Konkrétabban az lett volna a kérdés hogy Lynx IFV-hez képest miben más a felderítő verzió!
M2-M3 Bradley pl?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Konkrétabban az lett volna a kérdés hogy Lynx IFV-hez képest miben más a felderítő verzió!
...és egy közéjük rongyló Lynx IFV ezt nem tudja megtenni?Megkeresi az ellenseges szomoru katonakat es ifv-ket es felderiti oket valamivel
Azok között alig van különbség: M3 kevesebb katonát visz és több lőszert, amúgy meg ugyanaz...M2-M3 Bradley pl?
Amúgy az ilyen felderítő harcjárművek miben mások mint a "standard" IFV-k? Miben kell mást/többet tudniuk?
Melyik része? Az alegység létrehozása, a lokáció, vagy a harcjárművek?Ez majd egyszer új lesz. Csak bob nem bírta hogy ne pofázzon egy tervre ami mèg csak terv.
Nem gondolnám. Amikor felreppent a híre a felderítő huszároknak, akkor már körbejártuk a témát. De megint elhangzott.Gyanítóm, hogy hasonló felderítő berendezést kapnak, mint a Gidránok, a deszant helyén pedig a mókamesterek néznek monitorokat.
De szívesen olvasom, hogy ha egy darabig még gyötritek egymást!
Az Ajax-ot is használják a britek ilyen szerepkörben.Nem gondolnám. Amikor felreppent a híre a felderítő huszároknak, akkor már körbejártuk a témát. De megint elhangzott.
"A harcfelderítő az más kávéház.
Az amcsiknál is van recon és van cavalry ami külön szakcsapat."
A harcfelderítő harcolva "felderít", ezért az átlagosnál nagyobb tűzerővel rendelkezik.
Nem tudom a hiúz esetében ez milyen növekedést kellene, hogy jelentsen, sem azt hogy a páncélgránátosokkal megegyező összetételű desszantot visz-e magával.
Talán a hozzánk legközelebb álló koncepció az aussie boxer crv és legénysége lehet.
Szerintem kissebb raj, esetleg dedikált drón operátor, más rádiók, kamerák.
A hiúz tűzereje, páncélvédettsége megegyező lehet a sima ifv-vel, mivel elegendőnek kell lennie és nem gondolom, hogy tovább nehezítenénk a gépet, nagyobb gépágyú integrációját sem fizetjük ki. De több lőszert és rakétát málházhatnak a kissebb desszant miatt felszabadult helyre.
Inkább csak tervezik használni.Az Ajax-ot is használják a britek ilyen szerepkörben.
En mondhatom magam olyan szerencsesnek, hogy van egy baratom aki mernok es kiment angliaba es az ajaxon dolgozik/dolgozott. Az a gep maga betegagy de mar hasznalhato.Inkább csak tervezik használni.
Nem értem mi értelme összekötni őket a díszelgőkkel.Nem csak huszárosztály hanem komplett huszárezred is lesz igazi lovakkal...
Ló helyett lánctalp: a magyar huszár megújul
Szalay-Bobrovniczky Kristóf részletek ismertetése nélkül jelentette be a gyalogsági harcjárművel felszerelt huszárosztály létrehozását.444.hu
Miből gondolod hogy ló háton lévők nem fognak lóháton harcolni?Nem értem mi értelme összekötni őket a díszelgőkkel.
Valószínűleg csak a név miatt.
Mert Bobo-huszármániás.Viszont az érdekelne, hogy mennyire propritás egy ilyen alegység felállítása?
Az sokba kerül, ez a bohóckodás meg nem...Nem-e előrébb volna a sorban a rakéta tüzérség, további csöves tüzérség, btr váltótípus, hogy a többi már meglévő alegységnek is legyen modern harcjárműve, manpads, male drónok felderítéshez...?
Szuper!Ha a 2023-as évet egy mondatban kellene összefoglalni: a haditechnika fejlődött, a humán erőforrások tekintetében csak megállítani sikerült a negatív tendenciákat, miközben csökkent a létszám és az átlagkereset is, a fejezeti elszámolás transzparenciája viszont jelentősen javult.
https://jogalappal.hu/a-magyar-honvedseg-2023-as-eve-szamokban/
Leginkább ő hallucinálta.Orban most jasszkarizott a magyar vedelmi ipari fejlesztesekkel, mint modell Europanak...
Szerinte 2.5% kolt az ország, es mintha 40% emlitett volna fejlesztésre...? (Avagy ezt hallucinaltam??)
Nem tudom milyen hamisitott statisztikat kap de azert neha olvassa az eredetit is..Orban most jasszkarizott a magyar vedelmi ipari fejlesztesekkel, mint modell Europanak...
Szerinte 2.5% kolt az ország, es mintha 40% emlitett volna fejlesztésre...? (Avagy ezt hallucinaltam??)
Az amúgy amit mond az idénre tervezett kerett elvonások és zárolàsok nélkül.Nem tudom milyen hamisitott statisztikat kap de azert neha olvassa az eredetit is..
tudja ő hogy mi van, csak szokás szerint hazudik...Nem tudom milyen hamisitott statisztikat kap de azert neha olvassa az eredetit is..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..