hőkamerát már egy lópokróc vagy sátorlapis kijátsza egy foliasátor foliai is megakadályozza hogy átlásson rajta.A hokamerak nem jatszanak ezt ki?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hőkamerát már egy lópokróc vagy sátorlapis kijátsza egy foliasátor foliai is megakadályozza hogy átlásson rajta.A hokamerak nem jatszanak ezt ki?
Rossz a link.
Összefutott kint az azeriekkel is.(6:38-tól, jelentősen megvágva)
Azt hiszem, azért hívták meg a Saha EXPO-ra, mert eljött, nem hiszem, hogy Nurol volt a fő oka annak, hogy eljött. Számos ország, köztük Anglia miniszterei jönnek a vásárra. Azt hittem, hogy ez egy vásár lesz, csak helyi kiállítókkal.
Ugye nem játék drónokat akarnak venni még mindig...?Azt hiszem, azért hívták meg a Saha EXPO-ra, mert eljött, nem hiszem, hogy Nurol volt a fő oka annak, hogy eljött. Számos ország, köztük Anglia miniszterei jönnek a vásárra. Azt hittem, hogy ez egy vásár lesz, csak helyi kiállítókkal.
Nekem úgy tűnt, hogy a férfinak tetszikUgye nem játék drónokat akarnak venni még mindig...?
jó lenne már valami kézzelfoghatót látni ebből...egyelőre csak szájakarét tolja...Követem a facebookon. Nekem úgy tűnik, a jelenlegi miniszter, mintha még elkötelezettebb lenne a haderő fejlesztése, erősítése mellett, mint bármelyik eddigi miniszter volt.
Nekem meg úgy tűnik, hogy megérkezett a bulvár, a propaganda a honvédséghez!Követem a facebookon. Nekem úgy tűnik, a jelenlegi miniszter, mintha még elkötelezettebb lenne a haderő fejlesztése, erősítése mellett, mint bármelyik eddigi miniszter volt.
Nekem meg úgy tűnik, hogy megérkezett a bulvár, a propaganda a honvédséghez!
Jobban szeretném, ha változna a gyorsítás iránya! Ha már "előre megyünk, nem hátra"!
Az a gond hogy amit most megrendelünk abból 2-3 év múlva lesz valami és addig csak kisebb összeg kifizetésével járhat. Ezért is furcsa, hogy ennyire húzódik...Pénz nélkül, + külföldi kevés gyártói kapacitásokkal nem nagyon lehetséges gyorsítani :/
Papírra sincs pénz amire azt aláírják!Az a gond hogy amit most megrendelünk abból 2-3 év múlva lesz valami és addig csak kisebb összeg kifizetésével járhat. Ezért is furcsa, hogy ennyire húzódik...
Ezt is értem, de akkor ne nyomják ezt a "gyorsító dumát"!Papírra sincs pénz amire azt aláírják!
A Spike rakétákból már régen szerezhettek volna be párat, hogy minélPénz nélkül, + külföldi kevés gyártói kapacitásokkal nem nagyon lehetséges gyorsítani :/
Lehet gyorsítják a papírgyártást legyen mire aláírni!Ezt is értem, de akkor ne nyomják ezt a "gyorsító dumát"!