Az eredeti topic sokkal régebbi és 2008-17-ig semmiről se szóltEz a topic meghalt. Élt 11 évet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az eredeti topic sokkal régebbi és 2008-17-ig semmiről se szóltEz a topic meghalt. Élt 11 évet...
Tegnap én is gondoltam rá, hogy csak úgy záporoznak a hírek a felgyorsult haderőfejlesztésről.Ez a topic meghalt. Élt 11 évet...
ne keltsd már itt a reményeket....Varjuk meg az ev veget azert
Remeny mindig van ebben a gonosz vilagbanne keltsd már itt a reményeket....
Gyorsan meg kell adni magunkat és akkor nem lesz baj!!!Egy új mesefilm, ami tovább erősíti a civil társadalomban, hogy a haderőnél minden rendben. Megvédeni nem tudja az országot, a felmérések szerint ez a társadalmi vélemény, de egyébként minden rendben.
Miért lenne belőle bármi is. Milyen, még év végéig bekövetkező esemény lehet az, aminek a hatására majd aláírják. Én nem látok ilyet.A top-prioritásnak mondott és baromira elkészített, a nyáron majdnem aláírt PULS-projekt az indikátor szerintem: ha abból nem lesz idén semmi, akkor sztem évekig nem lesz semmilyen új beszerzés!
Miért, mi változik még a hátralévő gyakorlatilag másfél hónapban?Varjuk meg az ev veget azert
Trump győzelmére várnak állítólag szinte minden téren - ami vagy bekövetkezik vagy nem...azt még mindig nem értem miért lesz nekünk jobb pénzügyileg ha a Trump nyer, de sokat várnak tőle valamiért.Miért lenne belőle bármi is. Milyen, még év végéig bekövetkező esemény lehet az, aminek a hatására majd aláírják. Én nem látok ilyet.
már kiírták a közbeszerzést fehér zászlókra: Lölő szállít 10 milliót 1 millió Ft-os darabáron, hogy minden lakosnak jusson!Gyorsan meg kell adni magunkat és akkor nem lesz baj!!!
Nagytudású Orbán Balázs is megmondta és akkor az megvan mondva.
Az volt a topik hőskorszaka!!! A nagy büdős semmi miatt "öltük" egymast.Az eredeti topic sokkal régebbi és 2008-17-ig semmiről se szólt
Tesom egyszer elkezdte egyszer olvasni az elejetol a topikot majd atjott a szobamba es ilyetszol “ez mi? a semmin tepik egymast…jezus faszom en ezt nem olvasom tovabb”Az volt a topik hőskorszaka!!! A nagy büdős semmi miatt "öltük" egymast.
Minden teren stop van az orszagban november 7igMiért, mi változik még a hátralévő gyakorlatilag másfél hónapban?
Tesód még nem érett meg erre, de ne add fel a reményt!Tesom egyszer elkezdte egyszer olvasni az elejetol a topikot majd atjott a szobamba es ilyetszol “ez mi? a semmin tepik egymast…jezus faszom en ezt nem olvasom tovabb”
Hat… tesonak jelentenek az emberei de oke egyszeruen nem volt eleg turelmes h elerjen az elso beszerzesigTesód még nem érett meg erre, de ne add fel a reményt!
Oszt majd szállít helyette szaros alsógatyákat.már kiírták a közbeszerzést fehér zászlókra: Lölő szállít 10 milliót 1 millió Ft-os darabáron, hogy minden lakosnak jusson!
Demagóg.Remeny mindig van ebben a gonosz vilagban
Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra. Pl debrecen, hmvh dandárosítását, TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.A top-prioritásnak mondott és baromira elkészített, a nyáron majdnem aláírt PULS-projekt az indikátor szerintem: ha abból nem lesz idén semmi, akkor sztem évekig nem lesz semmilyen új beszerzés!
Ez mind olyan amit a nagy kozonseggel nem fognak megosztaniDemagóg.
Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra. Pl debrecen, hmvh dandárosítását, TVEk nehézfelfegyverzését - ne csak a létszámra menjünk már rá kérem.
Kezdje el az indexes megsemmisultet.. 2003tól.Tesom egyszer elkezdte egyszer olvasni az elejetol a topikot majd atjott a szobamba es ilyetszol “ez mi? a semmin tepik egymast…jezus faszom en ezt nem olvasom tovabb”
A térség meg határozó hadereje már smafú?Beszerzésen túl én szeretném, ha némi elképzelést is leraknának az asztalra.