A
Soha nem gondoltam, hogy MSZP-s képviselővel képes leszek egyetérteni az utolsó szóig.
Ajánlom olvasásra!
Soha nem gondoltam, hogy MSZP-s képviselővel képes leszek egyetérteni az utolsó szóig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ajánlom olvasásra!
A kepviselovel vagy amit a kepviselo mondott?A
Ajánlom olvasásra!
Amit mond. Validak a feltett kérdései. Felőlem Gipsz Jakab is kérdezhette volna őket, de azért meglepődtem, hogy az MSZP oldaláról érkezett a megfelelő reakció.A kepviselovel vagy amit a kepviselo mondott?
Politikus - azert van fizetve hogy jarjon a pof.ja.
Attól hogy a vadai olyan hülye volt mint a föld meg más part társa lehet ott okosabb és jobban hozz értő mint őAmit mond. Validak a feltett kérdései. Felőlem Gipsz Jakab is kérdezhette volna őket, de azért meglepődtem, hogy az MSZP oldaláról érkezett a megfelelő reakció.
Minek az, lesz helyette lovasszekér.Addig tököltünk a tgk rendeléssel, hogy "sikerült" megvárni a BW nagy megrendelését, így legalább hosszú időre lekötik a bécsi gyártósort. Ha egyszer végre megrendeljük a tgk-kat akkor is várhatunk majd éveket a szállításra.
Segítek, az egyik oldal kiszépíti, a másik oldal lefesti feketére. Ez már csak ilyen. Az egyik oldalnak semmi se jó, a másik oldalnak minden szuper.Amit mond. Validak a feltett kérdései. Felőlem Gipsz Jakab is kérdezhette volna őket, de azért meglepődtem, hogy az MSZP oldaláról érkezett a megfelelő reakció.
Van más opció is nem csak MANAddig tököltünk a tgk rendeléssel, hogy "sikerült" megvárni a BW nagy megrendelését, így legalább hosszú időre lekötik a bécsi gyártósort. Ha egyszer végre megrendeljük a tgk-kat akkor is várhatunk majd éveket a szállításra.
Nálunk??Van más opció is nem csak MAN
Vatreni udar 2024 / Fire Strike 2024
SM1, SM2 drón (Egyesült Arab Emirátusokból beszerzett)
MHR Multi-Mission Hemispheric Radar (Izrael, RADA Electronic Industries)
BTR-80 (Magyarországról beszerzett)
céldrónok (PR-DC)
...
Успешно завршена здружена тактичка вежба „Ватрени удар 2024“ | Војска Србије
пшти циљ двонедељне вежбе био је унапређење способности прикупљања и дистрибуције обавештајних података и ефикасности ватрене подршке на савременом бојишту уз употребу беспилотних ваздухоплова.www.vs.rsЗдружена тактичка вежба „Ватрени удар 2024“ | Војска Србије
На полигону „Пасуљанске ливаде“ у току је реализација активне фазе опитне здружене тактичке вежбе „Ватрени удар 2024“.www.vs.rs
Nem tudom, ha mi vettünk volna egy szomszédtól használt BTR-t, ki merné nevezni haderőfejlesztésnek, de szomszéd fűje mindig zöldebb.Ott találkozik a szándék az akarat és a pénz-el (igaz szűkös forrás) a haderő fejlesztés
ők most ennyit engedhetnek meg maguknak azzal főznek ami van legalább lett páncélos meg ha régi is nekünk mi van? 1szazad lynx meg most majd a 2. Meg 2szazad körüli leopard azt akik be férnek paneclozott járműbe azzal mennek a harcba akik nem majd megy a nyílt mezőn és a 10parancsolatot fogja hangosan ordítani mert az segítNem tudom, ha mi vettünk volna egy szomszédtól használt BTR-t, ki merné nevezni haderőfejlesztésnek, de szomszéd fűje mindig zöldebb.
Országos jármű kéremszépen.Minek az, lesz helyette lovasszekér.
De azért csak van egy 1000+ hozzászólásos [HUN] Egyéb használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása, átalakítása című topik, ahol néhány embernek eszébe jutott az ilyesmi és érvelt a hasznossága mellett... (és kb. még ugyanennyi hasonló hozzászólás van elszórva más különböző topikokban)Nem tudom, ha mi vettünk volna egy szomszédtól használt BTR-t, ki merné nevezni haderőfejlesztésnek, de szomszéd fűje mindig zöldebb.
A többiek majd mennek lóháton egy BREN-el...ők most ennyit engedhetnek meg maguknak azzal főznek ami van legalább lett páncélos meg ha régi is nekünk mi van? 1szazad lynx meg most majd a 2. Meg 2szazad körüli leopard azt akik be férnek paneclozott járműbe azzal mennek a harcba akik nem majd megy a nyílt mezőn és a 10parancsolatot fogja hangosan ordítani mert az segít
Ja tényleg el is felejtettem igazad vanA többiek majd mennek lóháton egy BREN-el...
Azért van még más is.ők most ennyit engedhetnek meg maguknak azzal főznek ami van legalább lett páncélos meg ha régi is nekünk mi van? 1szazad lynx meg most majd a 2. Meg 2szazad körüli leopard azt akik be férnek paneclozott járműbe azzal mennek a harcba akik nem majd megy a nyílt mezőn és a 10parancsolatot fogja hangosan ordítani mert az segít
Ebben van igazság de nagyon rossz gazdáik voltunk az biztos.Azért van még más is.
De nem erről volt, hanem hogy a BTR mekkora fejlesztés (jéh ilyen is van még itthon)
Nem mondom szépen festenek, biztos jobban meg is becsülik, ez kritika itthonra, de ez nem fejlesztés, hanem kényszer. Addig örüljünk, amíg mi adjuk és nem kapjuk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..