Hat… tesonak jelentenek az emberei de oke egyszeruen nem volt eleg turelmes h elerjen az elso beszerzesigTesód még nem érett meg erre, de ne add fel a reményt!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hat… tesonak jelentenek az emberei de oke egyszeruen nem volt eleg turelmes h elerjen az elso beszerzesigTesód még nem érett meg erre, de ne add fel a reményt!
Oszt majd szállít helyette szaros alsógatyákat.már kiírták a közbeszerzést fehér zászlókra: Lölő szállít 10 milliót 1 millió Ft-os darabáron, hogy minden lakosnak jusson!
Demagóg.Remeny mindig van ebben a gonosz vilagban
Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra. Pl debrecen, hmvh dandárosítását, TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.A top-prioritásnak mondott és baromira elkészített, a nyáron majdnem aláírt PULS-projekt az indikátor szerintem: ha abból nem lesz idén semmi, akkor sztem évekig nem lesz semmilyen új beszerzés!
Ez mind olyan amit a nagy kozonseggel nem fognak megosztaniDemagóg.
Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra. Pl debrecen, hmvh dandárosítását, TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.
Kezdje el az indexes megsemmisultet.. 2003tól.Tesom egyszer elkezdte egyszer olvasni az elejetol a topikot majd atjott a szobamba es ilyetszol “ez mi? a semmin tepik egymast…jezus faszom en ezt nem olvasom tovabb”
A térség meg határozó hadereje már smafú?Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra.
Tartalékosok "nehézfegyverzését"? A szerződéses/hivatásos állománynál kéne először elérni ezt.Demagóg.
Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra. Pl debrecen, hmvh dandárosítását, TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.
Mondjuk enyhe gyomorgörcsöm van ettől a messiásvárástól.Minden teren stop van az orszagban november 7ig
Akkor legyen már a látszatja is, ne csak terv. Vagy a román fóruokról valaki kopizza beEz mind olyan amit a nagy kozonseggel nem fognak megosztani
Ott is, de ha már csináljuk ezt a területvédelmizést, csináljuk rendesen.Tartalékosok "nehézfegyverzését"? A szerződéses/hivatásos állománynál kéne először elérni ezt.
Pénzt te szerzel rá? Egy amerikai lövészdandár 3 milliárd Dollár, hozzuk mi ki kettőből (bár amilyen drága cuccokat veszünk nem tudom, hogy csinálnánk).Ott is, de ha már csináljuk ezt a területvédelmizést, csináljuk rendesen.
Miert addig? Akkora lett az oroszbaratsag, hogy ujra unneplik a NOSZF evfordulojat?Minden teren stop van az orszagban november 7ig
Trumpot várják...Miert addig? Akkora lett az oroszbaratsag, hogy ujra unneplik a NOSZF evfordulojat?
Az november 5, kedd.Trumpot várják...
TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.
Ez tényleg egy vicc, ki elől titkoljuk? Aki elől kéne az úgy is tudja, max. a saját polgárjaik elől. Tiszta paranoiaEz mind olyan amit a nagy kozonseggel nem fognak megosztani
Illetlen dolog csak így ukmufuk leírni az igazságot.A térség meg határozó hadereje már smafú?
Elképzelni, képzelegni azt tudnak! Hazudni még inkább!
Amúgy ha van is valami koncepció (valszeg azért valahol van), az titkos, hogy ne tudja róla ha felsülnek vele!
Ezért sincs kormány program sem 2010 óta, így számon kérni sem lehet rajtuk semmit.
Régi kádári titkosítási berögződés.Ez tényleg egy vicc, ki elől titkoljuk? Aki elől kéne az úgy is tudja, max. a saját polgárjaik elől. Tiszta paranoia
Istenem, számoljunk akkor már tengerészgyalogossokkal és csapjuk hozzá két wasp árát is.Pénzt te szerzel rá? Egy amerikai lövészdandár 3 milliárd Dollár, hozzuk mi ki kettőből (bár amilyen drága cuccokat veszünk nem tudom, hogy csinálnánk).
Ha beüt a kaka, akkor az igazi töltelék majd az 50+os, esetleg még valamikor kiképzest is kapott ízületes banda lesz.Nem kell nekünk nehézfelfegyverzés,foggal lehozunk bármilyen bulit....
Ugyis csak tölteléknek vannak a tarcsik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..