Ugye Amraamot is adtak ! Vagy nem is!? Pedig a mi változatunk már "B" kategória , de azt sem merték teljesen odaadni! Az Iglákat meg simán elvették!Miért ne adnának?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugye Amraamot is adtak ! Vagy nem is!? Pedig a mi változatunk már "B" kategória , de azt sem merték teljesen odaadni! Az Iglákat meg simán elvették!Miért ne adnának?
Itt kitargyaltak nalam hozzaertobbek, hogy eles amraam van a Gripeneken:Ugye Amraamot is adtak ! Vagy nem is!? Pedig a mi változatunk már "B" kategória , de azt sem merték teljesen odaadni! Az Iglákat meg simán elvették!
http://www.raketaezred.hu/index.php...-kivalo-elesloeveszet-melto-bucsu-az-igla-tolDe jó megvannak még
Tudom tudom
Ugye Amraamot is adtak ! Vagy nem is!? Pedig a mi változatunk már "B" kategória , de azt sem merték teljesen odaadni! Az Iglákat meg simán elvették!
Hát nem tudom, én olyantól hallottam aki tényleg azokkal fegyverekkel foglalkozik. Nincs náluk, egész egyszerűen.Mindkét story urban legend szintjén van, jò róla vitatkozni, szidni a nyugatot, de senki nem tudja, hogy tényleg így van e
Mindkét story urban legend szintjén van, jò róla vitatkozni, szidni a nyugatot, de senki nem tudja, hogy tényleg így van e
Én eddig úgy tudtam, hogy ingyen voltunk hülyék.Az Igláknak konyec, a Sztrelának még hamarabb. A kivonás, ellövöldözés - ergo megsemmisítés fejében pénzt is kapott a magyar kormány.
http://www.hirado.hu/2017/05/10/elsosorban-illetmenyemelesre-forditjak-a-honvedelem-pluszforrasait/
Tehat:
1. illetmenyemeles (tobben kifogasoltak itt, hogy alacsony)
2. laktanya fejlesztes (ezt is emlitettetek itt mint alapveto fontossagut)
3. felszereles fejlesztes -na erre lenne gondolom mindenki kivancsi, hogy az mi lesz. De gondolom 2018 -ig csak valami aprosag amivel ki lehet szurni a szemunk, talan a valasztasok utan lesz komolyabb (mondjuk ha ugy alakul a valasztas hogy a baloldal visszajon akkor biztos, hogy megint lesz komolyabb -leepites...).
Én eddig úgy tudtam, hogy ingyen voltunk hülyék.
Erről milyen információd van, mennyit kaptunk?
Csak annyit tudok elképzelni, hogy a megsemmisítést költségét a jenkik fizették, de hogy ezen felül is kaptunk volna valamit, azt nem.
A horvátok pénzt cserébe.
A hatás kiváltásának szondázása érdekékében lehet venni kéne pár GROM-ot. Hátha kiakadnak az illetékesek
Hát ezt te nem tudhatod.Az égadta világon senkit nem érdekelne.
Hát ezt te nem tudhatod.
2011 óta még csak szóba se jött.
Persze, csak a hordozhatóságát tekintve nem egy kategória az orosszal.Bocs de azért van MANPAD nálunk csak mi ne úgy használjuk.MISTRAL