Mondjuk, ha már a Lynxek szóba kerültek, akkor azt lehet-e tudni, hogy leszállítódott-e már az az első 46 db, amit ‘23 elejére ígértek (akkor még mint német gyártmányt)?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pardon. Ezt benéztem, nem kicsit .Jó lenne visszaolvasni és értelmezni a szöveget!
"Nemrégen megkezdődött egy lövészzászlóalj felállítása Kaposváron az MH Klapka György 1. Páncélosdandár (Tata) részére, a nehézdandár építésének részeként. A toborzási eredményeink jók ebben a térségben, hiszen már két szakaszt sikerült feltölteni, dinamikusan jönnek a katonák, akik egy része Pécsen él."
A tatai 2-es lövészről van szó, ami Kaposváron települt és nem a vásárhelyi Lynxesekről!
Szerintem nem max év végig lesz leszállítva annyiMondjuk, ha már a Lynxek szóba kerültek, akkor azt lehet-e tudni, hogy leszállítódott-e már az az első 46 db, amit ‘23 elejére ígértek (akkor még mint német gyártmányt)?
Szerintem nem max év végig lesz leszállítva annyi
Kb egy éves csúszás van továbbra is.
Angolul szokottBobó oroszul vagy magyarul, esetleg angolul szólalt fel?
Nekem a mosolyuk tetszett a legjobban nagyon jo ahogy lemossa a jarmuveket.Hódmezőn is haladnak az infrastruktúra felujjítással...
![]()
Nem hiszem, hogy a látogatók mosolya tisztító hatású lenne, de a létesítmény mosója biztos jó.Nekem a mosolyuk tetszett a legjobban nagyon jo ahogy lemossa a jarmuveket.
Azt hittem elsőre hogy a (fel)ujjítást és a (z ezt kiváltó) mosolyukat kötötted össze.Nem hiszem, hogy a látogatók mosolya tisztító hatású lenne, de a létesítmény mosója biztos jó.
Bocs a nyelvtan náciságért![]()
Ne is törődj vele, lesz ez még nehézhuszár is.Nem is tudtam, hogy a tüzéreknél van a leopard
Nem is tudtam, hogy a tüzéreknél van a leopard
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..