Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Térdvédőt nem szeretik használni/lecsúszik vagy nem is kaptak?
Bőr szíj?Térdvédőt nem szeretik használni/lecsúszik vagy nem is kaptak?
A másik dolog ami furcsa, hogy a lőszert mások is így hordozzák magukkal? Egy bőr szíjjal magukra erősítik? Elég szar lehet így mozogni.
Áh rosszul láttam... Az a saját fogantyúja akar lenni, egy karabineren?Bőr szíj?
Úgy tűnik a rakaszzsebek nem kerültek ki még hozzájuk. A logisztika marha lassan adja ki a központi készletből a cuccokat....Áh rosszul láttam... Az a saját fogantyúja akar lenni, egy karabineren?
![]()
A behatolós képen az ajtótól a 3. katonának milyen fegyvere van, aminek tan színű mellső markolat van felrakva. AK tárak vannak nála, de olyan a célgömb, mintha M16-osé lenne.
vannak jó nadrágba helyezhető térdvédők csak a munkaruházati boltokba kell nézelődni.Úgy tűnik a rakaszzsebek nem kerültek ki még hozzájuk. A logisztika marha lassan adja ki a központi készletből a cuccokat....
Hát a térdvédő érdeks kérdés, a nadrágnak van kivehető polifoam térdvédője ami nem túl extra illetve van rendszerben térvdévő de sokan nem használják.
Én személy szerint ki nem állhatom. Igazán jó beépített térdvédőt pedig nem láttam még.
Komolyegyik tartalékos (civilbe bőrdíszműves) bőrből bészített magának az nekem pl tetszett. a belsőoldala birkabőr a külső marha (a szőrösrész a barabőrfelöli oldalon volt.) rendszeresíteni drága lenne meg nem a legkönnyebb cucc. de attól függetlenül nekem tetszett.
a sztorija is érdekes lehet. (gondolom sok volt az unalom )Komoly
Én olyat láttam amit pet palackokból vágtak ki és össze volt valahogy olvasztva több rétegben![]()
Igen de nagyon könnyű volt és meglepően rugalmas. Hátránya, hogy kigyullad a gatyád rádolvad.a sztorija is érdekes lehet. (gondolom sok volt az unalom )
Köszi a részletes választ!![]()
Ez egy AK valami saját előaggyal és első markolattal.
![]()
Ezek Airsoft AK-74-ek amikből van kint kiképzési anyagként.
![]()
Az szerintem egy Airsoft AR-15 ami a kolléga sajátja szerintem mivel volt már itt a fórumon róla kép szintén épületharcászat kiképzés közben amikor a többi katona is airsfotot használt.
Űgy tűnik, nem értem a dolgot, mondjuk ha szárazolnak esetleg akkor nem különösebben oszt vagy szoroz a dolog, de nekem is fura.Köszi a részletes választ!
Vegyesen használnak airsoftot, meg csőszűkítős AK-t???![]()
Ő mièrt használ airsoftot, meg a mögötte levő, miközben a többiek ak-t?![]()
Ez egy AK valami saját előaggyal és első markolattal.
![]()
Ezek Airsoft AK-74-ek amikből van kint kiképzési anyagként.
![]()
Az szerintem egy Airsoft AR-15 ami a kolléga sajátja szerintem mivel volt már itt a fórumon róla kép szintén épületharcászat kiképzés közben amikor a többi katona is airsfotot használt.
Van pár vízipisztolya a gyereknek.Űgy tűnik, nem értem a dolgot, mondjuk ha szárazolnak esetleg akkor nem különösebben oszt vagy szoroz a dolog, de nekem is fura
Drónpuska? A világ legnagyobb marhasága.![]()
Meglepő, hogy ezt egyikőtök se szúrta ki.
Akartam valami vicceset írni, de ma nem nagyon megy.![]()
Meglepő, hogy ezt egyikőtök se szúrta ki.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..