Ő miniszterelnök akar lenni és nem adták át neki a helyet...Lázár is önként távozott anno.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ő miniszterelnök akar lenni és nem adták át neki a helyet...Lázár is önként távozott anno.
Jó ezt az önkéntes le lépést annak magyarázzák be aki nem lát és hall dolgokat,Pedig még Magyarországon is többször előfordult kormányoktól függetlenül, hogy tiltskozásképpen miniszterek politikai vagy szakmai döntések miatt lemondtak.
Lázár is önként távozott anno.
Sztem ezt ökörséget hagyjuk, hogy Bob miatt nem veszünk semmit, A költségvetési lyukak miatt nem engedi Varga költeni a zsét. Én értem, hogy Bob unszimpatikus és irritáló, főleg a megjelenése és a beszédei (egyet is értek) de nem ő állította le önként az új beszerzéseket.Úgy nehéz idecsábítani őket ha nem veszel tőlük semmit amúgy meg jönnének azok, csak vásárolni kéne tőlük meg egy kompetens HM miniszter kéne...
És még az is lehet nemcsak azokon múlik, akik most szopnak vele. Főleg a Nurol, az már anno kiszivárgott,mhogy nehéz eset,. A DND-nél érzésem szerint az új vezetés dilettánskodott,Gyanítom, hogy mind a kettő a saját faszságunk miatt döcög...
Egy Holding vezetőjének, jó menedzsernek kell lennie, nem kell a harcjárművekhez értenie, annyira messze van tőle, Még két szinttel lejjebb sem kell érteni hozzá,Szerintem annak a háború vetett véget, mert inkább ukránoknak lett küldve a technika.
Ezt Palkó is gond nélkül levezényelte volna szerintem.
teljesen fölösleges egy harcjárművekhez teljesen inkompetens személy szerintem...
Vagy mész közös megegyezéssel vagy repülsz ez kb ilyen.
Na meg azért nem árt ha adnak neki egy jó pozit hogy ne legyen olyan keserű a történet és ne pofazzon ugyebárNyilván, ahogy anno Korom is "lemondott" és átadta a helyét
Ne nevettesd már ki magad kérlek.
Palkó kulturált módon leváltásra került esélyesen megvan már a posztja mint jó kárdernek.
Ez a poszton nyújtott teljesítményétül független, hatalmi súlypontváltozás és az azzal járó személycsere.
Majd megy MG mellé RM-lobbistának...Na meg azért nem árt ha adnak neki egy jó pozit hogy ne legyen olyan keserű a történet és ne pofazzon ugyebár
Nyilván, ahogy anno Korom is "lemondott" és átadta a helyét
Palkó kulturált módon leváltásra került esélyesen megvan már a posztja mint jó kárdernek.
Ez a poszton nyújtott teljesítményétül független, hatalmi súlypontváltozás és az azzal járó személycsere.
Lehet és valószínű hogy leváltotta volna, ha marad, mert egy pénzügyi szemléletű vezetőt akart Orbán az N7 élére, ezért is került Nagyhoz.
Arra utaltam, hogy Palkovics, ha vmivel nem ért egyet mindig veszi a kalapját, nem várja meg, hogy más döntsön helyette. Így volt a miniszteri pozijánál is, ahol a portfolioátszervezések miatt önként lemondott, pedig Orbán marasztalta.
Ha az rm lobbi meg mindig olyan erős lenne mint pár éve már 2 szerződés írtunk volna alá 2db tervrajzot vettünk volna megintMajd megy MG mellé RM-lobbistának...
Jól tudom, hogy ő mondott egy nagy nemet bizonyos kérdésben?Nyilván, ahogy anno Korom is "lemondott" és átadta a helyét
Mondott ő pár dologra...Jól tudom, hogy ő mondott egy nagy nemet bizonyos kérdésben?
Neki az első szava is az volt hogy “nem,következő”Jól tudom, hogy ő mondott egy nagy nemet bizonyos kérdésben?
Sztem ezt ökörséget hagyjuk, hogy Bob miatt nem veszünk semmit, A költségvetési lyukak miatt nem engedi Varga költeni a zsét. Én értem, hogy Bob unszimpatikus és irritáló, főleg a megjelenése és a beszédei (egyet is értek) de nem ő állította le önként az új beszerzéseket.
Nem biztos az, hogy a Nurol a nehéz eset, hisz nálunk került egy olyan cég a beszerzés közelében aminél finoman szólva is megkérdőjelezhető volt, hogy be tudja-e indítani a gyártást hisz kb akkor alakult a cég. illetve mi variáltunk, hogy Kaposvár vs Rábánál legyenek gyártva...És még az is lehet nemcsak azokon múlik, akik most szopnak vele. Főleg a Nurol, az már anno kiszivárgott,mhogy nehéz eset,. A DND-nél érzésem szerint az új vezetés dilettánskodott,
Hát igen, csak ha el akarsz adni valamit akkor nem árt képben lenni azzal, hogy mi árulsz...Egy Holding vezetőjének, jó menedzsernek kell lennie, nem kell a harcjárművekhez értenie, annyira messze van tőle, Még két szinttel lejjebb sem kell érteni hozzá,
Mivel sok a vegyesvállalat lehet a körmére akarnak nézni a németeknek, mit hogy számolnak el az anyacéggel. Ha az autóiparból indulok ki, ebben nagyon kreatívak a németek,
Ez alapvetően így van. Fúrni, lobbizni, leszólni. Igazából ez megy mhol.. De pont Palkovics volt az, aki ebbe anno nem ment bele.@SilvioD
Komolyan, ez a kormánynál, kormányoknál úgy megy, hogy valami nagyon magas székről leszólnak, hogy most állj fel, gyere ide, és írd alá, hogy közös megegyezéssel. Cserébe kapsz egy másik széket. Na, gyere, mert nem érek rá!
Ennek lehetnek előjelei persze, meg folyamatosan oda-vissza megy a furkálás.
Már anno Maróth nyünnyögött, hogy amíg a németekkel egyszerű gyártelpítésről tárgyalni, a törökökkel hiába hiszed megállapodtál pár kérdésben, utána újranyitják és visszalépsz kettőt a táblán.Nem biztos az, hogy a Nurol a nehéz eset, hisz nálunk került egy olyan cég a beszerzés közelében aminél finoman szólva is megkérdőjelezhető volt, hogy be tudja-e indítani a gyártást hisz kb akkor alakult a cég. illetve mi variáltunk, hogy Kaposvár vs Rábánál legyenek gyártva...
Hát a törökök kissé több konkrétumot várnak el bizonyos kérdésekben amivel a turbulensen folydogáló fosként változó viszonyaink miatt nehéz szolgálniMár anno Maróth nyünnyögött, hogy amíg a németekkel egyszerű gyártelpítésről tárgyalni, a törökökkel hiába hiszed megállapodtál pár kérdésben, utána újranyitják és visszalépsz kettőt a táblán.
És valszeg ehhez jött még a varia tőlünk, Kaposvár új, vagy Győr egy régit átalakitani. Az biztos Maróth terve Kaposvár volt, a Rábát átszervezés nélkül nem tartotta sokra.
Az az érdekes a DND-s CEO tavaly év elején még minden fórumon halálra dicsért minket.Hát a törökök kissé több konkrétumot várnak el bizonyos kérdésekben amivel a turbulensen folydogáló fosként változó viszonyaink miatt nehéz szolgálni
De a DND gyártelepítése is milyen "egyszerű" kérdés volt....
Ő is beszélt még.
Kiemelte a más politikai környezetet.
A fegyverexport kontroll nálunk más és ennek a kormányzati támogatása, hozzáállása. Itt bírálta a német kormányt.
Befektetések.
Ismét bírálta a német szabályokat. Vmit sírt a német parkolási szabalyzaton, amik dragitják a kapacitásbővítéseket.
Nálunk nem kell luxusgyárakat építeni (ezt konkrétan így mondta)
Itt partnerek vannak. Gyors, célorientált és gazdaságos gyárat tud nálunk összehozni.
Elbites faszi.
Ők is gondolkodnak vegyesvállatban nálunk, hosszú távú befektetésben, technológia transzferben.
Lesznek ?Nagy Márton rendeletben döntött arról, hogy ő gyakorolja a hadiipari holding tulajdonosi jogait
Ez előzőleg a honvédelmi miniszter feladata volt.telex.hu
Lesznek ?Nagy Márton rendeletben döntött arról, hogy ő gyakorolja a hadiipari holding tulajdonosi jogait
Ez előzőleg a honvédelmi miniszter feladata volt.telex.hu
Ez talán összefügghet azzal hogy elindult harc, hogy kihez tartozzon a hadiipar...Aztán utána indult a tökölődés.