Ez kb semennyire Akkora faszságok vannak itt leírva, hogy a holdra lehetne tőle vonyítaniNem tudom, hogy ez mennyire igaz, de igen, jól belenyúltak a típusválasztásba az önjáró lövegek terén is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez kb semennyire Akkora faszságok vannak itt leírva, hogy a holdra lehetne tőle vonyítaniNem tudom, hogy ez mennyire igaz, de igen, jól belenyúltak a típusválasztásba az önjáró lövegek terén is.
en mar lattam foosztalyvezetot osztalyvezetonek at minositeni egy eloleptetesi ceremonian szoval igen
Légyszi, rekvirálj már magadnak egy marék magyar ékezetet.Az ra er kesobb van egetobb problema.
-legvedelem.
-raketatuzerseg.
-manpads kepsseg totalis hianya.
- valamint a szemelyi allomany moralja es feltoltosege.
Volt olyan is.Pedig előléptethették volna ügyféllé is.
Bocsi de anno magyar tanaromnak megigertem, hogy harcolni fogok es nem fogok ekezetet es helyesirast alkalmazni mikor csak 4 est adott a temazaromra.Légyszi, rekvirálj már magadnak egy marék magyar ékezetet.
moralja=morálja? moralja=moraja
Legyen hát új neved Ékezet!Bocsi de anno magyar tanaromnak megigertem, hogy harcolni fogok es nem fogok ekezetet es helyesirast alkalmazni mikor csak 4 est adott a temazaromra.
Es en nem vesztek haborut.
Nem nem, a kave nem hiaba kaveLegyen hát új neved Ékezet!
De zaccos! És ha zaccos az úgy már szar! Ha csak nem török.....Nem nem, a kave nem hiaba kave
Ne bántsd a PzH-t!A Zplan kevés jópontjának egyike.Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de igen, jól belenyúltak a típusválasztásba az önjáró lövegek terén is.
Ezt hogy kell érteni?Abból mekkora prüszkölés lesz te jó ég
Majd meglátod.Ezt hogy kell érteni?
mert horvát vagy. Kave = kávéNem nem, a kave nem hiaba kave
Vasból több van mint emberből.Vas nincs elég ember az lenen?
Állítólag amiatt nyalnak most ennyire most Bibinek a hági bíróságot telibe szarva, hogy "léccci léccci olcsó légvédelmet tegnapra hitelbe"...A harckocsi jelenleg a legkevésbé prioritás a minden máshoz képest főleg a légvédelemhez.
Szerintem arra gondol, hogy akik most szerlenek majd fel azok megint sokkal több pénzt fognak kapni, mint akik 10+ éve bent vannakEzt hogy kell érteni?
Nem megyünk Balint!? Hozzám társulhatsz összedobjuk a benzinre valót, ott a kocsi és megyünk!Szerintem arra gondol, hogy akik most szerlenek majd fel azok megint sokkal több pénzt fognak kapni, mint akik 10+ éve bent vannak
Ebben semmi újdonság nincs, senki nem lepődik már meg rajta.Szerintem arra gondol, hogy akik most szerlenek majd fel azok megint sokkal több pénzt fognak kapni, mint akik 10+ éve bent vannak