Az,hogy valaki az esküvőjére kért Gripen áthúzást és nem kapta meg, hát istenem.... én nem tartom kizártnak,hogy politikai indíttatás is benne volt. Hiszen kampány időszak van és a stadionokra lehet mutogatni.
Ezzel a kéréssel kapcsolatban 2 kérésem lenne:
- Ha a térségben gyakorlatoztak volna a Griffjeink, akkor is egy sima állampolgár fölé reptetjük őket?
- Fizettek volna érte?
Az első esetében nem mindegy,hogy kifizették-e a költséget, vagy tényleg olyan hülye volt,hogy elvárta,hogy a honvédség az ő esküvőjét dobja fel. Mert akkor hányan is igényelnék ezt a "szolgálatatást"? Én elvárnám,hogy civilek előtt ne nyíljon meg a Griff, érdemeljék ki, minimum honvédnak kéne lenni, bár inkább háborúban kitüntetett katonának,mert ők tényleg megérdemlik, míg egy kertész, vagy egy hentes nem hiszem.
Ti pedig ne egymás torkának ugorjatok. Nalson, elég sokunk ősei harcoltak ezekben a bizonyos csatákban és többnyire egy oldalon, viszont én nem támogatom azt a fajta liberalizmust / demokráciát, amibe mindenki beleugat. Ahhoz,hogy valami jól működjön szakemberekre van szükség, nem pedig kontárokra, a honvédség intézménye pedig elég komoly dolog. Szóval Marikanéni ne akarjon már beleszólni,hogy a rohamlövészek P-90-el rohangáljanak, csak azért mert ő egy jót aprított vele az egyik online FPS játékban, amíg várta a nyugdíját.
Reménykedjünk,hogy fejlődni fog az MH, jó irányba. Ez mellett ne feledkezzünk meg a megígért fejlesztésekről sem.