Mert lehet hogy a valóságban náluk tényleg csak annyi...Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert lehet hogy a valóságban náluk tényleg csak annyi...Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
Nem a magyarról beszélt, hanem általánosságba.Mert lehet hogy a valóságban náluk tényleg csak annyi...
Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
Akkor tényleg ne adjuk 6 dandár alá.Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
Ez az új magyar dandár. Kicsit kicsi, kicsit rosszul felszerelt, de a mienk!Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
A Magyar Honvédség dinamikus fejlődéséről szólt.Aki tovább is bírta, az leírhatná, hogy mi hangzott el.
Addig voltam hajlandó nézni, ameddig nem mondta, hogy egy dandárnak 1000-1500 fő a létszáma....
A Wikipédia Svájcban és Ausztriában is sok mindent elbír.A dandár létszáma - országtól, kortól és fegyverzettől függően - körülbelül 2-4000 fő között van, parancsnoka rendszerint dandártábornoki vagy ezredesi rendfokozatot viselő tiszt. A NATO-országokban a dandár létszáma jellemzően 4-5000 fő, de egyes országokban, mint pl. Ausztria és Svájc esetében, egyes dandárok létszáma elérheti a 11 000 főt is. A dandárparancsnok munkáját segíti a dandár törzse, amelynek parancsnoka (törzsfőnök) ezredes. A dandár törzséhez tartoznak általában a törzstisztek, a kisegítők, a speciális feladatot ellátó alegységek összekötő tisztjei, illetve egy híradó alegység.Dandár – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Át köll írni a wikit akkor, hogy a dandár 1000 főnél kezdődik Magyarországon.
Akkor sajnos ezt sem kell meghallgatnom.A Magyar Honvédség dinamikus fejlődéséről szólt.
Kicsit részletesebben:
Dinamikusan nyomta fel a vérnyomásomat, és az egész videót szépen megkoronázta a műsorvezető utolsó kérdésére adott válasz, amelyből kiderült, hogy: a jelenlegi haderő súlya tekintélyes mind a csövek mind a katonák számában...
Magyarul az jött le, hogy tökéletesen elég a 24db löveg, hiszen mint a miniszter kijelentette a videóban: volt az utóbbi években amikor a magyar tüzérség nem létezett. (Ennyit a d-20 tömegekről srácok)
Mondjuk ez nem meglepő, ha bob szerepelAkkor sajnos ezt sem kell meghallgatnom.
Rossz a linked szerintem:Magyar Közlöny (2023. november 30.)
50/2023. (XI. 30.) HM utasítás A honvédelmi ágazat védelmi tervező rendszer működésének rendjéről (5789. oldal)
51/2023. (XI. 30.) HM utasítás A Honvédelmi Minisztérium fejezet államháztartási belső ellenőrzési rendjének szabályairól (5803. oldal)
52/2023. (XI. 30.) HM utasítás A honvédelmi minisztériumi objektumok védelmével, működésével és az ezzel összefüggő irányítási tevékenységgel kapcsolatos feladatokról szóló 43/2016. (VIII. 12.) HM utasítás módosításáról (5817. oldal)
(Nem másolom ki, mert hosszú, de szerintem érdekes.)
Biztos, hogy az idei Karácsonyra van az beígérve?@krisss Mi a helyzet a zselés szaloncukorral? Sokat kell még addig aludni?
Nem mondott évetBiztos, hogy az idei Karácsonyra van az beígérve?
Mindkét országban van sorozás. És gondolom a létszám a tartalékosokkal együtt értendő.A Wikipédia Svájcban és Ausztriában is sok mindent elbír.
Az igaz, hogy évet nem mondott, csak azt, hogy hamarosan. Szóval szerintem ez még idén esedékes valamikor vagy január elején.Nem mondott évet
Hivatasos szervnel a hamarosan az 1 naptól terjedhet a mindenkori nyugdíjkorhatár idő intervallumban isAz igaz, hogy évet nem mondott, csak azt, hogy hamarosan. Szóval szerintem ez még idén esedékes valamikor vagy január elején.
Akkor még nem sietek a pezsgővelHivatasos szervnel a hamarosan az 1 naptól terjedhet a mindenkori nyugdíjkorhatár idő intervallumban is