2022. február 24-től nézed a mai napig hogy ki mit adott oda és ki mit rendelt meg és kapott meg azóta?Lehet összedobom részletekben de aztán ne köpködjetek, ha a magyar haderő erősödött azóta a legtöbbet, mert a többi azóta gyengült.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
2022. február 24-től nézed a mai napig hogy ki mit adott oda és ki mit rendelt meg és kapott meg azóta?Lehet összedobom részletekben de aztán ne köpködjetek, ha a magyar haderő erősödött azóta a legtöbbet, mert a többi azóta gyengült.![]()
28--ig? Oké, akkor kb. 2-2 század KF51-el meg Hitronnal azért számolok.Na kiváncsi vagyok várom már hogy a környező országok mit adtak oda jelenleg mivel rendelkeznek és 28ra az új rendelsbol mi érkezik be ehhez képest nekünk mi van![]()
Minuszba számolhatsz vele nyugodtan.28--ig? Oké, akkor kb. 2-2 század KF51-el meg Hitronnal azért számolok.![]()
![]()
Inkább azzal számolj ami hivatalos28--ig? Oké, akkor kb. 2-2 század KF51-el meg Hitronnal azért számolok.![]()
![]()
Csak a bejelentett tények legyenek ha már lehet szavazni28--ig? Oké, akkor kb. 2-2 század KF51-el meg Hitronnal azért számolok.![]()
![]()
Magyar rakétatüzérséget sem.egyiket sem fogja megérni az emberiség...
Megvárják amíg a rajafém meginnoválja a gmars utódját addig stratégiai nyugalom van...Magyar rakétatüzérséget sem.
Az TutiMagyar rakétatüzérséget sem.
Igen, ott van a rakétatüzérség mellett.Amen, remelem jó melyre elásták az összes erről készült iratot valamint adathordozót és rá építenek valami masszív beton épületet elő ne lehessen szedni![]()
sztem olyan szinten nem terveznek venni semmit a következő években, hogy már azt is leszarják hogy leszarnak minket.Már mindegy sajnos....
Szia,A szomszédainkkal mi is a helyzet?
Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?Teljesen. Ez már hivatalos.
A KF-51-ben meg nem szkeptikus voltam, csak reménykedtem, hogy nem fog a politika minden piackutatást és megtérülési görbét meg mindent amit eléjük tettek leszarni
Nos tévedtem.
Pörögj le a 0 felé.Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?![]()
Pl skyranger is…ott a pipa de hivatalos publikus szerződés meg nincs és valószínűleg idén nem is leszMég mindig elfelejted, hogy itt mindig a legoptimistább képet festik fel a befektetőknek...
0 a megrendelésünk és 2026-ig nem is lesz rá és akkor max akkor ha lesz pénz.Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?![]()
Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.Pl skyranger is…ott a pipa de hivatalos publikus szerződés meg nincs és valószínűleg idén nem is lesz
Az nem ugyan az mint egy kész szerződés x mennyiségre.Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
Sztem megrendelni simán meg lehet, mert most fizetjük a 20-as megrendeléseket is.0 a megrendelésünk és 2026-ig nem is lesz rá és akkor max akkor ha lesz pénz.
De nem vettünk egy darabot seLeadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
és 0 db beszerzésére egyelőre.Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..