Ha csak nálunk nem lesz kormányváltás - ennek is mikroszkópikus esélye van - akkor megint csak jöhetnek amcsi fegyverek.Nem azt mondtam, hogy lesz, hanem addig jó sansszal nem veszünk amcsi fegyvert.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha csak nálunk nem lesz kormányváltás - ennek is mikroszkópikus esélye van - akkor megint csak jöhetnek amcsi fegyverek.Nem azt mondtam, hogy lesz, hanem addig jó sansszal nem veszünk amcsi fegyvert.
Hát akkor őket làttam, és nem ott, hogy is mondjam nyalták a seggüket gondolom nem vèletlen...
Azert nagyon sok lezárt szavazóurnát kell sok halott nevével előre tárolni a padláson a demokratáknak hogy megnyerjék meg sok fekát kell a "kék fal" NYC es WDC LA utcáira kiállítani, hogy "Ten dálá!...Ten dálá!" 10 dollárért szavazatokat vegyenek, hogy megnyerjék. De nem is fogják bánni nagyon...annyira borzalmasan szar gazdaságot hagynak maguk után a transz sportolónők mellett eredménykéntAzért erre hidegvízet ne igyál!Lehet hogy maradnak.
Évente kellene valamelyik képesség megteremtésérôl hallanunk. Csapatlégvédelem, rakétatüzérség, SRBM, APC... végtelenül hosszú még a lista amit màr rég meg kellett volna valahogy szülnie a vezetésünknek.Amúgy évente van ilyen látogatás.
Fát is tud metszeni.Arra itt a feleségem!
Duzzog a elfogadom, mint a MH a HIMARSt.Fát is tud metszeni.
Aranykalászos gazda vagy mi.
Basszus hogy promózzam mèg neked hogy bevállald?
Hát én seggnyalás közepette láttam őket,8-10 autóval vitték őket "nézelődni" úgy hogy bobóék nem is voltak velük...Amúgy évente van ilyen látogatás.
Ok és?Hát én seggnyalás közepette láttam őket,8-10 autóval vitték őket "nézelődni" úgy hogy bobóék nem is voltak velük...
Nem Pécsi vagyok az kurva messze van...! Nem imádkozni voltak.Ok és?
Kb minden évben eljönnek a gül baba türbéjéhez haknizni, tavalyelőtt lementek pécsre a mecsethez, most éppen láttad
Konkrétan sokszor jópofizni jönnek nyaralni egy rövidetNem Pécsi vagyok az kurva messze van...! Nem imádkozni voltak.
Mint a török beszállítóink is...17 perc alatt megnézik a vállalatot körberohanva vevői kérésre mikor eljönnek 3 napra kaszinózni meg kurvázn...ööö tárgyalni.Konkrétan sokszor jópofizni jönnek nyaralni egy rövidet
Ez nyilván a figyelmeztető lövés. Épp írni akartam, hogy ne örüljetek ennyire, mert pl a NASAMS üzemeltetését nem tudom hogyan oldjuk meg, ha arra a témára is rászállnak, de szerintem nem ez az egyetlen, ami még van... szóval a magyar külpolitika rányomja a bélyegét a haderő üzemeltetésére is. Pont ezért nem értem már közép távon sem ezt a külpolitikát ... mert egyre több csontváz fog kihullani a szekrényből... az előző figyelmeztetőlövés a kettős adózás felfüggesztésének a bejelentése volt, de senki nem kapcsolt, nem történt korrekció... lesz sok drága levélnehezékünk...Itt azért egy olyan fegyverrendszert blokkolnak, ami több mint 1 éve már nem aktuális. Ez azért árnyalja a képet. Ha valódi szankciót akarnak akkor a NASAMS és az AMRAAM szállítást kell blokkolni.
Ez most kicsit olyan. Mintha Bódi Szilvi bejelentené, hogy nem fog lefeküdni velem. 15 éve még érdekes lett volna számomra, de azóta kiöregedett.
Én már csak a poén kedvéért össze ültetnem őket egy görög küldöttséggel és ebédre gyrost adnék és hatra dőlnek várnám a műsort…na ha egyszer külügyes leszek be játszom. (Valszeg soha de nagyobb az esélye mint hogy meghatározó haderő leszünk.)Konkrétan sokszor jópofizni jönnek nyaralni egy rövidet
Harckocsizó/lövèsz/robbantási szakember ès Svèd
Búvár és ejtőernyős, valamint hadműveleti tervezési és haderő-szervezési szakértő is.
Vagy csak abbafejezzük a pöcsölést 4x4 ügyben.
Veszek neked egy 3 gömbös fagyit! Csak nyugodjál meg!Na most akkor veszünk 100 puls-t tegnapra vagy igen...?
Ne politizàljunk....Veszek neked egy 3 gömbös fagyit! Csak nyugodjál meg!