ahogy nézem az idei strong europe tank challenget, ha akarnánk se tudnánk rajta részt venni, mert csapatonként kell 4 működőképes harckocsi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na az ilyen alaptalan gunyolodasok miatt nehez komolyan venni a valos kritikat is... ne mond mar, hogy nincs 4 mukodokepes t-72-es Tatan...ahogy nézem az idei strong europe tank challenget, ha akarnánk se tudnánk rajta részt venni, mert csapatonként kell 4 működőképes harckocsi
Na az ilyen alaptalan gunyolodasok miatt nehez komolyan venni a valos kritikat is... ne mond mar, hogy nincs 4 mukodokepes t-72-es Tatan...
Ööö...miért is?
Szia,
és? sírva vigad a magyar meg effélék2. ironia != guny.
mert úgy látszik, hogy alapozóstól tüsszentette le magáról a festéket a KO-fedelénél, az eltolható ablak keretén, meg a KO „külső levegő belépés áramvonalazójáról” is.Ööö...miért is?
Gyerekek már a gulyáságyúkat is kivontuk a hadrendből... Ez már tényleg a leszerelés előtti utolsó nap...
Gyerekek már a gulyáságyúkat is kivontuk a hadrendből... Ez már tényleg a leszerelés előtti utolsó nap...
Azóta elhangzott, hogy ez mégse terv, de Lázár amúgy nem tartja ördögtől valónak az ötletet. Az is elhangzott, hogy amúgy a Honvédség szállítórepülő flottájának cseréje előbbre való, hiszen a három(!) darab An-26-os leváltása már időszerű.
Egy üzemképes An-26-os van, a 406-os. Az utolsó mohikán. Időszerű? Ha most jönne a Spartan, akkor is késő lenne, mert a 26-ost pár hónapon belül le kell végleg állítani, így az átképzésnek már tartania kéne valahol.
Természetesen nehogy valaki komolyan vegye, hogy a Spartan merült fel váltótípusként. Annak kéne lennie, de valami 737-esről álmodoztak a legutóbb, ami jó VIP gépnek, meg katonákat utaztatni, de deszantolni, technikát szállítani már nem.
Kép van róla? Hány darab? Mert én már csak olyan hiszem ha látom ember vagyok Honvédség terén.Kb 2 hónapja kaptunk újakat, azt is kivonták?
Más is elfogyott már szépen és csendben, ez se lesz másként.Azóta elhangzott, hogy ez mégse terv, de Lázár amúgy nem tartja ördögtől valónak az ötletet. Az is elhangzott, hogy amúgy a Honvédség szállítórepülő flottájának cseréje előbbre való, hiszen a három(!) darab An-26-os leváltása már időszerű.
Egy üzemképes An-26-os van, a 406-os. Az utolsó mohikán. Időszerű? Ha most jönne a Spartan, akkor is késő lenne, mert a 26-ost pár hónapon belül le kell végleg állítani, így az átképzésnek már tartania kéne valahol.
Természetesen nehogy valaki komolyan vegye, hogy a Spartan merült fel váltótípusként. Annak kéne lennie, de valami 737-esről álmodoztak a legutóbb, ami jó VIP gépnek, meg katonákat utaztatni, de deszantolni, technikát szállítani már nem.
Szerintem ms07 erre gondolt: http://kameraaltal.blog.hu/2016/12/21/uj_gepjarmu-technikai_eszkozok_sajtonyilvanos_atadasaKép van róla? Hány darab? Mert én már csak olyan hiszem ha látom ember vagyok Honvédség terén.
Más is elfogyott már szépen és csendben, ez se lesz másként.
Szerintem ms07 erre gondolt: http://kameraaltal.blog.hu/2016/12/21/uj_gepjarmu-technikai_eszkozok_sajtonyilvanos_atadasa
A 2016M tábori moduláris mozgókonyhára. A linken van róla kép is. Hogy hány darabot rendszeresítettek, és mennyit akarnak, arról fogalmam sincs. De ezek modern cuccok.
Néha én is csodálkozom, hogy milyen gyorsan megy az idő. Azt hiszem az összes rendszerben lévő régi gulyáságyút ezekre cserélik.Basszus, ez már fél éve volt? Amúgy igen, erre gondoltam