Google stryker brigadeValaki le tudná nekem irni egy tipik (nato) közepes dandarban milyen jarmuvek vannak es mennyi?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Google stryker brigadeValaki le tudná nekem irni egy tipik (nato) közepes dandarban milyen jarmuvek vannak es mennyi?
Mi ez a hirtelen érdeklődés?Valaki le tudná nekem irni egy tipik (nato) közepes dandarban milyen jarmuvek vannak es mennyi?
Kollegakkal beszelunk rola es váltig allitjak hogy a kozepes ddt ben is van harckocsi zlj en meg hogy nincs.Mi ez a hirtelen érdeklődés?
Hat ezert problema ez a dima kozepes meg nehez ddkstegorizalas...Kollegakkal beszelunk rola es váltig allitjak hogy a kozepes ddt ben is van harckocsi zlj en meg hogy nincs.
A futómű sokatlagos kérdés ebben és már említettem hogy teljesen hibásan vagy rászűkülve.Hat ezert problema ez a dima kozepes meg nehez ddkstegorizalas...
Mert a Stryket egy gepesitett legimozgekony dd.MGS van benne,de mivel az bukta,most lecserelik konnyu hk-ra.
Ugyanakkor egy kulonben kerekes dd-nak nagyon is lehetnek hk elemei.Van ilyen futomu szempontjabol vegyes hadrendu dd egy rakat seregben.
mire cserélik ?Hat ezert problema ez a dima kozepes meg nehez ddkstegorizalas...
Mert a Stryket egy gepesitett legimozgekony dd.MGS van benne,de mivel az bukta,most lecserelik konnyu hk-ra.
Ugyanakkor egy kulonben kerekes dd-nak nagyon is lehetnek hk elemei.Van ilyen futomu szempontjabol vegyes hadrendu dd egy rakat seregben.
M10 booker lett a stryker brigadekben.mire cserélik ?
A forum van rasszukulve.A futómű sokatlagos kérdés ebben és már említettem hogy teljesen hibásan vagy rászűkülve.
A fórum érti hogy a nehéz közepes stb kategorizàlás egy komolex követelményrendszer alapján történik és te kezdez egyből.futóművezni.A forum van rasszukulve.
Tudtommal legalábbis itt a fórumon az járta, hogy követelmény szerint nincs, viszont ha a mechanised/pzgrenadier dandarokat nézed, akkor jellemzően inkább van.Kollegakkal beszelunk rola es váltig allitjak hogy a kozepes ddt ben is van harckocsi zlj en meg hogy nincs.
Az meg jellemzően nehézdandár kategóriába esik és nem közepesbe.viszont ha a mechanised/pzgrenadier dandarokat nézed, akkor jellemzően inkább van.
a könnyű harckocsi megjelöléssel kukacoskodtam csak.M10 booker lett a stryker brigadekben.
Kollegakkal beszelunk rola es váltig allitjak hogy a kozepes ddt ben is van harckocsi zlj en meg hogy nincs.
Tudsz mondani egy olyat, ami közepébe esik és lehetőleg európai?Az meg jellemzően nehézdandár kategóriába esik és nem közepesbe.
És melyik panzergrenadier dandárban nincs amúgy hk ??Tudsz mondani egy olyat, ami közepébe esik és lehetőleg európai?
Emlékeim szerint pont a HK megléte különbözteti meg a méhészet a közepétől, de bár nem ismerem az összes alakulatot, de mintha annyira nem lenne jellemzi és nem tudomagam elé képzelni.
Nem nagyon van tipik. Sok országban 8×8-as APC-k, de pl a hollandoknál CV90-esek vannak.Valaki le tudná nekem irni egy tipik (nato) közepes dandarban milyen jarmuvek vannak es mennyi?
Hát ezen gondolkodom én is...És melyik panzergrenadier dandárban nincs amúgy hk ??
Bármelyik lövészdandár aminek nincs harkocsija az közepesnek számít. Akkor is ha pl láncos az alapjárműve.
Egy csomó helyen van még hollandok.nèmetek csehek britek franciák ahol nincs.hk.Hát ezen gondolkodom én is...
Jellemzően a mindenféle hegyi alakulatoknál nincs HK emlékeim szerint. Jellemzően.
A németek most kezdték el átszervezni/átfegyverezni a közepes erőiket, ennek része a 30mm-es gépágyús BOXER.Hát ezen gondolkodom én is...
Jellemzően a mindenféle hegyi alakulatoknál nincs HK emlékeim szerint. Jellemzően.