...akkor meghallgatom.Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...akkor meghallgatom.Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)
ott a leírat, meghallgatni valóban kínszenvedés....akkor meghallgatom.
arra vonatkozóan sem mondott sok újat - némely kérdést egyenesen kikerült...Ez az interjú a "fiatalítás" miatt az állományban és az érdeklődökben esetlegesen felmerült kérdésekre hivatott választ adni (mégha kevés sikerrel is)
"mégha kevés sikerrel is"arra vonatkozóan sem mondott sok újat - némely kérdést egyenesen kikerült...
Amúgy ez a faszi mindig ilyen nyekegve beszél? te már esetleg hallottad élőben valami eligazításon vagy máshol?"mégha kevés sikerrel is"
Nem figyelsz:Amúgy ez a faszi mindig ilyen nyekegve beszél? te már esetleg hallottad élőben valami eligazításon vagy máshol?
... @krisss is inkább kikéri mindig írásban oszt csáott a leírat, meghallgatni valóban kínszenvedés.
Amikor hallottam angolul beszélni egy amcsi tábornokkal nem volt ilyen vészes. De minden interjúja eléggé nyökögős.Amúgy ez a faszi mindig ilyen nyekegve beszél? te már esetleg hallottad élőben valami eligazításon vagy máshol?
Minden bantas nélkül ezt az interjúzast gyakorolni kell mert eddig ez a legrosszabb tőle rendesen kellett hozza 2db kávé cigi kombo szünet…Amikor hallottam angolul beszélni egy amcsi tábornokkal nem volt ilyen vészes. De minden interjúja eléggé nyökögős.
Sajnos nem. Most már aki eddig nem tudta az is láthatja alkalmatlanságát. A neki összerakott preziból puskázott, és szenvedett mint pók a falon. Ezek csak hatalomból és olyan helyen szeretnek beszélni, ahol ledarálják amit akarnak, kérdés nincs, spontaneitás nincs, helyreigazítás nincs, pofa be van.).Egy kinszenvedes ezt az interjút végig hallgatni,mintha 2napja nem aludt volna és nem találná a szavakat.
Na, most egész gyorsak voltak...Nemzetközi Páncélos Konferencia
Londonban tartott előadást Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke a páncélozott és gépesített képességfejlesztésről, az illegális bevándorlók megfékezése idején használt gépesített és páncélozott járművek alkalmazásáról, valamint a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program eddig elért eredményeiről és a jövőbeli tervekről.
A papír és az éter mindent elbír.A riporter konkrétan rákérdez hogy a 44 Leo nem tűnik soknak. Miniszter válasza erre, hogy jön több száz Lynx. A tatai dandárról pedig szó szerint:
“Ez bőven elegendő képesség ahhoz, hogy Magyarország nehéz fegyverzeti igényét és a NATO vállalást kielégítse.”
Ez alapján nem lesz több Leo.
Egyértelműen semmilyen új beszerzésről nem kívánt itt beszélni: semmi olyanra nem utalt, amiről ne tudnánk már.A papír és az éter mindent elbír.
Én nem hiszem, hogy nem mondta neki még senki, hogy 44 hk hosszú távon nem lesz elég. Meg egy újabb zászlóalj már olcsóbban kijönne a helyben megoldott képzés, meg a már kiépíttett infra miatt.
Ö èn öő nem őő èrtem mire őő gondolsz.Egy kinszenvedes ezt az interjút végig hallgatni,mintha 2napja nem aludt volna és nem találná a szavakat.
tehát akkor jön a 120 as lynx meg esetleg a kf 51 es. Helyes ezek mind hazai gyártásúak lesznek. Nekem így is jó.A riporter konkrétan rákérdez hogy a 44 Leo nem tűnik soknak. Miniszter válasza erre, hogy jön több száz Lynx. A tatai dandárról pedig szó szerint:
“Ez bőven elegendő képesség ahhoz, hogy Magyarország nehéz fegyverzeti igényét és a NATO vállalást kielégítse.”
Vagy nem lesz és ennyivel kell be érni egyenlőre…tehát akkor jön a 120 as lynx meg esetleg a kf 51 es. Helyes ezek mind hazai gyártásúak lesznek. Nekem így is jó.
Azt hogy lehet professzionálisan megfogalmazni ere válaszként hogy "lófaszt"?A riporter konkrétan rákérdez hogy a 44 Leo nem tűnik soknak. Miniszter válasza erre, hogy jön több száz Lynx. A tatai dandárról pedig szó szerint:
Nos , mivel a riporter egy konkrét kérdést tett fel és kapott egy választ rá , én - és nyugodtan lehet ekézni ezért- , azt szűröm le hogy plussz nehézharckocsi beszerzés a leokon kívül nem mostanában lesz!tehát akkor jön a 120 as lynx meg esetleg a kf 51 es. Helyes ezek mind hazai gyártásúak lesznek. Nekem így is jó.
a lynx 120 as nem is nehéz harckocsi!Nos , mivel a riporter egy konkrét kérdést tett fel és kapott egy választ rá , én - és nyugodtan lehet ekézni ezért- , azt szűröm le hogy plussz nehézharckocsi beszerzés a leokon kívül nem mostanában lesz!