Nem tudom hogy mi leszTe tudsz róla mi lesz, nem igaz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom hogy mi leszTe tudsz róla mi lesz, nem igaz?
Ha megnézed egyik topikba se írtak ma ami a magyar haderővel kapcsolatos
Na vajon milyen célkövetés lehet?Légvédelmi lőgyakorlatot tart a Magyar Honvédség (MH) csütörtökön és pénteken Győr térségében, ezért "megnövekedett hanghatásra" kell számítani a régióban - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium szerdán az MTI-t.
MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred
október 26-án és 27-én Győr térségében célkövetési gyakorlást hajt végre, amelyen a Magyar Honvédség vadászrepülői és helikopterei is részt vesznek
- tartalmazza a közlemény.
Lehet Mistral?! Vagy esetleg a sunyiban elkészült Skyranger vagy NASAMs?Na vajon milyen célkövetés lehet?
Nyilván a NASAMS lesz.Lehet Mistral?! Vagy esetleg a sunyiban elkészült Skyranger vagy NASAMs?
Az megvan hogy amit az oroszok rendszeresítenek az 12.7*55?Gepard GM6 Lynx Sero 12.7 mm anti-material puska
Itt pont nem említik, hogy mesterlövész puska lenne.Gepard GM6 Lynx 12.7mm anti-material rifle technical data | Hungary Hungarian Army small heavy weapons UK | Hungary Hungarian army military equipment UK
Gepard GM6 Lynx 12.7mm caliber anti-material rifle technical data specifications intelligence pictures video Hungary Hungarian army defense industry technologyarmyrecognition.com
Szerintem meg kéne az a kaliberű fegyver a lövészárokharchoz, hőkamerát rápakóni azt csípőbül átlüni az árkot vele. A zoroszok mán csak tudják, majd két éve harcolásznak mán ottanság.
Nekem nagyon gyanús egy sunyi skyranger továbbra is.Nyilván a NASAMS lesz.
Mistralon mit mutassanak be? Hacsak nem új Mistral tornyos Gidránok futottak be (az eddig megérkezettek ilyet biztos nem kaptak )
Délután 1-2 között lesz elvileg valamiTehát ma csütörtök.
Mit is jelentenek be a héten ? Már nem sok idő maradt.
Kávé, nem felejtünk ám.
Ő mára "lefőtt" - hagyjuk kicsit békén, mert többet úgy sem mondhat.Tehát ma csütörtök.
Mit is jelentenek be a héten ? Már nem sok idő maradt.
Kávé, nem felejtünk ám.
Ráadásul fele akkora a töltete, mint a rendes 12,7-nek.Az egy mesterlövész/romboló puska, az orosz fegyver csillapítása mérete és súlya közelharcra van kitalàlva. Értem az elgondolásodat de ez a fegyver nem alkalmas erre.
Új Gripen század?Ő mára "lefőtt" - hagyjuk kicsit békén, mert többet úgy sem mondhat.
Amúgy meg légvédelmi hadgyakorlat van, szóval nem nehéz kitalálni miről lehet szó...
Arról nincs hír régóta, de idénre lett ígérve a NASAMS - ideje lenne nagyon...én erre tippelek.Új Gripen század?
Nyilván a hegyi troll szerepébe képzeltem magam, mint oly sokszor teszem.@alali77 - látod: mr. koffein a tiedet kiröhögte, enyimet lájkolta - szóval talán bejön a tippem.
2 század F35 nehogy mán ne, mikor A RM is beszállt a gyártásba!Új Gripen század?
Nyugalom kora délután van alszom egy jót és utána már valószínűleg kint lesz bobo oldalán isHát lefőtt rendesen!
Hát igen, várható volt.Gratulálok a tippelőknek mai nap átadásra került az első nasams
Újabb mérföldkőhöz érkezett a honvédelmi és haderőfejlesztési program! Ezekben a percekben adják át az új NASAMS légvédelmi rakétarendszert Győrben.Gratulálok a tippelőknek mai nap átadásra került az első nasams
Valószínűleg nem hiába nem írom le ha minden igaz e hónapban át adásra kerül olyan amire várunk egy ideje
NASAMS.
Végre bejelentik tizenkettedjére is?