakistan Tests The Domestically Developed Guided Multi-Barrel Rocket Launcher System Fatah-1
The ISPR released a video on Tuesday showcasing a test flight of its Guided Multi-Barrel Rocket System capable of delivering a conventional warhead.www.overtdefense.com
A Babur Cruise Missile 450 kilométeres hatótávolságú és szárazföldi és tengeri célokat is elérhet.
Óó.. remélem nem ,,kívánja" meg nálunk ezt senki..https://en.m.wikipedia.org/wiki/VT-4
A képen inkább ez a harckocsi van.
Kìnai harckocsit NATO országként? Hááá nemÓó.. remélem nem ,,kívánja" meg nálunk ezt senki..
Nem lennének rá sokan kíváncsiak?Kìnai harckocsit NATO országként? Hááá nem
Kìnai harckocsit NATO országként? Hááá nem
Azt gondoltam hogy poénnak szántad... visszahelyeztem ide.Ilyesmit írtam. Ment is át a humor topicba
Jelen helyzetben már (majdnem) minden jól jön (kivéve kfir, t72), ami lőni tud.Azt gondoltam hogy poénnak szántad... visszahelyeztem ide.
Lassan már a piackutatást is eltitkolják...!Jelen helyzetben már (majdnem) minden jól jön (kivéve kfir, t72), ami lőni tud.
Tekintve, hogy most kapott még a honvdség 60 milliárd forint pluszt egyelőre úgy tűnik emelllett kitartanak.Most hogy kakiban a magyar gazdaság, változik valami a beszerzésekben? Vonnak vissza vagy halasztanak esetleg rendeléseket? Akár suttyomban? Elég nagy összegekről van szó, lehet ott is próbálkoznak spórolni.