Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem meg ezek újonnan jóváhagyott tételek, amik ettől függetlenül nem valószínű, hogy azonnal meg is lesznek rendelve!Most jönnek a Leok tehát szerintem a maradék pzh2000 meg Leo2 lesz ez! Szerintem a pzh fennmaradó része is benne van iletve a németeknél eddig legyártott Lynx-ek meg Büffel! Ne agyaljatok nem vettünk semmi újat!
Na de mi a bánatos lófasz kell még onnan !? Mondjuk a Skyranger helytálló lenne mert:Szerintem meg ezek újonnan jóváhagyott tételek, amik ettől függetlenül nem valószínű, hogy azonnal meg is lesznek rendelve!
HX3 löveg, Skyranger, teherautók fegyverplatformnak is. Esetleg drón, rakétatüzérség is szóba jöhet.Na de mi a bánatos lófasz kell még onnan !?
A HX3 az a Sigma lesz izreali-német közös!HX3 löveg, Skyranger, teherautók fegyverplatformnak is. Esetleg drón, rakétatüzérség is szóba jöhet.
HERO?Drónok?
Én IRIS-T utánrendelést várnék onnan drágáért, sokat.Na de mi a bánatos lófasz kell még onnan !? Mondjuk a Skyranger helytálló lenne mert:
1. Most vettünk egy adag Mistralt, megtörtént az integrációja?
2. Régen be lett harangozva, tudjuk az estleges vásárlók közt vagyunk,
3. Nagyon drága!
Vagy esetleg egy újabb rendelés a Leo2-re ( 44 db)? Na ez már spekuláció, de na……
Uvision nem úgy volt, hogy itthon gyárt majd (Várpalin)?HERO?
Öngyilkos drónok vásárlására számít Magyarországtól 250 millió euróért egy német hadiipari cég
Egy német hadiipari cég negyedéves jelentésében Magyarország is szerepel, mint potenciális partner. A drónberuházás mellett egy átfogó hadsereg-modernizációs projekt is az asztalon van a tervek szerint, 1,5 milliárd eurós értékben.m.hvg.hu
Nyilatkozik egy ilyet, és utána azt mondja a miniszter és a politikai oldal, hogy "na ugye, megérdemelte, hogy kirúgjuk, mert ilyen a véleménye, csak bomlasztotta az egységet, stb."Tényleg érdekes, de nem ellentmondásos, hanem nagyon is egyértelmű.
33:52-től: A haderőfejlesztésről van szó.
"...ész nélkül elkezdtünk aláírni szerződéseket.. a felszerelés természetesen nem érkezik nagy része nem érkezik...én nem tudom, hogy mikor fogjuk látni a leopárdokat, amit megrendeltünk, a Lynx gyárból mikor fog Lynx kigurulni.. Gidránból én mindig azokat látom, amelyek először érkeztek.."
40:00-tól: SzBK tevékenységének minősítése
"...azt tudom, hogy a fiúk nem kedvelik (mosolyog)...véleményünk szerint ő egy végrehajtó, tehát ő végrehajtja azt, amit felülről mondanak, vagy amit mondanak, a kormányülésen meghatároznak, én túl sok önálló gondolatot nem látok...látszik, hogy nincs tisztában azzal, hogy a hivatásnak élés mit jelent.. ő az biztos a tárca élén még semmmit sem bizonyított, és nem is fog, a katonák nem fognak beállni soha mögé, a Ruszin altábornagy urat tisztelte mindenki, a helyettest is, a Sándor Zsolt altábornagy urat, mögéjük bármikor beáll a katonaság színe-java
- Kérdés: ez volt a vörös vonal, amelyet átlépett Szalay-Borbrovniczky, ami miatt azt mondod, hogy a hadseregben adott esetben komoly ellenérzésekkel viseltetnek iránta?
- Válasz: Őt az első perctől nem kedvelték...Ő nem is szerepelt sehol, azt sem tudtuk, hogy kicsoda, amikor megérkezett."
... és sok más érdekesség.
Erdekes... ti. ez egy Habony-muvek propaganda-oldal, miert szivarogtatnak ezt itt, ilyen benan?Leaked: Hungary could buy suicide drones from German Rheinmetall worth €250 million
Hungary is likely to buy €250 million worth of so-called suicide drones, also known as loitering munitions, from German defense contractor Rheinmetall AG. In a discussion on a military equipment internet group, a posting appeared showing a slide from the company’s first quarter results...rmx.news
Lassan 1 éves cikkErdekes... ti. ez egy Habony-muvek propaganda-oldal, miert szivarogtatnak ezt itt, ilyen benan?
2022-es cikk!Erdekes... ti. ez egy Habony-muvek propaganda-oldal, miert szivarogtatnak ezt itt, ilyen benan?
Erdekes... ti. ez egy Habony-muvek propaganda-oldal, miert szivarogtatnak ezt itt, ilyen benan?
Ja, azt ertem, de elgondolkotam, mit keresett ez ott...2022-es cikk!
Azóta erről a bizniszről is kuss van! Bár ez az 1,3 mrd-os tetel soknak tűnik, csak erre!Ja, azt ertem, de elgondolkotam, mit keresett ez ott...
igen ezért nem értem miért nagy szám most lesz abba lőszer meg felszerelés isLassan 1 éves cikk
Én ezt tudom.2022-es cikk!