Mi mit tudnánk nekik exportálni? Gidránt meg Nomádot?Én örülnék ha inkább a pakiknak lenne a fa alá valami tőlünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi mit tudnánk nekik exportálni? Gidránt meg Nomádot?Én örülnék ha inkább a pakiknak lenne a fa alá valami tőlünk.
Mondjuk, ha a csajszit is belevarják akkor én is felpróbálnám... a gatyátHallod @kriss Pakisztánban már lehet varják a gatyád!!
Boldog Karácsonyt!
MH-nak nincs ilyen osztálya - csak a "semmire nem válaszolunk osztály" létezik!Ezen kérdéseiddel kérlek fordulj az MH sajtóosztályához.
Ja, csak a csóróbb fajtából....Azért csak egy atom hatalom.
Ha akarják a törököktől direktben megveszik olcsóbban...Mi mit tudnánk nekik exportálni? Gidránt meg Nomádot?
A század helyett az ezredbillentyűt ütötted vagy ez hogy?A,század.Nyamvabt telefon
Gidranra gondolsz? A Lynx szerintem tul draga nekik...Én örülnék ha inkább a pakiknak lenne a fa alá valami tőlünk.
Lengyeleknek is eladtunk valami radart...Ha akarják a törököktől direktben megveszik olcsóbban...
Jelenleg semmilyen saját termékünk sincsen ami eladhatnánk. Majd talán 5-10 év múlva...
A pakikkal is üzletet a pro patria ahogy hallottam.Lengyeleknek is eladtunk valami radart...
Ügy okoska LG,szolgálati kacat.Maszek telóm különben egy CAT.Laptopot sikerült összetörni.Mondjuk az okostelokbol is elég jó a évi egy minimum törik.A század helyett az ezredbillentyűt ütötted vagy ez hogy?
Én meg azt hittem, hogy erősítéshívója csak tábornokoknak van.Ügy okoska LG,szolgálati kacat.Maszek telóm különben egy CAT.Laptopot sikerült összetörni.Mondjuk az okostelokbol is elég jó a évi egy minimum törik.
Hadilábon állok a simozo képernyővel
Próbáld ki a VBÜ-t.MH-nak nincs ilyen osztálya - csak a "semmire nem válaszolunk osztály" létezik!
Velük meg már próbáltam levelezni, de tartják magukat a nevükhöz és b...nak válaszolni.
Ha még csak most mennek piackutatni a kiállításra, akkor abból nem lesz "karácsonyi ajándék" a fa alá.
Inkább azt kéne tudni miket néztek meg tavaly...
Próbáld ki a VBÜ-t.
[email protected]
MH-nak nincs ilyen osztálya - csak a "semmire nem válaszolunk osztály" létezik!
Velük meg már próbáltam levelezni, de tartják magukat a nevükhöz és b...nak válaszolni.
Romát.Mi mit tudnánk nekik exportálni? Gidránt meg Nomádot?
Izraeli tulajdon a Pro Patria.Lengyeleknek is eladtunk valami radart...
Amit Wikire kirakok az mind publikus sajtó információ -többnyire a források is linkelve vannak. Hadipari cégeknek is sajtó részlegeit szoktam néha kérdezni - többnyire nem is magyar, hanem általános technikai témákban. Ők pedig válaszolnak, amire akarnak - lásd Skyranger. Ez maximum amatőr újságírói tevékenység - nem "hírszerzés"...Ilyen alapon itt mindenki kém!Milyen meglepo. Meg egy blogot sem tudsz linkelni, azert azt ne varjuk mar el, hogy egy tizmillios orsszagban minden lelkes amatornek mindenfele fura informaciokeresere reagalniuk kelljen... arrol nem beszelve, hogy a loszerek mivolta szinte biztosan minositett informacio. FYI ha en lennek pozicioban a KNBSZnel, biztosan elrendelnek egy gyors ellenorzest, kicsoda-micsoda ez a "lelkes amator", aki ilyesmit kerdez ill. akar kipakolni a Wikire.
Nem, izraeli technikát használ a cég.Izraeli tulajdon a Pro Patria.
Ez barátom pont hogy OSINT.Amit Wikire kirakok az mind publikus sajtó információ -többnyire a források is linkelve vannak. Hadipari cégeknek is sajtó részlegeit szoktam néha kérdezni - többnyire nem is magyar, hanem általános technikai témákban. Ők pedig válaszolnak, amire akarnak - lásd Skyranger. Ez maximum amatőr újságírói tevékenység - nem "hírszerzés"...Ilyen alapon itt mindenki kém!
Nem, izraeli technikát használ a cég.