Atadasrol van szo.Végre bejelentik tizenkettedjére is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Atadasrol van szo.Végre bejelentik tizenkettedjére is?
Atadasrol van szo.
Úgy értelmezem nem is jelentettek be néhány beszerzést, mint a skylark 3-at, hanem egyszercsak átadják.Sok mindenről nincs bejelentés,van ami már itt van 1-2honapja de meg varnotok kell amíg át adják
kik?Ők kédz radarokat kapnak.
Az RM Kanada csak a rendszerintegrációt végzi nem gyárt.
Ugyan mikor készülnek el az integrációval?Az RM Kanada csak a rendszerintegrációt végzi nem gyárt.
és ennek mi köze ahhoz amit én mondtam?Az RM Kanada csak a rendszerintegrációt végzi nem gyárt.
Szerinted mit csinál a kanadai RM a radarokkal kapcsolatban?és ennek mi köze ahhoz amit én mondtam?
Sehol nem írtam hogy a kanadaiak gyártják a radarokat!
Kicserél/beletesz néhány modult meg szoftver fejleszt és frissít hozzá. Nyilván részletesen nem tudhatjuk miből áll a "NATO-sítás".Szerinted mit csinál a kanadai RM a radarokkal kapcsolatban?
Szoftveres (meg esetleg elektronikai) integráció.Szerinted mit csinál a kanadai RM a radarokkal kapcsolatban?
Dehogynem. Ossze kell lőnie a meglévő rendszerekkel, azokkal real-time, kétirányú very low latency adatfolyam, az eddig nem létező WLR módot be kell illeszteni majd a protokoll szerint, ezek, gondolom, mind egy BMS ill a SAMOC alatt mukodnek majd stb stb.Kicserél/beletesz néhány modult meg szoftver fejleszt és frissít hozzá. Nyilván részletesen nem tudhatjuk miből áll a "NATO-sítás".
"Ami még újdonság lesz, hogy a tervezetten húsznapos kiképzésbe bekerül a közelharc oktatás is, illetve az egyik legkardinálisabb kérdés az a fogvatartás, mert ennek a szakember és alájátszó gárdája egyelőre még nem biztosított Magyarországon, így ehhez várhatóan svéd kiképzők fognak érkezni."A túlélés mikéntjéről...
A SERE (Survival, Evasion, Resistance, Extraction – túlélés, elkerülés, ellenállás, kiemelés) kiképzés hazai elindulásáról, illetve a rendszer teljeskörű kiépítése érdekében kitűzött célokról beszélgettünk Kordás Attila főhadnaggyal, az MH Altiszti Akadémia Speciális Felkészítő Részleg részlegvezetőjével, kitérve arra is, hogy miként tudja beépíteni a több évtizedes szolgálata alatt, számos különféle területen szerzett tapasztalatait a rendszer folyamatos fejlesztésébe.
Nem ingyen jönnek."Ami még újdonság lesz, hogy a tervezetten húsznapos kiképzésbe bekerül a közelharc oktatás is, illetve az egyik legkardinálisabb kérdés az a fogvatartás, mert ennek a szakember és alájátszó gárdája egyelőre még nem biztosított Magyarországon, így ehhez várhatóan svéd kiképzők fognak érkezni."
-eddig nem volt SERE vagy egyéb kiképzésen "fogság"???
-svédek? de ahhoz meg kéne szavazni előbb a tagságukat...
-eddig nem volt SERE vagy egyéb kiképzésen "fogság"???
-svédek? de ahhoz meg kéne szavazni előbb a tagságukat...
Az milyen terület? Rendőrségi felhasználás focihuligánok lefröcskölésére? Vagy mezőgazdasági felhasználás? Esetleg építőipari brigádok kiszállítása az építkezésekre esős időben? Netán Ferihegyen tolhatják a Wizz gépeket a kifutóra? Vagy milyen felhasználásra alkalmasak a btr-ek a 2023 vége felé?A BTR-ek meg nagyon jók lesznek/lehetnek olyan területeken, ahol a jelenlegi/elérhető védettségükkel is kellenek nekünk: drónoperátor, 5-50 km-es mélységben tüzér/rakéta-tüzér/utánpótlás-sebesült szállító, további hosszú lista...
Nemzetközi látogatócsoport Kecskeméten és Tatán
A Bizalom- és Biztonságerősítő Intézkedések 2011. évi Bécsi Dokumentumnak megfelelően a Magyarország területén megrendezett légibázis-, katonai létesítmény látogatás és új főbb fegyverrendszerek bemutatója keretében ötvennégy fős nemzetközi delegáció érkezett az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső Repülődandárhoz és az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz október 10-én és 11-én.
Nemzetközi látogatócsoport Kecskeméten és Tatán
A Bizalom- és Biztonságerősítő Intézkedések 2011. évi Bécsi Dokumentumnak megfelelően a Magyarország területén megrendezett légibázis-, katonai létesítmény látogatás és új főbb fegyverrendszerek bemutatója keretében ötvennégy fős nemzetközi delegáció érkezett az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső...honvedelem.hu