K
kamm
Guest
Én sem, meg mondjuk @fitom leszámítva rajta kívül senki sem.Miért repült? Én nem értem...
Jó sansszal azért, mert értelme semmi az állításnak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én sem, meg mondjuk @fitom leszámítva rajta kívül senki sem.Miért repült? Én nem értem...
Így visszanézve, szerintem viszonylag egyértelmű lett hamar, hogy DJ Bobo, mint a témához tökéletesen fogalmatlan új miniszter, nagyon nem szeretné, ha ez a médiában már befutott, megkedvelt, ráadásul a témához nem pusztán értő (ha jól emlékszem, eppen hadmérnöki masterset csinálja a Maróth), de azt jól elmagyarázni is képes ember maradna a publikus arc, ráadásul egy kulcspozícióban, ahol a szokásos "források elszivargasat" is megszüntették.Lehet gyalog ment, vagy kocsival, de elküldték és nem önszántából távozott, ez feltételezhető. Az okát nem tudjuk a mai napig. De valamit nagyon mellé nyúlhatott, mert a kormányzat egyik ifjú titánja volt és egyik napról a másikra mellőzték. Ráadásul nem úgy hogy kapott valami vígaszágat, nagyköveti poszt, vagy hasonló, hanem teljesen eltűnt. Sehol nem hallani róla azóta. Legalább ide regelhetne és kommentelhetne velünk.
Az petrencésrudas országosjárműves gyalogdandár lesz.Nemsokára bejelentik a Toldi kerékpáros gyorsreagálású dandárt
Nemsokára bejelentik a Toldi kerékpáros gyorsreagálású dandárt
Hehe ezt nem néztem ki belőletek! Pedig google mindenki barátja kb 10 màsodperc! Na akkor egy kérdés ez a Klacsmann kicsoda?És mióta van ott?Én sem, meg mondjuk @fitom leszámítva rajta kívül senki sem.
Jó sansszal azért, mert értelme semmi az állításnak.
De mi kanyarban előzünk,ezért megrendelünk az RM-től egy hibrid hajtású elektromos bicajt,hazai összeszereléssel.....
Óh ha csak ez lett volna neki...Na leesett már? Maróthnak egy bűne volt hogy nem bubu embere ezèrt repült, na de a mostaniak....!
Te most itt szentséget gyalázol!Óh ha csak ez lett volna neki...
Nem nem az bőven elég semmi más nem számìt!Bubuval bejött egy másik vonal ennyi! Már az elején lehetett látni hogy Maróth mosolya nem őszinte!És láss csodát konkrétan Bubu egy volt kvàzi beosztottja tárgyal már a Rheinmetall-al...! Na de hàt ez mind nemigazÓh ha csak ez lett volna neki...
Hogy lett a jogász Dr. Klacsmann Dávidból Védelmi iparért és védelmi beszerzésekért felelős helyettes államItkár, amikor 2022. november 25-ei hatállyal még HM helyettes államtitkárrá nevezték ki dr. Fekete Szilvia jogász helyére? Hogy SzBK embere, az egyértelmű, mert a volt cégétől jött.Na akkor egy kérdés ez a Klacsmann kicsoda?És mióta van ott?
Mit gondolsz mi lehet még az oka?Valami homályosítson fel nem vagyok katona.Nézem a képeket a Különlegesek gyakorlatoznak .. távcsöves Kalasnyikovval.Miért nem CZ? Ez pusztán valami fegyver jártassági gyakorlat?
Megirom én nékik-pár milliócska nekem se jönne rosszul......Na, most megadtad az ötletet. Holnap a HM-ben kiadják valakinek, készítse el a megvalósíthatósági tanulmányt.
Maróth államtitkár volt. Klacsmann helyettes államtikár lett és Gion Gábor HM államtitkár alá tartozik. Azaz államtitkári szintről lekerült helyettes államtitkári szintre a haderőfejlesztés?Már az elején lehetett látni hogy Maróth mosolya nem őszinte!És láss csodát konkrétan Bubu egy volt kvàzi beosztottja tárgyal már a Rheinmetall-al...!
Nem. Össze lett vonva több àllamtitkári szerepkör és Gion alá került ez is és kapott egy vezetőt. A show-t eddig is tömböl vitte de facto és ez továbbra is így van.Maróth államtitkár volt. Klacsmann helyettes államtikár lett és Gion Gábor HM államtitkár alá tartozik. Azaz államtitkári szintről lekerült helyettes államtitkári szintre a haderőfejlesztés?
Várható, ha lesz is valós beszerzés arról kurva nagy kuss lesz? Jobban mint eddig? Vagy azért dobálnak majd egy kis morzsát!?Nem. Össze lett vonva több àllamtitkári szerepkör és Gion alá került ez is és kapott egy vezetőt. A show-t eddig is tömböl vitte de facto és ez továbbra is így van.
Nem teljesen az ő idejében volt beszerzès!! Mindenesetre az ő fideszes neres multja kutya f...a a mostani felàllàshoz...!Simán el tudom kèpzelni hogy pl. a komolyabb felderìtős drónt ezek fúrták meg a "felderìtős" NG vel...!Gyerekek ti Gáspár tevékenységét egyetlen egy fokmérő alapján tudjátok megítélni. Az pedig a média mesteri használata. Mivel azt mondott amit akart és azt láttatott amit akart.
Kurvára mindegy ki van a poszton jelenleg, ha Varga Miska nem ad pénzt akkor nem lesz bejelentés.