Amúgy te ismered ezt a Prokolábat?innoválás Pogány imádni fogja.
Fog is csinálni valami hasznosat vagy csak a jövőbe réved és nyiltakozgat?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy te ismered ezt a Prokolábat?innoválás Pogány imádni fogja.
Egy zseni a faszi amúgy 160 körüli iq-val. NATO-ban szép karriert futott aztán emiatt a rivalisai kitették erre az innoválós oldalágra.Amúgy te ismered ezt a Prokolábat?
Fog is csinálni valami hasznosat vagy csak a jövőbe réved és nyiltakozgat?
Akkor jó, remélem lesz valami ebből így.Egy zseni a faszi amúgy 160 körüli iq-val. NATO-ban szép karriert futott aztán emiatt a rivalisai kitették erre az innoválós oldalágra.
A képzési rendszerünk "NATO-kompatibilis" vagy inkább olyan magyarosch?Erre való a gyalogos alaptiszti és a KVNR tanfolyam utána.
Hadiipar.van benne újdonság?
Ő is a csapásmérő képességét emlegette mint Szalay-Bobrovniczky.van benne újdonság?
Meg MLRS, remélhetőleg...Ő is a csapásmérő képességét emlegette mint Szalay-Bobrovniczky.
Drón, kamikaze drón, és felderítő drón.
Szerintem valamilyen tüzérségi rendszer is lesz a jövő évi csomagban, mert abból szarul állunk.Ő is a csapásmérő képességét emlegette mint Szalay-Bobrovniczky.
Én nem a tippeket mondtam, hanem amiről Porkoláb beszélt mint fontos terület.Szerintem valamilyen tüzérségi rendszer is lesz a jövő évi csomagban, mert abból szarul állunk.
Én PULS-ra tippelek, meg kerekes löveg - szerintem ATMOS...
K. nagy izraeli dömping lesz!
Ez a néphadsereg alkoholista tisztjeinek volt az életpályája modellje.Jajj! Ezt ne írtad volna! Minden létező isten mentsen meg minket attól, hogy diploma nélküli emberek a kapcsolataik révén tisztek lehessenek!
Azt a szellemet nagyon nehéz kiirtani sajnos.Ez a néphadsereg alkoholista tisztjeinek volt az életpályája modellje.
Ez a néphadsereg alkoholista tisztjeinek volt az életpályája modellje.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Kőkemény meló mellett is el lehet végezni komoly levelező képzéseket, csak akarat kell hozzá, meg kitartás, és a szabadidő szinte teljes feláldozása. A legtöbb munkahely támogatja is ezt, ad extra szabadságot a vizsgaidőszakra, tolerálja néha a kimaradást, szakmai anyagokkal segít. Számos példát ismerek ilyet, és magam is csináltam így posztgrad képzést.akinek van ideje és lehetősége levelezőszakra jelentkezni annak kevés a meloja.
Felfegyverzett L-39NG?Ő is a csapásmérő képességét emlegette mint Szalay-Bobrovniczky.
No mi van.én nem mondom hogy nekem ne lenne szavam vagy ne lenne hatalmam.
de nekem a parolim csak aluminium századost mutat.
ahol ismernek ott van mozgásterem. de a sereg kiszakítja az embert a konfort zónájából. és újra és újra bizonyítanom kell újra és újra ki kell talpalnom ugyan azokat az utakat hogy a szavamnak bármi súlya legyen... és nekem tűzpár szintről kell kezdenem ennek az útnak a kitaposását...
az énhozzám való hozállás új emberek terén alapvetően a semmibevétel egy tarcsis szakszi a sok közül...
és ezt vagy sikerül átlépni vagy nem vagy akarom vagy már leszarom sokadszorra. és egyre sürübben leszarom.
te qurvára el vagy tévedve én soha nem szídtam az 1. lövész katonáit.No mi van.
Utolèrt a rendszer?
1 ève mèg nem èrtetted ès szidtad a tatai 1 lövèsz öreg katonáit.
Akik beleszartak a rendszerbe.
A hangnemet egyre jobban hasonlít ezekre az emberekre.
Látod. Felveszel egy retkes nem rendszeresített kesztyűt talán èletedbwn először, ès valami irodafasz belèdáll.
Sok ilyen lessz mèg.
Ès a vègèn kiölik az ilyen alkalmatlan buzik belőled azt amièrt bevonultál.
Megkövetem @Szittya.No mi van.
Utolèrt a rendszer?
1 ève mèg nem èrtetted ès szidtad a tatai 1 lövèsz öreg katonáit.
Akik beleszartak a rendszerbe.
A hangnemet egyre jobban hasonlít ezekre az emberekre.
Látod. Felveszel egy retkes nem rendszeresített kesztyűt talán èletedbwn először, ès valami irodafasz belèdáll.
Sok ilyen lessz mèg.
Ès a vègèn kiölik az ilyen alkalmatlan buzik belőled azt amièrt bevonultál.
az öreg kattonák befásult évek óta A4 el fenyegetőző moráltromboló fiatalokat leszerelésre sarkkalló részét. akik olyan hangulatot keltenek mintha le akarnának szerelni. de soha nem szerelnek le de más miattuk leszerel.Megkövetem @Szittya.
Konkrètan soha nem szidta az 1 lövèsz állományát.
Csak az öreg katonákat.
Bocsánat.
Jujj. Ez nagyon gyengus volt. Tábornok Úr jobban tolta a nato-t mint egy hazánkba delegált US nagykövet. De legyen igaza...