A Call of Dutyval egyenlő a honvédelmi miniszter harci tudása - megszólal az Irakot megjárt őrnagy
Még nem néztem meg, de érdekesnek és ellentmondásosnak ígérkezik...
Tényleg érdekes, de nem ellentmondásos, hanem nagyon is egyértelmű.
33:52-től: A haderőfejlesztésről van szó.
"...
ész nélkül elkezdtünk aláírni szerződéseket.. a felszerelés természetesen nem érkezik nagy része nem érkezik...én nem tudom, hogy mikor fogjuk látni a leopárdokat, amit megrendeltünk, a Lynx gyárból mikor fog Lynx kigurulni.. Gidránból én mindig azokat látom, amelyek először érkeztek.."
40:00-tól: SzBK tevékenységének minősítése
"...
azt tudom, hogy a fiúk nem kedvelik (mosolyog)...véleményünk szerint ő egy végrehajtó, tehát ő végrehajtja azt, amit felülről mondanak, vagy amit mondanak, a kormányülésen meghatároznak, én túl sok önálló gondolatot nem látok...
látszik, hogy nincs tisztában azzal, hogy a hivatásnak élés mit jelent.. ő az biztos a tárca élén még semmmit sem bizonyított, és nem is fog,
a katonák nem fognak beállni soha mögé, a Ruszin altábornagy urat tisztelte mindenki, a helyettest is, a Sándor Zsolt altábornagy urat, mögéjük bármikor beáll a katonaság színe-java
- Kérdés: ez volt a vörös vonal, amelyet átlépett Szalay-Borbrovniczky, ami miatt azt mondod, hogy a hadseregben adott esetben komoly ellenérzésekkel viseltetnek iránta?
- Válasz:
Őt az első perctől nem kedvelték...Ő nem is szerepelt sehol, azt sem tudtuk, hogy kicsoda, amikor megérkezett."
... és sok más érdekesség.