Igen de ehhez kb felesleges a repkedès.Bárki bármikor bármit megnézhet.
Beülnek egy kocsiba.
Odamennek egy laktanyához.
Bemennek ès megnèzik hány Leo van a hangárba.
Nem kell ehhez repülő.
Főleg mert arról nem is látod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen de ehhez kb felesleges a repkedès.Bárki bármikor bármit megnézhet.
Akkor kár hogy a gyakorló több mint háromszor annyiba kerül.Normál hadseregekben 1000 Dollárért van szarásig ezekből, mert nem tétel.
... a levegőből.Bárki bármikor bármit megnézhet.
De ne csak a kis rántotthúsunkban gondolkozz. Az ilyen repülésekkor általában sok országba elrepülnek és nem is csak a románok vannak a gépen.Igen de ehhez kb felesleges a repkedès.
Beülnek egy kocsiba.
Odamennek egy laktanyához.
Bemennek ès megnèzik hány Leo van a hangárba.
Nem kell ehhez repülő.
Főleg mert arról nem is látod.
1000 dollár nem pénz. Ha veszel egy ejszakai irázó lézert az vagy 2000 Dollár és csak 1 darab, egy nyomorult red dot 1000 Dollár.Akkor kár hogy a gyakorló több mint háromszor annyiba kerül.
Rakétajatómű szekció ugyanaz. A Gyakorlón egy súlymodell van harci rész helyett - max. villanó füstjelző van benne.Hát
Most 3357 a gyakorló. Kb.
Az èles gondolom "csak" abban más hogy nagyobbat pukkan.
Most már egy 155-ös gránát is 3-5 ezer dollár...szerintem a 70 mm-es rakéta is ekörül lehet...Viszont erre biztos raknak egy csinos felárat.
Te azt írod mèg az 1000-re hogy kb ingyen van.
Hát ennek a fegyvernek kis túlzással tènyleg ez lenne a lènyege.
Kíváncsi lennèk a szerbek mennyièrt adnának nem irányítottat.
De èn az 1000-ret is sokallom. Mivel ebből normál seregnek szarásig kellene hogy legyen.
Elvileg 225-ösök is fel fegyverezhetőek lesznek: a 'kommandós' SOF verzió max. HFORCE-ot kapott.No nekünk annyi nem kell az 5 gèphez amin van fegyverzet.
Napidíj van.De ne csak a kis rántotthúsunkban gondolkozz. Az ilyen repülésekkor általában sok országba elrepülnek és nem is csak a románok vannak a gépen.
A bennem felmerült kèrdès akkor mièrt drágább a gyakorló.1000 dollár nem pénz. Ha veszel egy ejszakai irázó lézert az vagy 2000 Dollár és csak 1 darab, egy nyomorult red dot 1000 Dollár.
Hat ez az.Rakétajatómű szekció ugyanaz. A Gyakorlón egy súlymodell van harci rész helyett - max. villanó füstjelző van benne.
Na ezt sokallom.Most már egy 155-ös gránát is 3-5 ezer dollár...szerintem a 70 mm-es rakéta is ekörül lehet...
Node mikor.Elvileg 225-ösök is fel fegyverezhetőek lesznek: a 'kommandós' SOF verzió max. HFORCE-ot kapott.
Szóval 11 gépre kell majd fegyverzetet venni
nem biztos hogy drágább a gakorló rakéta - sztem egy árban lehet kb.A bennem felmerült kèrdès akkor mièrt drágább a gyakorló.
Na ja. Ez igaz.nem biztos hogy drágább a gakorló rakéta - sztem egy árban lehet kb.
1000 EUR még békeidős 2018-as ár volt. Azóta meg kitört a háború...
Sziasztok,Szia,
Mai szemmel nezve nem, pl. le kellett csokkenteni 800-ha a harkocsik szamat.
Nemzeti szintje | Lehet | Van | Plusz | Mínusz |
---|---|---|---|---|
Harckocsi | 835 db | 835 | - | - |
Harcjármű | 1700 db | 1442 | - | 258 |
Tüzérségi eszköz | 840 db | 840 | - | - |
Harcászati repülőgép | 180 db | 141* | - | 39 |
harci helikopter | 108 db | 59 | - | 49 |
Én nem állítottam, hogy ma 1000Dollár darabja, azt állítom és állítottam, hogy 1000 Dollár nem tétel.Na ja. Ez igaz.
Ahogy veszük.Én nem állítottam, hogy ma 1000Dollár darabja, azt állítoom és állítottam, hogy 1000 Dollár nem tétel.
ez nem a végleges szám. https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99900006.TVSziasztok,
Bocs, osszekevertem: a "Rubin" hadrend taralmazott 800 harckocsit Magyarorszagon, a CFE eloiras 835 db:
Magyarország számára engedélyezett hagyományos harci eszközök a CFE szerződés értelmében (1997)
Nemzeti szintje Lehet Van Plusz Mínusz Harckocsi 835 db 835 - - Harcjármű 1700 db 1442 - 258 Tüzérségi eszköz 840 db 840 - - Harcászati repülőgép 180 db 141* - 39 harci helikopter 108 db 59 - 49
Ez a cfe szerződés hatályban van mai napig?Sziasztok,
Bocs, osszekevertem: a "Rubin" hadrend taralmazott 800 harckocsit Magyarorszagon, a CFE eloiras 835 db:
Magyarország számára engedélyezett hagyományos harci eszközök a CFE szerződés értelmében (1997)
Nemzeti szintje Lehet Van Plusz Mínusz Harckocsi 835 db 835 - - Harcjármű 1700 db 1442 - 258 Tüzérségi eszköz 840 db 840 - - Harcászati repülőgép 180 db 141* - 39 harci helikopter 108 db 59 - 49
Na ja. Ez igaz.
Basszus.Ez a cfe szerződés hatályban van mai napig?
Igazad van nehogy a végén megbüntessen a NATO hogy a térség meghatározó hadereje akarunk lenniBasszus.
Ha igen nehogy kicsússzunk belőle.
Nem csoda hogy ennyire átgondoljak miből mennyit vegyenek.
Ez a cfe szerződés hatályban van mai napig?