Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Senki nem tud mar magyarul??
Georgia mélyen gyökerező és gazdag történelmére és értékeire szükség van a 21. század turbulens időszakában. Közös múltbeli értékeink és jövőbeni terveink miatt is stratégiai partnerünk, akivel tovább dolgozunk kapcsolatunk elmélyítésén, kétoldalú és szövetségesi szinten egyaránt – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Tbilisziben, a georgiai védelmi miniszterrel folytatott tárgyalásai után június 5-én...
A kétoldalú kapcsolatok kiválóak katonai-védelmi téren, ennek további erősítéséről is egyeztettek a miniszterek. Magyarország részt vesz az ENSZ-missziókba készülő georgiai tisztek felkészítésében, lehetőséget biztosít például helikopterpilóták kiképzésére is. Szintén egyeztetés tárgya volt a jövőbeni kooperáció lehetősége a védelmi ipar területén – tette hozzá Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
Hát, elég érdekes helyekre ment Grúzia után.Szóval ő Grúziába ment, nem az USA-ba?
AK 12 sajat gyartas....Az örményekhez is elmehetne: épp nem rég jelentették be hogy az orosz fegyvereiket másra cserélnék mert CSTO is szart megvédeni őket az azeriektől.
El lehetne oda sózni valami Gestamenes / hirtenbergerses / stb. cuccot...
Elkepeszto ez az uborkaszezon...Szóval ő Grúziába ment, nem az USA-ba?
Szia,Az örményekhez is elmehetne: épp nem rég jelentették be hogy az orosz fegyvereiket másra cserélnék mert CSTO is szart megvédeni őket az azeriektől.
El lehetne oda sózni valami Gestamenes / hirtenbergerses / stb. cuccot...
Ilyet az AERO is tud: jövőre érkezik az első 4 db L-39NG szuperbombázó! Megrendelés után kb. 2,5 évvel már itt is lesz az első...Na, ez az aztakurva. Értem hogy nem egy F35 tudású gép, főként az alap változat, de akkor is, kevesebb mint két évvel a megrendelés után lesz belőle nekik 12darab.
Csak viszonyításképpen mi hány éve rendeltük a H225 helikoptereket és mikorra lesz meg az első 4 darab? 2018 és 2023, ami öt év!
"Biztosan" fel fog pörögni a gyártás nyugaton is, de mennyiséget most még jobbára csak Korea tud, hihetetlen ez nekem.
Keljünk versenyre a 4x nagyobb Lengyelországgal?!Vukics elmondta pár napja, hogy a lengyel terv az, hogy ők lesznek Kelet-Európa középhatalma, amiben nekünk is a csicskaszerep jutna, vagyis a lengyel fegyverkezés ránk is veszélyes.
nekem tetszene ha a lengyel mennyiségeket elosztanánk öttel kb.Keljünk versenyre a 4x nagyobb Lengyelországgal?!
Konkrétan Buneswehr elbújhat mellettük pár éven belül mind méretben, mind felszerelésben...Lengyelország nem a mi kategóriánk. Ha nem lenne NATO, akkor már rég atomfegyver fejlesztésén dolgoznának.
AMi nekünk talán(!) reális cél, hogy elég erősek legyünk ahhoz, hogy Kárpát-medencében senki ne gondolja, hogy van esélye, értelme megtámadni minket. Erre is rá fog menni a gyatyánk, de ez talán még megugorható - bár nem a jelenlegi tetű lassú fejlesztési ütemmel.
mármint ennyi lenne nekünk? a lengyel ötöde?nekem tetszene ha a lengyel mennyiségeket elosztanánk öttel kb.
Igen, az lenne reális és elegendő szerintem.mármint ennyi lenne nekünk? a lengyel ötöde?
Igazad van, reális (és elvárható) cél volna.Igen, az lenne reális és elegendő szerintem.
Igazad van, reális (és elvárható) cél volna.
Igen, az lenne reális és elegendő szerintem.
Ezt lehet eltúloztam az sajnos.mármint ennyi lenne nekünk? a lengyel ötöde?