igazából nekem mindegy nem sajnálom senkitől és azt sem hiszem hogy az az egy csillag pár embernek miatt ne jutna pénz másra...Azt hozzátennèm hogy nem lett több csillag
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igazából nekem mindegy nem sajnálom senkitől és azt sem hiszem hogy az az egy csillag pár embernek miatt ne jutna pénz másra...Azt hozzátennèm hogy nem lett több csillag
Beosztás sem lett több hanem csak át lettek csoportosítva. Szóval igazából csak tologatás történt.igazából nekem mindegy nem sajnálom senkitől és azt sem hiszem hogy az az egy csillag pár embernek miatt ne jutna pénz másra...
igen ezt írtam én is. kb.Beosztás sem lett több hanem csak át lettek csoportosítva. Szóval igazából csak tologatás történt.
Ámenigen ezt írtam én is. kb.
nekem ezzel sincs bajom. nekem azzal van a bajom egyedül hogy divattávált az utobbi időbe hogy mire valaki átveszi a beosztását már kezdhet neki az átadás átvételnek újra mert új ember jön a helyére. így senkinek nincs teljes rálátása a dolgokra így tenni sem tud semmit mert mindenki össze vissza kavarog aki teljesparkettás mostanába.
Olcsó, mobil, egyszerű saját napelemes taktikai cucc, kompakt és 360°-os panorámát ad a környezet időjárásáról, gps iránytűvel, asszem felügyelet nélkül is (stratégiai helyeken le lehet "szúrni") minden időben, gyors pontos információt ad és támogatást nyújt helikopteres mentéshez, aknavetőknek, gidránokhoz, katasztrófaelháritásnak, erdőtüzeknél is még a vaskupola által bemért ellenséges csapás viszonzásához is, légi műveletekhez, is azonnal ad támogató információkat meg hasonlók "szemek a földön"Jah hogy ilyet rendeltünk és nem a konténereset? De akkor ez mire jó? Zlj tüzérségnek aknavetőhöz?
Tehát rmagyarul: ha véletlenül idepofátlankodna az ellen és ez a cucc a környéken van (a stratégiai ponton), akkor amíg Szerjózsa megszopja az újját, hogy hátraszóljon Szásának a vontatottakhoz, hogy éppen akkor honnan fúj a szél...közben mi már azt is tudni fogjuk, hogy a fing amit húsz perccel azelőtt eleresztett hol és merre kevereg a légáramlatokkal.Olcsó, mobil, egyszerű saját napelemes taktikai cucc, kompakt és 360°-os panorámát ad a környezet időjárásáról, gps iránytűvel, asszem felügyelet nélkül is (stratégiai helyeken le lehet "szúrni") minden időben, gyors pontos információt ad és támogatást nyújt helikopteres mentéshez, aknavetőknek, gidránokhoz, katasztrófaelháritásnak, erdőtüzeknél is még a vaskupola által bemért ellenséges csapás viszonzásához is, légi műveletekhez, is azonnal ad támogató információkat meg hasonlók "szemek a földön"
Könnyű dandár.Debreceni dandár Gidrán alapon lesz?
Új 8x8-ast nem is említette...
Hódmező nehéz, debrecen könnyű, akkor melyik lesz a közepes (8x8)? Tata?Könnyű dandár.
Hódmező közepes, Debrecen könnyű, a többit találd ki.Hódmező nehéz, debrecen könnyű, akkor melyik lesz a közepes (8x8)? Tata?
A lánctalapas Lynx-szel szerelt a közepes?!?Hódmező közepes, Debrecen könnyű, a többit találd ki.
Könnyű dandár.
Igen.A lánctalapas Lynx-szel szerelt a közepes?!?
Időben meg fogjuk tudni.Tehát elvileg, Tatán nehéz dandár. Hódmezővásárhely, közepes, Debrecen könnyű dandár. Tata nehézfegyverzetét lényegében tudjuk már. A Másik kettő a kérdéses. A Lynx lesz Hódmezőn, ez eddig ok. De mi más még Harckocsik lesznek ? Tüzérség, páncéltörők, csapatlégvédelem, ott is kötelező lenne még. Debrecen Gidrán alapon, akkor könnyűlövész, rendben. De ott is kell tüzérség, páncéltörő képesség komolyabb, csapatlégvédelem. Hol lesz a további 5 lövész zlj. ? Fegyverzetük ? Stb. Sok még a kérdés.
Jogos kérdések merültek fel bennünk!Isten fasza milyen hülyeségek szabadultak el itt már megint…
Ha mukodik, akkor sut a nap, ha nem mukodik, akkor nem sut a nap.Olcsó, mobil, egyszerű saját napelemes taktikai cucc, kompakt és 360°-os panorámát ad a környezet időjárásáról,
Nem upgrade-re van szükség,hanem plussz készlet eszközökre! (Bar lehet h te is erre gondoltál..) Mind a 20 gép alkalmas "mindenre is"! (Egyébként ezért is van az (sok előbeépítésnek,előkészítésnek +szenzoroknak,stb...hála) hogy katasztrófális lett a gépek teherbírása! )Érdekes hogy IPTR-t akarnak a nagy helikre is...először a 145-ösökre kellene sikeresen rávarrni. Ott is csak 5 darab fullos HForce-os.
Nem akarnak többet upgradelni?
'23 októberre it lesz 4.Mondjuk 2024 közepéig mennyi H225 jön? Kb 4-5 darab max, az elfér a két felújított rendes hangárba, a kicsiket meg kitolják a sátorba. Mire kevés lenne a hely, felhúzzák az új komplexumot. Mol torony kész, mehet a Market Szolnokra
Nem egyik ismerősöm küldte át, hogy jegyzetelte egy jelenlevő. Egyébként az ismerősöm is a MHTT tagja, most nem tudott ott lenni, és is tagja vagyok az MHTT-nek, csak a Légierő szekciónak. Tegnap még fél 4-kor úgy volt, hogy megyek, de beesett egy munkahelyi dolog, nem értem volna oda és tiszteletlenségnek éreztem volna, hogy kések. Most beszéltem cca. fél órája viszont egyik barátommal aki jelenvolt, és mondta, hogy a slide-ok is nagyon érdekesek voltak, jó is lenne ha meg lehetne szerezni, de többre rá volt írva, hogy nem nyilvános (igaz, nyilvános előadáson hangzott el hozzá az előadás, valamint mutatta be Kilián tábornok úr, de többször is említette bizonyos témákban, hogy ez az Ő személyes véleménye.)Jól értem, hogy egy ismerősöd átküldte neked Ravenlord összefoglalóját (amit még tegnap az előadás után írt ide a fórumra) azzal hogy ő (az ismerősöd) ott volt ezen az előadáson és ezt saját maga jegyzetelte?