A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 208
20 555
113
Ahonnan én majd nagyobb tételt varok az Izrael! Puls, esetleg ATMOS, drónok?! Nemetektől a már régen aláírt, megrendelt cuccok kezdenek jönni!

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 463
5 283
113
Most jönnek a Leok tehát szerintem a maradék pzh2000 meg Leo2 lesz ez! Szerintem a pzh fennmaradó része is benne van iletve a németeknél eddig legyártott Lynx-ek meg Büffel! Ne agyaljatok nem vettünk semmi újat!
Szerintem meg ezek újonnan jóváhagyott tételek, amik ettől függetlenül nem valószínű, hogy azonnal meg is lesznek rendelve!

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 208
20 555
113
Szerintem meg ezek újonnan jóváhagyott tételek, amik ettől függetlenül nem valószínű, hogy azonnal meg is lesznek rendelve!
Na de mi a bánatos lófasz kell még onnan !? Mondjuk a Skyranger helytálló lenne mert:
1. Most vettünk egy adag Mistralt, megtörtént az integrációja?
2. Régen be lett harangozva, tudjuk az estleges vásárlók közt vagyunk,
3. Nagyon drága!
Vagy esetleg egy újabb rendelés a Leo2-re ( 44 db)? Na ez már spekuláció, de na…… :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Star Trek86

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 463
5 283
113

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 832
6 188
113
Na de mi a bánatos lófasz kell még onnan !? Mondjuk a Skyranger helytálló lenne mert:
1. Most vettünk egy adag Mistralt, megtörtént az integrációja?
2. Régen be lett harangozva, tudjuk az estleges vásárlók közt vagyunk,
3. Nagyon drága!
Vagy esetleg egy újabb rendelés a Leo2-re ( 44 db)? Na ez már spekuláció, de na…… :rolleyes:
Én IRIS-T utánrendelést várnék onnan drágáért, sokat.

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 832
6 188
113
HERO?
Uvision nem úgy volt, hogy itthon gyárt majd (Várpalin)?
Vagy csak álmodtam?

beat

Well-Known Member
2012. január 25.
1 086
2 633
113
Tényleg érdekes, de nem ellentmondásos, hanem nagyon is egyértelmű.

33:52-től: A haderőfejlesztésről van szó.
"...ész nélkül elkezdtünk aláírni szerződéseket.. a felszerelés természetesen nem érkezik nagy része nem érkezik...én nem tudom, hogy mikor fogjuk látni a leopárdokat, amit megrendeltünk, a Lynx gyárból mikor fog Lynx kigurulni.. Gidránból én mindig azokat látom, amelyek először érkeztek.."

40:00-tól: SzBK tevékenységének minősítése
"...azt tudom, hogy a fiúk nem kedvelik (mosolyog)...véleményünk szerint ő egy végrehajtó, tehát ő végrehajtja azt, amit felülről mondanak, vagy amit mondanak, a kormányülésen meghatároznak, én túl sok önálló gondolatot nem látok...látszik, hogy nincs tisztában azzal, hogy a hivatásnak élés mit jelent.. ő az biztos a tárca élén még semmmit sem bizonyított, és nem is fog, a katonák nem fognak beállni soha mögé, a Ruszin altábornagy urat tisztelte mindenki, a helyettest is, a Sándor Zsolt altábornagy urat, mögéjük bármikor beáll a katonaság színe-java
- Kérdés: ez volt a vörös vonal, amelyet átlépett Szalay-Borbrovniczky, ami miatt azt mondod, hogy a hadseregben adott esetben komoly ellenérzésekkel viseltetnek iránta?
- Válasz: Őt az első perctől nem kedvelték...Ő nem is szerepelt sehol, azt sem tudtuk, hogy kicsoda, amikor megérkezett."

... és sok más érdekesség.
Nyilatkozik egy ilyet, és utána azt mondja a miniszter és a politikai oldal, hogy "na ugye, megérdemelte, hogy kirúgjuk, mert ilyen a véleménye, csak bomlasztotta az egységet, stb."

• Tetszik
Reactions: Venom85 and polyfag

Star Trek86

Well-Known Member
2017. október 23.
204
398
63

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 677
13 954
113
Erdekes... ti. ez egy Habony-muvek propaganda-oldal, miert szivarogtatnak ezt itt, ilyen benan?

• Tetszik
Reactions: Venom85