Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Húúú de gáz az angol szöveg, baszki. Mintha valami kisgyerek írta volna, aki még nem fogalmaz rendesen.
Ht oldaláról lekerült a Gidrán is...
Nem az van a seggükre írva h KATICA?Közben a BM heroes üzeme már a HT division néven fut.
HT Division Zrt. - Kaposvár · Kaposvár, Dombóvári út 4, 7400
Kaposvár, Dombóvári út 4, 7400www.google.com
Én is valami olyasmit olvastam ki de nem látom tisztán.Nem az van a seggükre írva h KATICA?
Hát figyi igazából tökéletesen leírja a tevékenységüketHúúú de gáz az angol szöveg, baszki. Mintha valami kisgyerek írta volna, aki még nem fogalmaz rendesen.
Néhol egészen röhejesen hiányzó nyelvtudásrol tesznek tanúbizonyságot:
UNMANNED SYSTEMS
HT DIVISION ZRT. IS WORKING HARDLY TO EQUIP HUNGARIAN DEFENCE FORCES (HDF) WITH BOTH AERIAL AND GROUND UNMANNED SYSTEMS CAPABILITY.
Én hangosan felrohogtem - aki érti, az érti miért...
Nagyon fog tetszeni ez a név, ha lesz ilyenünk majd egyszerÉn is valami olyasmit olvastam ki de nem látom tisztán.
Hogymi?Miből gondolod, hogy a Hero üzletet most kötötték és nem valamikor sokkal korábban?
Már a leginkább álomvilágban élők is rájöttek a féléves költségvetési jelentésből a valóságra...
Hát leginkább a költségvetési megborulás szélén pöcörgünk éppen.Hogymi?
Srácok! Ezt a brutális hiányt továbbra sem értem, hogy honnan veszitek!Nem tudom, mi a zavaros. Igen, van valamennyi pénz, ami fejlesztésre költhető (mondjuk csak papíron fix szám, a kormány úgy pakolgatja a mindeféle alapjaiba a pénzt, ahogy a pillanatnyi kedve tartja). Ebből lehet gazdálkodni. Hiába érvelsz azzal, hogy valami drágábbhoz képest mennyire filléres a Gidrán, ha nem fér bele az aktuális keretbe.
Az, hogy melyik minisztériumből hány milliárdot tudnak ide-oda tologatni, azt max a pénzügyminisztérium látja (azt meg, hogy a "talált" milliárdokat hova lehet rakni, azt meg orbán dönti el), de a költségvetés állapota, a már most brutális hiány, és a takarékossági, megszorító csomagok, amiket csak az elmúlt hónapokban bejelentettek, nem azt mutatják, hogy csak úgy csettintésre elővarázsolnak milliárdokat, amiket aztán új fegyverzet vásárlására költenének.
Katicabogár a kinézete, valóban.Nagyon fog tetszeni ez a név, ha lesz ilyenünk majd egyszer
Ez a cég tulajdonképp mit is csinál?Hát figyi igazából tökéletesen leírja a tevékenységüket
Kettőt találhatszEz a cég tulajdonképp mit is csinál?
Az állami beruházás stoppból és költségmegtakarítási intézkedésekből és a lakossági hitel és egyéb támogatási rendszerek teljes újraskálázásából ??Srácok! Ezt a brutális hiányt továbbra sem értem, hogy honnan veszitek!
InnoválEz a cég tulajdonképp mit is csinál?
Júliusra a tervezett költségvetési hiány 85 %-ánál tartottunk.Srácok! Ezt a brutális hiányt továbbra sem értem, hogy honnan veszitek!
@krisss ne kezdd már te is!Hát leginkább a költségvetési megborulás szélén pöcörgünk éppen.
Ahogy tavaly is! Ne szopd már be te is ezt a marhaságot. Ez a normál ügymenet. Az ellenzéki sajtó minden évben eljátssza ezt. Ha valamiből, akkor ebből ne vonj le ilyen következtetést.Júliusra a tervezett költségvetési hiány 85 %-ánál tartottunk.